- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
dogru, satim oluyor, batim olmuyor. ovulasyona göre hesaplamaya basladim.
hep diyorum, tiroid satin batin efendisidir, insanin kendine yakisani giymesidir.
sende buldun da buluyorsun heeeeolsun da 2 tane 3 tane olusn bı daha bu sıkıntıları cekmezsın daha ne ıstersın bee
yaa reglımın 4.gunundeyım kacıncı gunu baslım subal tarcın corekotuna ?yapım bari bi o kalmsıtı yapmadıgım
dogru, satim oluyor, batim olmuyor. ovulasyona göre hesaplamaya basladim.
hep diyorum, tiroid satin batin efendisidir, insanin kendine yakisani giymesidir.
havanda denıcem ama galıbaaa bal yok offffffff hıc eksık olmazdı sınıroldum kalkıp bakıcam moralım bozulur dıye bakmıyorum varmı yokmu
Cnm senin bat ne
haydaaaaaa yokmu caresı tedavısı monıtor ne alemde kullanıyormusun varmı onunla ılgılı gelısme ?
tiroidin tedavisi var değil mi hapla mı düzenliyorlar hormonu ve ne kadar sürüyor tedavisi.. bir de troit testi ne kadar da bir tekrar edilmeli?
tiroidin tedavisi var değil mi hapla mı düzenliyorlar hormonu ve ne kadar sürüyor tedavisi.. bir de troit testi ne kadar da bir tekrar edilmeli?
tiroid normale dönmüs gözüküyor dedi doktor da benimki tekrarlayan cinsten. monitörle ask yasiyorum, yumurtladigimi gösterdi cok sevindim.
hapla düzeliyor da bin tane cesidi var, 2 ayda indirdik normale ayda 1 kan vermek durumundayim. bendeki zehirli guatr, gözleri pörtleten.
tiroid normale dönmüs gözüküyor dedi doktor da benimki tekrarlayan cinsten. monitörle ask yasiyorum, yumurtladigimi gösterdi cok sevindim.
hapla düzeliyor da bin tane cesidi var, 2 ayda indirdik normale ayda 1 kan vermek durumundayim. bendeki zehirli guatr, gözleri pörtleten.
kaşık kaşık yenmiyor elvancım tatlı kaşığı o kadar
snowflaken tatlım yarın başla sende az birazcık bal varsa bu gece idare edecek kadar yap yeter
ben bımıyorudm cnm cok gecmıs olsun ınsallah duzelır en ykın zmnda
kaşık kaşık yenmiyor elvancım tatlı kaşığı o kadar
snowflaken tatlım yarın başla sende az birazcık bal varsa bu gece idare edecek kadar yap yeter
ben de sana preseedi sormak istiyorum, memnun kalmadin anlasilan =(
şuan yumurtlama dönemindesin ve sen buralarda dolanıyosun git kocanın yanına :) geçmiş olsun canım..
ayy sorma canım yaa o topıgede yazdım mantar oldum hayatımda ılk defa kasıntıdan mahvoldum ınanamazsın hemde ıse de yaramadı ama kullanmayı dusunmuyorum tekrarlarsa dıye koktum mantar kotubıseymıs
mantar mi? anneee.
gecmis olsun ama sasirdim da ben cok güveniyordum ona ya.
yok hehe su an reglim. napiyim kocayi, daha jinekologa gitmedim. sizleri önden alalim. ben pesinizden anca gelirim. önce tatil, sonra jinekolog sonra tutarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?