• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinusmusum çok korkuyorum lütfen yardıma çok ihtiyacım var bana yardım edin :'(

bir_ask_hikayesi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
104
0
16
Sakarya
arkadaşlar 5sene sonucunda eşimle evlendim. balayına gittik adetliydim eşime bitmeden olamayacağını söledim. bu zil zurna ben uyurken çok feci bi şekilde korkuttu beni acıyla uyandım. çok büyük kavga ettik balayımız kabusa dönüştü. döndük ama aramızda bi soğukluk oldu denedik ama ben kaskatı kesildim eşim acıdı bıraktı. daha sonra tatile gittik orda çok iyi bi şekilde hazırlandım ettim ama çok büyük acı çektim ağlamaya başlayınca eşim bıraktı. aylar geçti eşim uzaklaşmaya başladı kavgalar büyüdü eşim sürekli beni suçladı hizmetçi muamelesi yapmaya başladı sen ne işe yararsınki falan demeye başladı bunalıma girdi. bense içime kapandım kimseye anlatamadım zaten anlatacak insanımda yok doktora gittim alaycı bi şekilde hayvanların 12yaşındakil çocukların bile yaptığı şeyi nasıl yapamadığımı söledi bunalıma soktu beni. başka doktora gitmeyi düşünmüorum bu yüzden. arkadaşlar aylar ayları kovaladı boşanmalar atlattık kafayı yemek üzereyim. aylar önce evet bende boşanma taraftarıydım ama eşimi deliler gibi seviyorum oda beni aynı şekilde. o şimdi ılımlı yaklaştıkça ben uzaklaştım bi türlü toparlanamıyorum. kendimi çağresiz hissediyorum ucu bile girmio ya ayaklarım belim heryerim kaskatı kesilio korkudan. bi tanıdığımız içkiyle deneyin dedi içmediğimiz içki kalmadı her türlü çağrenin peşinden gittim ama yine korktum yine vazgeçtim. eşim bi keresinde ben sarhoşken olduğunu söledi kalktığımda acı vardı aama yinede olmuyo olmuyo kafayı yiyorum Allah rızası için bana yardım edin. panik atak oldum sürekli korkuyorum evliliğim bitmek üzere. hayatım boyunca aklıma gelmeyen şey başıma geldi 2sene olacak ya tam 2 sene ne olur yardım edin yoksa ömür billah kendime gelemem ben bu eksiklikle bu acıyla eşimsiz bi hayat düşünemiyorum. ne olur bunu başaran biri bana anlatsın gerçekten çok utanarak yazdım bunları yanlış birşey yazmışsam kusuruma bakmayın en kısa zamanda yanıtlarınızı bekliyorum.

aynı şekilde eşin olsa, sen boşanmayı düşünmez miydin? benim kocam bana yaklaşmasa ben düşünürüm.bu zamana kadar evli kalabilmeniz bile büyük bir sevginin göstergesi,herkes sabretmez ona göre.eşinin kıymetini bil.sonuçta ölmeyecek ve çooooook mutlu olacaksan neden beceremiyorsun anlayamıyorum.en iyisi alanında iyi bir doktora danışman olacaktır.kolaygelsin:)

sen 2 seneden bahsedıyosun doktora gıttım dıyosun afedersın ama malın tekıne denk gelmıssın zaten adam doktor olmus ınsan olamamıs senın yapman gereken lafını sokup anında baska doktora gıtmektı kusura bakma ama sen cok hatalısın esımı cok sevıyorum dıyosun ama erkek bu sonucta gıder senle olmazsa baskalarıyla beraber olur ömür boyu hıcbı erkek busekılde bısey yapmadan durmaz senin sevdıgın erkek ıcın ıkınızın mutlulugu ıcın durmadan doktora gıdıp carenı araman gerekırken sen evde oturup mucıze olsun dıye beklıosun en basta psıkologa gorun bence bellkı psıkolojık asırı korku var once bunu yen

Ya kıyamam önce üzülmeyi bırak ve sarsılıp kendine gel arkadaşım:25:
Öncelikle eşinin bu konuda çok büyük etken olduğunu düşünüyorum. Evli değilim ama çok fazla kişiden dinledim, okudum bu kişilere doktorlarda dahil.

İlk gece mümkün olduğunca erkeğin kadının hassasiyetini baz alarak ılımlı yaklaşması lazım neticede kaç yaşımıza kadar orayı -cıss diye benimsetmişiz kafamızda, öncelikle bu düşünceyi beyninden atman gerekiyor.

Diğer konuysa 2 yıldır öyle abuk bi'doktora hala gidiyor olman. Bu korku diyeyim artık ona sahip birine öyle cümle kullanılır mı? Baştan başarısızlık demek bu. Lütfen tez zamanda doktorunu değiştir.

2 yılda hiç parmak hareketi yapmadın mı? Şöyle örnek vereyim lens kullanıyorum. Göz nedir içine bi'şey batmasın, girmesin diye aynı vaji çevresindeki kaslar gibi kirpikleri kırpıştırarak koruduğumuz, sakındığımız organ. İlk lens takacağım gün mümkün değil gibiydi nezaman parmağı yaklaştırsam kırpıştırıyodum gözümü. Sonra aynı gün "dünyanın adamı kullanıyo bu lensi" deyip pörtlettim gözlerimi ve ogün bugündür aynasız bile takıyorum.

Örnek saçma gelebilir ama aynı mantık farkedersen. Beyninle konuş, içine odaklan. İlk temasta kasılman normal ama o evreyi yavaşa alırsanız o süre zarfında senin biraz daha gevşeyebileceğini düşünüyorum. Ki görücü usulü falan da değil sevdiğin adam bu da kocaman bi' + aslında.

2 yıl gerçekten çok uzun bi'süre:25: Bak arkadaşların bi'topiği vardı orda egzersizler yapıyolardı ve başaran çok sayıda arkadaşımız vardı. Lütfen bu durumun üstüne düş onlarla konuş. İnş sen de tez zamanda atlatırsın arkadaşım, üzme canını:16:

Son düzenleme:
arkadaşlar 5sene sonucunda eşimle evlendim. balayına gittik adetliydim eşime bitmeden olamayacağını söledim. bu zil zurna ben uyurken çok feci bi şekilde korkuttu beni acıyla uyandım. çok büyük kavga ettik balayımız kabusa dönüştü. döndük ama aramızda bi soğukluk oldu denedik ama ben kaskatı kesildim eşim acıdı bıraktı. daha sonra tatile gittik orda çok iyi bi şekilde hazırlandım ettim ama çok büyük acı çektim ağlamaya başlayınca eşim bıraktı. aylar geçti eşim uzaklaşmaya başladı kavgalar büyüdü eşim sürekli beni suçladı hizmetçi muamelesi yapmaya başladı sen ne işe yararsınki falan demeye başladı bunalıma girdi. bense içime kapandım kimseye anlatamadım zaten anlatacak insanımda yok doktora gittim alaycı bi şekilde hayvanların 12yaşındakil çocukların bile yaptığı şeyi nasıl yapamadığımı söledi bunalıma soktu beni. başka doktora gitmeyi düşünmüorum bu yüzden. arkadaşlar aylar ayları kovaladı boşanmalar atlattık kafayı yemek üzereyim. aylar önce evet bende boşanma taraftarıydım ama eşimi deliler gibi seviyorum oda beni aynı şekilde. o şimdi ılımlı yaklaştıkça ben uzaklaştım bi türlü toparlanamıyorum. kendimi çağresiz hissediyorum ucu bile girmio ya ayaklarım belim heryerim kaskatı kesilio korkudan. bi tanıdığımız içkiyle deneyin dedi içmediğimiz içki kalmadı her türlü çağrenin peşinden gittim ama yine korktum yine vazgeçtim. eşim bi keresinde ben sarhoşken olduğunu söledi kalktığımda acı vardı aama yinede olmuyo olmuyo kafayı yiyorum Allah rızası için bana yardım edin. panik atak oldum sürekli korkuyorum evliliğim bitmek üzere. hayatım boyunca aklıma gelmeyen şey başıma geldi 2sene olacak ya tam 2 sene ne olur yardım edin yoksa ömür billah kendime gelemem ben bu eksiklikle bu acıyla eşimsiz bi hayat düşünemiyorum. ne olur bunu başaran biri bana anlatsın gerçekten çok utanarak yazdım bunları yanlış birşey yazmışsam kusuruma bakmayın en kısa zamanda yanıtlarınızı bekliyorum.

canımbenim ne kötü şeyler yaşamışsın bende aynı hastalıkla 10 ay ugraşdım çok şükğr yendim seni çok iyi anlıyorum ama şunu söylemeliyim ki eşin çok ayıp etmiş eşinin destegi çok önemli anlayişli olmalıydi hastalık sonuçta bu kimsenin hoşuna gitmiyor bunları yaşamak hele o doktor bozuntusu neymiş öyle söyleyecek söz bulamıyorum
ama bitanem bu hastalıgın tek çözümü egzersiz yapabilirsin kendine inan gerçekten çok kolay ben yendigimde bumuymuş dedim

bunula ilgili topic var orayada giir sen hiç kimseyi umursama ben sana yardımcı olurum yeterki bi kendine gel bitanem

kimsenin seni üzmesine sakın izin verme bugünler geçeçek inan

aynı şekilde eşin olsa, sen boşanmayı düşünmez miydin? benim kocam bana yaklaşmasa ben düşünürüm.bu zamana kadar evli kalabilmeniz bile büyük bir sevginin göstergesi,herkes sabretmez ona göre.eşinin kıymetini bil.sonuçta ölmeyecek ve çooooook mutlu olacaksan neden beceremiyorsun anlayamıyorum.en iyisi alanında iyi bir doktora danışman olacaktır.kolaygelsin:)

belkide düşünürdüm evet. ama yaşadığım psikolojiyi anlatmak için kelimeler yetersiz anlatabiliyormuyum? yaşadığım şeyleri bilmiyorsun onun üstüne hastalıklar geçirdim ve çoğu zaman hep suçlandım. tabiki aramızda çok büyük bi sevgi var bizi bi arada tutan en büyük sebepte bu. çok uzun bi süreçte kendi içime kapanmıştım gözüm hiç birşey görmüyordu. inşallah kurtulurum teşekkür ederim

sen 2 seneden bahsedıyosun doktora gıttım dıyosun afedersın ama malın tekıne denk gelmıssın zaten adam doktor olmus ınsan olamamıs senın yapman gereken lafını sokup anında baska doktora gıtmektı kusura bakma ama sen cok hatalısın esımı cok sevıyorum dıyosun ama erkek bu sonucta gıder senle olmazsa baskalarıyla beraber olur ömür boyu hıcbı erkek busekılde bısey yapmadan durmaz senin sevdıgın erkek ıcın ıkınızın mutlulugu ıcın durmadan doktora gıdıp carenı araman gerekırken sen evde oturup mucıze olsun dıye beklıosun en basta psıkologa gorun bence bellkı psıkolojık asırı korku var once bunu yen

canım benim öle zor günler geçirdim ki anlatamam inanki.. doktordan da öle bi tepki alınca direk kendimi suçladım kendimi yıprattım. kendimi vasıfsız hissetmeye başladım bi gayem yoktu ot gibi yaşadım işte. ben her başımı kaldırdığımda itildim kakıldım neler yaşadığımı tahmin bile edemezsin. kimse durup dururken böyle olmazki. bunca zaman nasıl geçti onu bile fark etmedim hastalık yalnızlık bende böle olsun istemedim. eşim düzelsin diye neler yapmadımki. teşekkürler ilgin için..

Ya kıyamam önce üzülmeyi bırak ve sarsılıp kendine gel arkadaşım:25:
Öncelikle eşinin bu konuda çok büyük etken olduğunu düşünüyorum. Evli değilim ama çok fazla kişiden dinledim, okudum bu kişilere doktorlarda dahil.

İlk gece mümkün olduğunca erkeğin kadının hassasiyetini baz alarak ılımlı yaklaşması lazım neticede kaç yaşımıza kadar orayı -cıss diye benimsetmişiz kafamızda, öncelikle bu düşünceyi beyninden atman gerekiyor.

Diğer konuysa 2 yıldır öyle abuk bi'doktora hala gidiyor olman. Bu korku diyeyim artık ona sahip birine öyle cümle kullanılır mı? Baştan başarısızlık demek bu. Lütfen tez zamanda doktorunu değiştir.

2 yılda hiç parmak hareketi yapmadın mı? Şöyle örnek vereyim lens kullanıyorum. Göz nedir içine bi'şey batmasın, girmesin diye aynı vaji çevresindeki kaslar gibi kirpikleri kırpıştırarak koruduğumuz, sakındığımız organ. İlk lens takacağım gün mümkün değil gibiydi nezaman parmağı yaklaştırsam kırpıştırıyodum gözümü. Sonra aynı gün "dünyanın adamı kullanıyo bu lensi" deyip pörtlettim gözlerimi ve ogün bugündür aynasız bile takıyorum.

Örnek saçma gelebilir ama aynı mantık farkedersen. Beyninle konuş, içine odaklan. İlk temasta kasılman normal ama o evreyi yavaşa alırsanız o süre zarfında senin biraz daha gevşeyebileceğini düşünüyorum. Ki görücü usulü falan da değil sevdiğin adam bu da kocaman bi' + aslında.

2 yıl gerçekten çok uzun bi'süre:25: Bak arkadaşların bi'topiği vardı orda egzersizler yapıyolardı ve başaran çok sayıda arkadaşımız vardı. Lütfen bu durumun üstüne düş onlarla konuş. İnş sen de tez zamanda atlatırsın arkadaşım, üzme canını:16:

böle birşey aklımın ucundan geçmezdi inanki. ama olunca bütün benliğimi kaybettim. hayal kırıklığı, başka bir hayat. üstüne türlü türlü sebepler. anlayışsız yargılayan bir koca. neye uğradığımı şaşırdım 5sene ben bu adamı tanıyamamışım psikolojisi. tabi onunda psikolojisinin bozulması bizi mahvetti ordan oraya savrulduk. eve gelmemeler içmeler yüzüme bakmamalar başladı. ne yaşadığımı yaşamayan kesinlikle bilemez. şimdi şimdi aklı başına geldi normale dönmeye başladı tabiiki bende toplanmaya çalışıyorum ikimiz için.
doktor zaten tamamen beni kül etti öle bi duyguyla gitmiştimki beni yerin dibine soktu. tabiki bida gitmedim ama diğer doktorlara olan inancımıda kaybettim.
verdiğin örnek ilk başta garip geldi evet ama düşününce bende lens kullandım ve korka korka sokardım gözüme. oda yanardı ederdi ama daha sonra alışırdım. söylediklerini düşünücem çok teşekkür ederim cok rahatlattın beni sağol arkadaşım

canımbenim ne kötü şeyler yaşamışsın bende aynı hastalıkla 10 ay ugraşdım çok şükğr yendim seni çok iyi anlıyorum ama şunu söylemeliyim ki eşin çok ayıp etmiş eşinin destegi çok önemli anlayişli olmalıydi hastalık sonuçta bu kimsenin hoşuna gitmiyor bunları yaşamak hele o doktor bozuntusu neymiş öyle söyleyecek söz bulamıyorum
ama bitanem bu hastalıgın tek çözümü egzersiz yapabilirsin kendine inan gerçekten çok kolay ben yendigimde bumuymuş dedim

bunula ilgili topic var orayada giir sen hiç kimseyi umursama ben sana yardımcı olurum yeterki bi kendine gel bitanem

kimsenin seni üzmesine sakın izin verme bugünler geçeçek inan

saol canım benim Allah razı olsun inşallah bende senin gibi atlatırım. aynı derdi çekmişiz he ben hep yalnızım zannederdim. eşim bunalıma girdi evlendiğim adam değildi inanki. hep gel gitler yaşadı bi iyi bi kötüydü şimdi onu daha iyi anlıyorum ama o bu şekilde davranmasaydı bunların hiç birisi yaşanmazdı belkide. doktor zaten Allahından bulsun çok kötü beddua ettim onun yüzünden kendime aylarca acıdım. bi kaç aydır daha iyi hissediyorum toparlanmaya çalışıyorum. eşimde saolsun anlayışlı davranıyo. egzersizi duydum ama dahada korkarım diye vazgeçmiştim ama sende öle diyorsan denicem. bi anlık mesele beynimde nasıl büyüdü hala anlamış değilim.
cok teşekkür ederim arkadaşım Allah bin kere razı olsun sendende inşallah dediğiniz gibi olurda bi an evvel kurtulurum sizlere dua ederim.

böle birşey aklımın ucundan geçmezdi inanki. ama olunca bütün benliğimi kaybettim. hayal kırıklığı, başka bir hayat. üstüne türlü türlü sebepler. anlayışsız yargılayan bir koca. neye uğradığımı şaşırdım 5sene ben bu adamı tanıyamamışım psikolojisi. tabi onunda psikolojisinin bozulması bizi mahvetti ordan oraya savrulduk. eve gelmemeler içmeler yüzüme bakmamalar başladı. ne yaşadığımı yaşamayan kesinlikle bilemez. şimdi şimdi aklı başına geldi normale dönmeye başladı tabiiki bende toplanmaya çalışıyorum ikimiz için.
doktor zaten tamamen beni kül etti öle bi duyguyla gitmiştimki beni yerin dibine soktu. tabiki bida gitmedim ama diğer doktorlara olan inancımıda kaybettim.
verdiğin örnek ilk başta garip geldi evet ama düşününce bende lens kullandım ve korka korka sokardım gözüme. oda yanardı ederdi ama daha sonra alışırdım. söylediklerini düşünücem çok teşekkür ederim cok rahatlattın beni sağol arkadaşım

Bi'nebze rahatlatabildiysem ne mutlu.
Kendini suçlama lütfen, suçlarsan yatağa yine kendini kasarak gireceksin, akışına bırak biraz illa o olacak diye başlama ki içinde korku oluşmasın.
Alkol alırsan da bi'seferlik dozunu kaçır ki gevşeyebil biraz.
Eşinle de konuş, güzelce anlat çünkü onun sen uyurken korkutması vs de seni bu duruma sürüklemiş. Biraz daha normalin üstünde hassas davranabilsin neticede iyi günde, kötü günde diye evet deniliyor evlenilirken.
Her şeyden öte psikolojik olduğunu, beyninin senle dalga geçtiğini unutma:31:
Kendin parmak egzersizleri yaparsan bi'nebze kaslarını rahatlatabilir, zararlı bi'durum olmadığını beynine kabul ettirebilirsin canım.
Lütfen sen de üstüne düş biraz.
Tez zamanda iyi haberlerini alırız inş:16:

beyninde yapıyorsun her şeyi ALLAH ORAYI o işi yapmaya uygun yaratmış kızlığın yırtılırken birazcık baskı hissetceksşn vırt diye içine kayacak kainatta böyle bir şey yok elbette yapacak böcek çiçekler kuşlar kediler insanlar tüm varlıklar yapıyor ama sen bunu beyninde yaratıyorsun yoksa orası hazır yapmaya uygun cırt diye gircek eşin çok sabırlı çok nazik davranmasa zorlasa seni biraz daha kolay yaparsın girince amann ya bundanmı korkmuşum diyeceksin

bak şimdi markete git kaydırıcı jeller var meyveeli oanda var onlardan al
sonra akşam kocan onu sürsün sende sür dışına birazcık içine sonra yavaş yavaş dışardan pompomlama yapsın
bi anda yüklenmesin yavaş yavaş alabildiğin kadarını al sonra sen üstü çık bi cesaret gelsin bacım sana içine yerleştirmeye çalış yavaş yavaş sen git gel yap 4 . denemede 5.demede artk içine alabilecek duruma geleceksiin

Doktor alaycı konuşurken bir tokat atıp çıkamadınız mı ordan? Andavalın tekine rastgelmişsiniz, bu dalda uzman düzgün bir doktora gitseydiniz 2 sene beklemek zorunda kalmazdınız. Eşinizin açısından da çok zor kimse 2 sene beklemez ama sen ne işe yararsın vs demesini de anlamadım sadece cinsel ilişki için mi evlenmiş ki böyle söylüyor? En iyisi hem psikologa hem de iyi bir jinekologa gidin eşiniz ile beraber.

Merhaba canım. Ben de 2 yıl vajinismustum. Neler yaşadığını tahmin edebiliyorum. Denk geldiğin doktor afedersin terbiyesizin tekiymiş. Bence öncelikle bi psikologa görünmelisin. Denedin mi bilmiyorum ama parmak egzersizlerini denemediysen araştır. Gerçekten çok işe yarıyor. Bir de Cem Keçe'nin vajinismusla ilgili kitabını okumanı öneririm.
Şunu söyleyeyim hiçbirşey yapmadan, üzerine gitmeden aşılacak birşey değil vajinismus. Egzersizleri mutlaka denemelisin ve beynine mutlaka hükmetmelisin. Eğer bir sorun olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.

bu nasıl bir yaklaşım ya ?Sinirlenmeden edemeyeceğim ne demek bu,sanki eşine biliçli olarak bu şekilde davranıyor bende vajinusmsutum gecen sene 8 ay cektım bunu benım esım de sabırlıydı rabbıme sukurler olsun cunku bılıyordu sevıyordum sadece bılınclatımın bellı nedenlarden bana oynadıgı oyundu ondan daha cok ıstıyordum yenmeyı...Şükürler olsun yendım de ama eşim bana bı kere bıle demedı sen nasıl kadınsın boyle kadın mı olur dıye ! Çünkü biz eş olmayı cinsel birliktelikten çok daha ötesiyle benimsedik yoksa bu iş ilişkiden ibaret olsa etrafta pek cok karı koca olurdu bilesiniz...Karı -koca olmak eş olmak hayat arkkadaşı olmak sadece ve sadece bundan ibaret değildir,cinsellik bize sunulan bir nimet evet ama ne kadar da kolay dıyorsunuz esım bana yaklasmasa bosarım ...Bir detayı atlıyorsunuz bence burada bılınclı olarak ısteemdıgı ıcın yaklasmama soz konusu degıl ...Tedavisi olan birşey için aşılabilecek birsey için bu kadar sbretmesine sasıyorsunuz lütuf olarak görüyorsunuz ya çok yazık...

sana gelince arkadaşım bu 10 kadından 1 inde görülen bir durum..%100 tedavi edilebilir ben parmak egzersizi ile 3 haftada yendim...Şu an hiç bir problem yok 1 yılı gectı kac kez alttan muayene oldum üstüne ...vajinusmus nedir tecrube ve deneyimlerimizle yenelim topiğini okumustum ve arkdslardan yardım istemiştim doktora gıttım fızıksel bı engelım olmadıgını psıkolojk oldugunu soyledı sonrasında oraya parmak dahı degdıremem dıyenlerden bırıyken 3 haftada bitirdim

Arkadaşlar lütfen yorum yaparken biraz hassas olun empati kurun, bunu yazan kişi zaten kendini zayıf güçsüz çaresiz hissettiğini söyleyerek yazmıs bir de ustune bak esın ıyı bıle sabretmıs kusura bakma da ne var bu kadar falan...Yargılanmak için yazmamıs buraya,aynı seyı yasayanlardan motıve olmak adına deneyımlerını paylasmalarını ıstıyor ve belkı burada okuduğu bır cumle onu ıkna edıcek..Ben egzersıze oyle ıkna olmus ve yenmıstım o zamanlar benı bu sanal alemdekı bu durumnu yasayan kısıler dısında kımse anlamadı cunku herkes esın ıyı bıle sabredıyor ne var abartma 2 dklk iş o yüzden bunları duymaya tahammül edemiyorum...Kimse mucize beklemiyor lütfen anlamayı deneyin bu duruma sebep olabielcek miyonlarca neden var bu yüzden 10 kişiden biri vajinusmus bu ülkede...Belki de kendinini de deiği gibi eşinin zil zurnayken senın canını acıtması,seni korkutması ön yargıya neden oldu...Doktorum demişti ki vajinusmus iki kişiliktir tek sorumlusu kadın değildir katılıyorum burada eşin de bilinçli olması gerekiyor nerde ne zaman ne kadar hızlı olacagına nasıl davranacağına iyi karar vermesi gerekiyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar lütfen yorum yaparken biraz hassas olun empati kurun, bunu yazan kişi zaten kendini zayıf güçsüz çaresiz hissettiğini söyleyerek yazmıs bir de ustune bak esın ıyı bıle sabretmıs kusura bakma da ne var bu kadar falan...Yargılanmak için yazmamıs buraya,aynı seyı yasayanlardan motıve olmak adına deneyımlerını paylasmalarını ıstıyor ve belkı burada okuduğu bır cumle onu ıkna edıcek..Ben egzersıze oyle ıkna olmus ve yenmıstım o zamanlar benı bu sanal alemdekı bu durumnu yasayan kısıler dısında kımse anlamadı cunku herkes esın ıyı bıle sabredıyor ne var abartma 2 dklk iş o yüzden bunları duymaya tahammül edemiyorum...Kimse mucize beklemiyor lütfen anlamayı deneyin bu duruma sebep olabielcek miyonlarca neden var bu yüzden 10 kişiden biri vajinusmus bu ülkede...Belki de kendinini de deiği gibi eşinin zil zurnayken senın canını acıtması,seni korkutması ön yargıya neden oldu...Doktorum demişti ki vajinusmus iki kişiliktir tek sorumlusu kadın değildir katılıyorum burada eşin de bilinçli olması gerekiyor nerde ne zaman ne kadar hızlı olacagına nasıl davranacağına iyi karar vermesi gerekiyor

canım ne güzel yazmişsın her harfine katılıyorum ben de pskologuma söylemiştim ben istedigim herşeyi yaptım bu kadar zayıf

degilim diye kadıncagizi inandırmaya çalışmışdım çünkü kendimi o hastalıkla o kadar zavallı hissetmiştim ki ama

GERÇEKTEN SANAL AMA BURDAKİ ARKADAŞLARIMIN SAYESİNDE YENDİM DOKTOR FALAN BOŞ HEPSİ ÇOK DEGERLİ ALLAH ONLARDAN

RAZI OLSUN

Bu hastalığı ilk kez burada okumuştum. Belli ki zor bir hastalık ama üstesinden gelenleri de okudum. Yani aşılamayacak bir şey değil.
Bizim insanlarımız bol keseden "yok kocan senden uzaklaşır, başkasına gider" falan konuşuyorken acaba bi insanın kınadığı şeyi yaşamadan asla ölmeyeceğinin farkında değiller mi?

canım bu verdiğim linke tıkla bu topicte senin gibi olan bir sürü kişi var ve herkes birbirine çok destek çıkıyor hergün yeni birileri bu hastalıktan kurtuluyor sen gel o topiğe herkes sana yardımcı olacaktır ve sende kurtulacaksın inaşallah link bu

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...neyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-15376.html

arkadaşım sen vajınısmusu yaşadın mı?
yaşamışsan arkadaşa böyle şeyler yazmamalısın aksine yardımcı olman gerek ?
yaşamamıssan sen o vajınısmusun nasıl bır ıllet oldugunu bılemezsın bilsen zaten sacma sapan neden beceremıyosun demezsın..
yasamayan ınsan anlamaz sende anlamıyosun o yuzden bilmediğiniz konuda yorum yapmayın yapacaksanız da yardımcı olacak sekılde yapın...

geçmiş olsun arkadaşım bende aynı sıkıntıları çektim 3 ay filan sürdü bende bu hastalık.ama önce kafanda bitirmelisin canım eşinin yardımı olmadan hiç bişeyin üstesinden gelemezsin zaten karşılıklı sabırla atlatabilirsiniz bu süreci.hemen olacak diye şartlandırmayın kendinizi.ya kendin küçük parmak hareketleriyle egzersiz yapacaksın yada eşin yardımcı olacak önce bir parmak boğumu sonra ikinci boğumu sonra ikinci parmak derken sonra yavaş yavaş eşinin sana yaklaşacak.emin ol bi müddet sonra acıların yerini mutluluk alacak yeterki sabırlı ve kararlı olmaya bakın.herşey normale döndüğünde çekilen acılara değdi deyip tadını çıkartıcaksınız.

Back