Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elvancım benımm battt 25 ekımm olarak degıstırbılırsınnn 2gun erken oldumm cok sıkıntı yaptım bu ayyy olmadııı ama artık oluruna bırakıcamm hem belkı allah boye olmasını ıstedıı ıyıce alısabılmem ıcın bı aıçdanda ıyı oldu bu sayede ıyııce alısırımmm allah herseyın hayırlısını versınn herseyı ıyı dusunucem ve ıyı olsunn![]()
hayırlısı olsun canıım... dediğin gibi daha iyi alışmış olursun...galiba benim de bu ay yine yok(((( ağrılarım başladı şimdiden 1 hafta war daha ama:::
((
elvancım benımm battt 25 ekımm olarak degıstırbılırsınnn 2gun erken oldumm cok sıkıntı yaptım bu ayyy olmadııı ama artık oluruna bırakıcamm hem belkı allah boye olmasını ıstedıı ıyıce alısabılmem ıcın bı aıçdanda ıyı oldu bu sayede ıyııce alısırımmm allah herseyın hayırlısını versınn herseyı ıyı dusunucem ve ıyı olsunn![]()
pre ıle canım ama delık varmıs meğerse buyuzden ogun bugundur tek tek kontrol edıyorlar:)
ben aylarca pre ıle korundum bır kaza olmadı sende ıcını rahat tut pre delık olmadıkca sorun olmaz
Canim Allaha hamd olsn iyim, bebegimi kaybettim
Sen nasilsin, nasil gidiyo
ya sinir oluyorum düşünüyoruz bebek deyip hemen ilk ay hamile kalanlara![]()
Hmm bilmiyorum canim nasipten ote koy yok, veren Rabbim veriyo nekadar korunursan korun.. hic birakmayi denedinmi.. yani hep anestolla nereye kadr
ya ben neden hamiş olamıyorum.hiçbir sebep yok olmaması için.yumurta takibi yaptırdım hatta çatladığı gün girdik ilişkiye,sperm kalitesi gayet iyi, klomen kullandım dinlendim hiçbir iş yapmadım hep yattım hani bebiş tutunamıyordur diye. rahim filmi çektiricem bir de biz ultrason jelini halen bırakamadık ondan olmuyor olabilir mi bu jelle hamile kalanlar vardı değilmi arkadaşlar? aşılamamı yaptırsak valla düşünmekten çeneme vurdu herkesle aynı konuyu konuşuyorum.
1 ay mi kaldi cnm calismalara![]()
gelecek ay adetimde gidicem doktora yani ekim 20 si gibi.. tahlil yapılacak hastalık geçtiyse çalışma yapabiliriz ... ama ben hala kararsızım sanki aynı şeyleri yaşıcam gibi geliyo Allah korusun... bir de kendimi hazır hissetmiyorum ya annelik kim ben kim gibi düşünceler sarmaya başladı malesef. hayırlısı olsun her şeyin..
pre ıle canım ama delık varmıs meğerse buyuzden ogun bugundur tek tek kontrol edıyorlar:)
ben aylarca pre ıle korundum bır kaza olmadı sende ıcını rahat tut pre delık olmadıkca sorun olmaz
Amiiiin Allah hepimize hayirlisini verir Ins..elvancım benımm battt 25 ekımm olarak degıstırbılırsınnn 2gun erken oldumm cok sıkıntı yaptım bu ayyy olmadııı ama artık oluruna bırakıcamm hem belkı allah boye olmasını ıstedıı ıyıce alısabılmem ıcın bı aıçdanda ıyı oldu bu sayede ıyııce alısırımmm allah herseyın hayırlısını versınn herseyı ıyı dusunucem ve ıyı olsunn![]()
Yaa çok özür dilerim,bilmiyordum.Çok üzüldümAma sen en zorunu başardın,nasıl olsa yine olur.Allah sağlık,huzur versin yeter ki.Ben de çok şükür iyiyim.İlk defa üstte denedik,oldu.Ama bazen sıkılıyorum,yani hissetmeyince,bunlar geçer inşallah.Ben de nasip olursa seneye yaza doğru hamile kalmayı düşünüyorum.Bir yanda da korkularım var.Şu an 30 yaşındayım.Geç kalıyor muyum diye endişelerim oluyor.Ama alışmadan,bunu normal sürece geçirmeden hamile kalmak istemiyorum.Bir de bu yıl işim çok yoğun.Sizlere hep dua ediyorum.Allah razı olsun.
ya ben neden hamiş olamıyorum.hiçbir sebep yok olmaması için.yumurta takibi yaptırdım hatta çatladığı gün girdik ilişkiye,sperm kalitesi gayet iyi, klomen kullandım dinlendim hiçbir iş yapmadım hep yattım hani bebiş tutunamıyordur diye. rahim filmi çektiricem bir de biz ultrason jelini halen bırakamadık ondan olmuyor olabilir mi bu jelle hamile kalanlar vardı değilmi arkadaşlar? aşılamamı yaptırsak valla düşünmekten çeneme vurdu herkesle aynı konuyu konuşuyorum.
ya sinir oluyorum düşünüyoruz bebek deyip hemen ilk ay hamile kalanlara![]()
sözüm meclisten (vajili dostlarımdan)dışarı yanlış anlamayın kıskanıyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()