- Konu Sahibi bir_ask_hikayesi
arkadaşlar 5sene sonucunda eşimle evlendim. balayına gittik adetliydim eşime bitmeden olamayacağını söledim. bu zil zurna ben uyurken çok feci bi şekilde korkuttu beni acıyla uyandım. çok büyük kavga ettik balayımız kabusa dönüştü. döndük ama aramızda bi soğukluk oldu denedik ama ben kaskatı kesildim eşim acıdı bıraktı. daha sonra tatile gittik orda çok iyi bi şekilde hazırlandım ettim ama çok büyük acı çektim ağlamaya başlayınca eşim bıraktı. aylar geçti eşim uzaklaşmaya başladı kavgalar büyüdü eşim sürekli beni suçladı hizmetçi muamelesi yapmaya başladı sen ne işe yararsınki falan demeye başladı bunalıma girdi. bense içime kapandım kimseye anlatamadım zaten anlatacak insanımda yok doktora gittim alaycı bi şekilde hayvanların 12yaşındakil çocukların bile yaptığı şeyi nasıl yapamadığımı söledi bunalıma soktu beni. başka doktora gitmeyi düşünmüorum bu yüzden. arkadaşlar aylar ayları kovaladı boşanmalar atlattık kafayı yemek üzereyim. aylar önce evet bende boşanma taraftarıydım ama eşimi deliler gibi seviyorum oda beni aynı şekilde. o şimdi ılımlı yaklaştıkça ben uzaklaştım bi türlü toparlanamıyorum. kendimi çağresiz hissediyorum ucu bile girmio ya ayaklarım belim heryerim kaskatı kesilio korkudan. bi tanıdığımız içkiyle deneyin dedi içmediğimiz içki kalmadı her türlü çağrenin peşinden gittim ama yine korktum yine vazgeçtim. eşim bi keresinde ben sarhoşken olduğunu söledi kalktığımda acı vardı aama yinede olmuyo olmuyo kafayı yiyorum Allah rızası için bana yardım edin. panik atak oldum sürekli korkuyorum evliliğim bitmek üzere. hayatım boyunca aklıma gelmeyen şey başıma geldi 2sene olacak ya tam 2 sene ne olur yardım edin yoksa ömür billah kendime gelemem ben bu eksiklikle bu acıyla eşimsiz bi hayat düşünemiyorum. ne olur bunu başaran biri bana anlatsın gerçekten çok utanarak yazdım bunları yanlış birşey yazmışsam kusuruma bakmayın en kısa zamanda yanıtlarınızı bekliyorum.