yumurtanın çatlamasını sağlayan bir ilaç sanırım. İlk tedavi bu, dah bir sürü tedavi var aşılama ve tüp bebeğe varana kadar...Kizlar bu klomen dediginiz ne oluyo? Snowflaken hosgeldin cnm bu aradaayrica yendigim 2 ayi tedaviye baslamanin sebebi ne? erken dgilmydi? doktor demedimiki dha erken, bi süre deneyin sonra bakariz tedaviye diye?
Bu siteyi çok sevdim inşaallah yakında gebelik haftalarımızı konuşuruz süper ya bütün arkadaşlar burda .Bu arada dişim çok agrıyor önerebileceginiz bir şey var mı
ağrı kesici dışında alternatif bişiler soruyorsun galiba, karanfil uyuşturuyor biraz.
geçmiş adet tarihi mi? 26 temmuz
yok bir daha buna gitmem, başka bir doktor bulmam lazım .
ben biraz psikopat oldum gebelik düşünüyosun ya mutlaka diş doktoruna git derim gebeyken sen de biliyosundur film çekilmiyo.. şuan için de komik gelecek ama benim ağrıyan bir dişim var gebelik dolayısıyla gidemedm ramazan sonrası gidicem inşallh.. ağrıyınca fırçalarım ve sonrasında da ekmeğin içi var ya biraz ondan çiğnerim geçer. ama başkalarından hiç duymadım sadece bana has olabilir bu :)Bu siteyi çok sevdim inşaallah yakında gebelik haftalarımızı konuşuruz süper ya bütün arkadaşlar burda .Bu arada dişim çok agrıyor önerebileceginiz bir şey var mı
canım ben hastalık geçene kadar düşünmüyorum. düşününce beni de eklersin listeye..Kizlar adet tarihlerinizi yazarmisiniz.. Listeleyim hepinizii
evet canım 26 temmuz, şu an regliyimen son adetinin ilk günü canim ?
Kizlar bu klomen dediginiz ne oluyo? Snowflaken hosgeldin cnm bu aradaayrica yendigim 2 ayi tedaviye baslamanin sebebi ne? erken dgilmydi? doktor demedimiki dha erken, bi süre deneyin sonra bakariz tedaviye diye?
24 temmuz hadi inşaallah ugur getirir..................
geçmiş adet tarihi mi? 26 temmuz
tatlım yumurtaları olgunlastırıyor gebelıge yardımcı oluyor....hoşbuldum
canım tabıkıde erkendı 3 yıllık evlıydım vehemen ıstedıgım ıcın doktor tedavıye baslattı bak 3 ay sonra vajıyı yenelı 1 yıl olacak ve 4 yıllık evlı olucam
yumurtanın çatlamasını sağlayan bir ilaç sanırım. İlk tedavi bu, dah bir sürü tedavi var aşılama ve tüp bebeğe varana kadar...
ben çıkıyorum, eşim durmuyor, iyi geceler
klomeni bana da söylemişti doktor ama çoğul gebelik olur dedi bende istemedim annemde neden istemedin ohhh bir sürü bebek diye kızdı bana. ama kesinlikle bal ve tarçınla yaptığım macun sayesinde (artık bunu söylemekten herkesi bıktırdım ama) yumurtluyorum çünkü ben 13. günümde hiç akıntı görmemiştim önceden
ben biraz psikopat oldum gebelik düşünüyosun ya mutlaka diş doktoruna git derim gebeyken sen de biliyosundur film çekilmiyo.. şuan için de komik gelecek ama benim ağrıyan bir dişim var gebelik dolayısıyla gidemedm ramazan sonrası gidicem inşallh.. ağrıyınca fırçalarım ve sonrasında da ekmeğin içi var ya biraz ondan çiğnerim geçer. ama başkalarından hiç duymadım sadece bana has olabilir bu :)
canım ben hastalık geçene kadar düşünmüyorum. düşününce beni de eklersin listeye..
sende buldun da buluyorsun heeeeolsun da 2 tane 3 tane olusn bı daha bu sıkıntıları cekmezsın daha ne ıstersın bee
yaa reglımın 4.gunundeyım kacıncı gunu baslım subal tarcın corekotuna ?yapım bari bi o kalmsıtı yapmadıgım
canım 14 temmuz sat
12 ağustos bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?