- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim biran önce geçer ins.. bildirirsin bana yazarim senide sonra
canım normalde 2. gün başlanıyor ama bende bu ay 4. gün başladım yapmaya
tatlım yumurtaları olgunlastırıyor gebelıge yardımcı oluyor....hoşbuldum
canım tabıkıde erkendı 3 yıllık evlıydım vehemen ıstedıgım ıcın doktor tedavıye baslattı bak 3 ay sonra vajıyı yenelı 1 yıl olacak ve 4 yıllık evlı olucam
hmm sat dediginde sonadet tarihinmi oluyo bu sekildemi yazsam yoksa sadece batmi yazsam listeye
ölcusu fln varmı ne mnlar yemek gerek gunde ne kadar??hatta bı goggle sorım bakım ne dıyo
canım 2 yemek kaşığı bal
1,5 tatlı kaşığı tarçın
1,5 tatlı kaşığı çörekotu
çörekotunu çekmek için kahve değirmeni aldım
tatlım bende araştırdım çörek otunu ögütmeyin diyorlar ben o şekilde tüketiyorum.
ay ne güzel en azindan satiniz, batiniz vb. var.
olmayanlar napsin?
Anladm cnm sen baya ugrastin herhalde? sogan kürü fln.. ins Allah hiç ummadigin bi anda en yakin zamanda bu mucizeyi yasatir sana ve hepimize
canım 2 yemek kaşığı bal
1,5 tatlı kaşığı tarçın
1,5 tatlı kaşığı çörekotu
çörekotunu çekmek için kahve değirmeni aldım
tatlım bende araştırdım çörek otunu ögütmeyin diyorlar ben o şekilde tüketiyorum.
adetın 2.gunu baslayıp 12.gun brakılması gerekmıs bende 4.gn baslayıp 14.gn bırakırım artık da nasıl ögutebılırm sence corekotunu yatmadan yapim bari:44:
nasıl yaniii:44::44::44:sat ın batın nere gıttı:44:
Çörek otu hamile kalma ihtimalini oldukça yükseltir. Hamilelikten önce 6-8 ay süreyle çörek otu kullanılır. Çörek otu rahim kaslarının kasılmasını uyardığı için düşük yapmamak için hamile kalındığı öğrenildiğinde çörek otu kullanımına ara verilir, doğuma 1 hafta kala tekrar başlanır, emzirme süresi boyunca kullanılır ve emzirme süresi mümkün olduğunca uzatılmalıdır. Böylece anne ve çocuk sağlığı korunmuş olur. Hamilelik ve emzirme döneminde ilaç kullanımı modern tıpta bir kural olarak istenmez. Çünkü çocuk gelişimi çok özel bir durumdur, her müdahale az veya çok zarar verir. Bu zarardan korunmak için hamileliğe hazırlık çok özel bir zorunluluktur, bu şekilde hamilelik ve emzirme dönemi çok daha rahat geçer.
Çörek otu doğum ve doğum sancısı, doğum sonrası anne sütünün artırılması ve bebek beslenmesi ve gelişimi için yaratılan en mükemmel şeydir. Çörek otu özellikle kadınlarda ovülasyon, menustrasyon ve hamilelikte üreme sistemlerinde fonksiyonel olup, rahim kaslarının kasılmasını teşvik eder. Bu sayede doğumu kolaylaştırır.
Macun yapılık tüketildiğin de anne sütünü artırır. Hamilelik süresince çörekotu kullanılmamalıdır, düşüğe sebeb olabilir. Macunun yapılışı aşağıdaki link te ayrıntılı olarak açıklanmıştır.
Bkz. Çörek Otu Macunu Nasıl Yapılır.
hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
insallah isinize yarar. ben basladim. bakalim hayirlisi. bunu 1 ay kullanan bir bayanin normalde 1 yumurtasi varken o ay 5e cikmis. devaminda fayda var derim. hem bir hadis=i serifte duymustum. corekotu olumden baska her derde devadir diye.hayirli haberlerle geliriz ins. bi de 6=8 ay diyor ama bunyeye gore farklilik gosteriyormus.yani daha once de olabilir.
sende buldun da buluyorsun heeeeolsun da 2 tane 3 tane olusn bı daha bu sıkıntıları cekmezsın daha ne ıstersın bee
yaa reglımın 4.gunundeyım kacıncı gunu baslım subal tarcın corekotuna ?yapım bari bi o kalmsıtı yapmadıgım
canım ben kahve değirmeni aldım süper öğütüyor ama yoksa havan da öğütebilirsin ya da rondo çekerse onda çekersin benim rondonun deviri küçük çekemedim