- 9 Nisan 2022
- 138
- 78
- 28
- Konu Sahibi Calikusucuk
Vaji iken hamile olduğumu öğrendim. Daha önce yaşayanlar mutlaka olmuştur.
Bu süreçte ne yapmam gerekiyor beni bir aydınlatın.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sezaryen olacak kişiye neden çatı muayenesi yapılıyor? Bilmediğim için soruyorum. İlk defa duydum çünkü.37. Haftadan sonra sezeyan da normal de olacak olsa çoğunlukla çatı muaynesi yaparlar
Onu ben de bilmiyorum, erken doğum riskini değerlendirmek içindir belkiSezaryen olacak kişiye neden çatı muayenesi yapılıyor? Bilmediğim için soruyorum. İlk defa duydum çünkü.
Geç kalmışsınız ya ben dün bekliyordum avukat hanım neyse duruşmadaydınız başka konularda herhaldeValla ben de bakire evlendim düğünüm yaklaştıkça da beni korku stres alıyordu nasıl hallederim diye ama kasmadım bir şekilde hallettim çok şükür.Acıdı da hem de çok.Yani empati dediğiniz şey sandığınız gibi öyle sağdan soldan okumadan etmeden ezbere ağza pelesenk edilecek bişey değil.Öyle olmadığınız için bildşdşeşşelldl demekle bitmiyor o işlerMadem sizin empati yeteneğiniz çok yüksek siz yardımcı olun arkadaşa da biz de aydınlanalım nasıl fikir?Bu çok farklı bir durum yaşamadığınız için bilememeniz gayet normal , insanların nasıl psikolojide olduğunu anlamamızz . Bari bilmiyorsanız yorumda yapmayın saçma sapan, sizdeeee linçleniceğinizi biliyosanzz ..
bu durumu yaşamayan ilişkiden korkan insanlar çok var burda topik bile var bununla ilgili herkes tedavi olmaya çalışıyor.
Yaptığınız yorum anca bana trajikomik geldi..
Yardımcı olmadığımı konuşmadığımı nerden biliyosunuzzz??Geç kalmışsınız ya ben dün bekliyordum avukat hanım neyse duruşmadaydınız başka konularda herhaldeValla ben de bakire evlendim düğünüm yaklaştıkça da beni korku stres alıyordu nasıl hallederim diye ama kasmadım bir şekilde hallettim çok şükür.Acıdı da hem de çok.Yani empati dediğiniz şey sandığınız gibi öyle sağdan soldan okumadan etmeden ezbere ağza pelesenk edilecek bişey değil.Öyle olmadığınız için bildşdşeşşelldl demekle bitmiyor o işlerMadem sizin empati yeteneğiniz çok yüksek siz yardımcı olun arkadaşa da biz de aydınlanalım nasıl fikir?
Empati yazmayı öğrendiğiniz gün kurmayı da öğrenmiş olursunuz o zaman bana yazın.Ayrıca beni benim seviyemle bırakırsanız ben sizden daha çok sevinirim belli ki bana nazaran çok aşağılardanız, siz ve ben ayrı dünyaların insanlarıyız.Yardımcı olmadığımı konuşmadığımı nerden biliyosunuzzz??
Düzgün cümleler kullanan kimseye bişrşey demeyiz, sizzz bu hastalıkla uğraşan insanlarla dalga geçiyorsunuz..
adam sizi yırtar geçermi , ikiyemi bölünürsünüz, bi kadın olarak yakışmayan hareketler, sizi sizin seviyenizle başbaşa bırakıyorum , şayt laf anlayamacak enpatiden uzak birisiniz belli
Ayrıca normal doğum yapacağına kim nasıl emin olabiliyor? Bebek pozisyonu diye bir şey var.Kaç kişiden duydum bebek ters olduğundan sezeryan olmak zorunda kaldım diyen.O da çözüm değil ki aslında baktığınız zaman.Vajinismus olupta hamile kalan çok maalesef, hic tasvip etmeyecegim seylerden biri. Normal dogumda acılır rahatlarsın densede en saglıksızı bu bence.
Zaten normal dogumu rahat ve saglıklı yapmak icin cinsellik gerekir. Pelvik vajina kasları güclenir alısır. Bunların hicbiri yokken normal dogumla rahatlayacagınızı sanıyosanız yanılıyosunuz.
Buna doktor karar verir. Ben ilk sayfaları okudum normal dogum yorumları görünce dedim herhalde bu. Ama riskli gibi.Ayrıca normal doğum yapacağına kim nasıl emin olabiliyor? Bebek pozisyonu diye bir şey var.Kaç kişiden duydum bebek ters olduğundan sezeryan olmak zorunda kaldım diyen.O da çözüm değil ki aslında baktığınız zaman.
Empati yazmayı öğrendiğiniz gün kurmayı da öğrenmiş olursunuz o zaman bana yazın.Ayrıca beni benim seviyemle bırakırsanız ben sizden daha çok sevinirim belli ki bana nazaran çok aşağılardanız, siz ve ben ayrı dünyaların insanlarıyız.
Ben de çocuk doğurdumVajinaya niçin elle muayene ediyor doktor o zaman? Çatı muayenesi için elle muayene yapar doktor. Çocuk doğurdum dokuz ay boyunca bir kez bile parmakla muayene edilmedim. 6. Haftada sadece vajinal ultrasondan 1 kez bakıldı. Ondan sonra hep karından bakıldı. Sonra da sezaryen oldum acilen.
Malesef bende öyle olmustumVaji iken hamile olduğumu öğrendim. Daha önce yaşayanlar mutlaka olmuştur.
Onu ultrasonla da görüyolar. Ultrasonla rahim ağzını ölçebiliyorlar.Onu ben de bilmiyorum, erken doğum riskini değerlendirmek içindir belki
Direkt konu sahibine elle muayene yapılıcak iyi doktor seçin diyen sizsiniz. Siz normal doğurmak istediğiniz için rahatça elle muayene etmiş. Rahim ağzı ultrason ile de ölçülüyor. Çevremde rahim ağzı kısalmış kişiler olduğunu bildiğim için bunu rahatça söyleyebiliyorum. Elle muayeneyi hasta istemedikçe hiç kimse yapamaz. Rahim ağzı risk seviyesinde kısalmışsa doktor istirahat etmesini isteyip uygun vakitte de sezaryen ile doğumunu gerçekleştirebilir. Konu sahibinin en son düşüneceği şey elle muayene şu an. Çünkü daha bebek 8 haftalık. Konu sahibine strese sokmayı neden gerek gördünüz ben de bunu anlamıyorum. En ekstrem durumları normal rutin gibi bahsetmeye hiç gerek yok.Ben de çocuk doğurdum
Rahim ağzımda açılma vardı
Aylarca açıklık sabit mi değil mi yoksa devam mı ediyor diye doktorum her muayenede emin olmak için elle muayene etti. Normal de doğurdum. Doğum şeklim belli de değildi.
Hamilelik bu. Neyle karşılaşacağı belli değil.
Hayır neyine bu ısrarlı muhalefet anlamadım. Ben karşılaşması muhtemel durumu söyledim. Bir kez bile olsa elle muayene gerekebilir. Tek siz fe doğurmadığınıza göre bizim de bi fikrimiz vat heralde
Ben sadece ona iyi bir doktor bulmasını önerdim. SİZ "çevrenizde" duymuşsunuz (tipik kaynımda da var olayı) ben ise bizzat yaşadım. Hamilelik bir kara kutudur. Neyle karşılaşacağı bilinmez. Daha önce burada bir üye "vajinal muayene yaptıramadığım için doktor azarladı, sen doğuramazsın dedi" demişti. Bu sebeple doktor önemli. Sİze inat, doğru sandıklarınızı ısrarla diretmenize inat tekrar yazıyorum.Direkt konu sahibine elle muayene yapılıcak iyi doktor seçin diyen sizsiniz. Siz normal doğurmak istediğiniz için rahatça elle muayene etmiş. Rahim ağzı ultrason ile de ölçülüyor. Çevremde rahim ağzı kısalmış kişiler olduğunu bildiğim için bunu rahatça söyleyebiliyorum. Elle muayeneyi hasta istemedikçe hiç kimse yapamaz. Rahim ağzı risk seviyesinde kısalmışsa doktor istirahat etmesini isteyip uygun vakitte de sezaryen ile doğumunu gerçekleştirebilir. Konu sahibinin en son düşüneceği şey elle muayene şu an. Çünkü daha bebek 8 haftalık. Konu sahibine strese sokmayı neden gerek gördünüz ben de bunu anlamıyorum. En ekstrem durumları normal rutin gibi bahsetmeye hiç gerek yok.
Bizzat kardeşimden biliyorum. Evhamınızı millete bulaştırmaktan vazgeçin.Ben sadece ona iyi bir doktor bulmasını önerdim. SİZ "çevrenizde" duymuşsunuz (tipik kaynımda da var olayı) ben ise bizzat yaşadım. Hamilelik bir kara kutudur. Neyle karşılaşacağı bilinmez. Daha önce burada bir üye "vajinal muayene yaptıramadığım için doktor azarladı, sen doğuramazsın dedi" demişti. Bu sebeple doktor önemli. Sİze inat, doğru sandıklarınızı ısrarla diretmenize inat tekrar yazıyorum.
"KONU SAHİBİ AYNI ZAMANDA VAJİNUSMUS KONUSUNDA UZMAN BİR DOKTOR BUL Kİ ELLE MUAYENE GEREKTİĞİ ZAMAN SANA ANLAYIŞLI DAVRANSIN"
Bizzat kardeşimden biliyorum. Evhamınızı millete bulaştırmaktan vazgeçin.
Konu sahibini etiketleyin. Elle muayene fetişistimisiniz nesiniz. Ömrümün toplamında bu kadar elle muayene lafını kullanmam gerekmemişti.Konu sahibi, kesinlikle vajinusmus konusunda uzman birini bulun Sizi zora sokmasın vajinal muayene gerekirse ki olması muhtemel çünkü bu önceden bilinmeyen bir hamilelik süreci
Bazı üyeler yukarıdan teminat almış kimse vajinama dokunmayacak diye ama öyle bir durum yok.
Benim doğum şeklim doğum anına kadar belli bile değildi.
Her yorumuma atlamazsanız duymazsınızKonu sahibini etiketleyin. Elle muayene fetişistimisiniz nesiniz. Ömrümün toplamında bu kadar elle muayene lafını kullanmam gerekmemişti.
Her yorumuma atlamazsanız duymazsınız
Konu sahibi okuyordur dertlenme
Evet en büyük hobim hamileyken 2 haftada bir gidip elle muayene olmaktı
Nasıl da çözdünüz beni 2 dk da
Hay Allah
Sizi güldürmek gibi bir amacım hiç yok.Beni alıntıladığınızı hatırlatmak isterim. Soğuk espri gibisiniz. Güldürmüyorsunuz.