Vajinusmusum hamile olduğumu öğrendim

Psikolojik destek alın. Hem vajinismus tedavisi yapan hem de hamile psikolojisinden anlayan bir psikologla çalışın. inşallah gebelik süresince ve sonunda her türlü endişe ve kaygılardan uzak olarak süreci atlatmış olursunuz. Bebeğiniz de hayırlı olsun, aranızdaki muhabbeti artırmanıza güzel bir vesile olsun :)

Çok tatlısınızz tsk ederim

Hiç sanmıyorum zordu daha zor şimdi eşim biraz ısrarcı bari doğuma kadar hallolsun istiyor ama bilemiyorum ya
Artık anne adayısınız daha güçlü hissedin. Bunu başarabilirsiniz. Aslında çok zor değil ama korkular yer alıyor sanırım yaşamadığım için bilmiyorum. Umarım tez zamanda aşarsiniz bunu eşiniz için de sizin için de bu iyi olacaktır

Doktorunuz halleder ama mutlaka doktorunuzu bilgilendirin. Iliskiye girmek ve dogum yapmak bence cok farkli iki eylem. Birbirine hic benzemiyor. Bu yuzden endiselenmeyin.
Çatı muayenesi yapilirken ve eger normal dogum yapacaksaniz açılmayı ölçmek icin parmak kullaniyorlar. Korkmayin hic eninde sonunda bir sekilde doguracaksiniz

Başaracağıma gönülden inanıyorum ama zamani var biliyorum hayırlısı olsun

Bn sezaryen isticem kabul ederler mi bilemiyorum da normal doğum düşünemiyorum

Bn sezaryen isticem kabul ederler mi bilemiyorum da normal doğum düşünemiyorum
Ben normal dogumdan sezaryene döndüm. Açılmam olmamisti. Ikiside ayni. Normal dogumda en fazla toplu sekilde 1 gun sanci cekiliyor, sezaryende ise 1 hafta parca parca sürüyor. Hayirlisi olsun hakkinizda.

Bütün bunları isteyerek yapmadım yapmıyorum biliyor ve anlıyor ne kadar üzgün olduğumu en iyi bilen kendisi
Bilerek isteyerek elbette yapmıyorsunuz ama böyle bir durum varken çözmeden olmasaydı.. Hamile iken de çözebilecek doktorlar vardır bu durumu bence danışın salmayın kendinizi.

Vajiyi yeneyim başka bisey istemiyoruz herseyden geçtik
Apartları fln denemişmiydinizz ben o şekilde yendimmm ..
Siz yenemeden hamile kalmışsınız,
Ben yendim 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim alışamadan, bende doğumdan sonra tekrar tetikler diye korkmuyor değilim .
Ama Hayırlı olsun

Vajinusmus iken hamile olduğumu öğrendim. Daha önce yaşayanlar mutlaka olmuştur.
Bu süreçte ne yapmam gerekiyor beni bir aydınlatın. Tşkler
Bebeğin varlığının vajinismusu yenme çalışmalarını engellemesine izin verme yoksa evliliğiniz hep bu noktada kalır asla iyiye gitmez. Cinsel birlikteliğin bebeğe zararı yok, bebeğin hayırlı olsun

4 ay olacak evliliğime
Valla geçmiş olsun, 2 aylık evliyken hamile kalmışsın yani, daha sevişmeyi bile keşfedemeden bir de bebek. allah sonunuzu hayretsin yerinizde olsam sevinmezdim pek açıkçası.
Ama kocaman bir maşallah bırakıyorum bu başarıya
Bir de cinsel ilişkiye giremezken doğum nolacak acilen cinsellik terapisine koşmanızı tavsiye ederim

Öncelikle hayırlı olsun. Hamilelik sırasında da dr izin verdiği kadar denersiniz belki aşarsınız hiç belli olmaz.
Yalnız bir şey merak ettim kusura bakmayın. Biri yazmış ya aparat kanaması zardan kaynaklı olabilir diye, ordan aklıma geldi. Sizin zar bozulmadan mı hamile kalmışsınız, yoksa bir defa ilişki oldu da devamı mı gelmedi. vaji. İken tam ilişki olmadan hamile kalmanız neredeyse imkansız değil mi ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…