Kizlar kusura bakmayin ya.. özellikle geceleri çok zor geçiyo daha dogrusu geçmek bilmiyo.. telefonumu kurcalarken hamilelik programlarima rastladim.. 7+6 lik hamileydim düsmeseydi bebegm.. çok zoruma gitti programlari görünce.. bebegimin resminide kaydetmistm.. Neyse ya kendime kiziyorum bu hallerime kiziyorum.. ama napiyim elimde degil
Bisey sorcam kizlar kanamalarim bitti 1 ay boyunca korunmam gerekiyo ama iliski bu süreçte yasakmi dün doktora sormayi unuttum acaba bisey olurmu nezamandir deneme olmuyodu tekrar egzersiz yapacam ama korkuyorumBgn 9 gün geçti düsügün üstnden??
canım ben kürtaj olduğumda kanaman bitince ilişkiye girebilirsin demişti doktor. kanamam bitti biz ilişkiye girmek istedik ama ser...me sorunundan dolayı olmamıştı ama iyiki de olmamış ertesi gün tekrar başlamıştı kanamam. bu süreçte hormonlar biraz bozulduğu için düzensizleşiyo ara kanamalar olabiliyo. biraz daha beklemeni tavsiye ederim.
Anladm cnm tskr ederim nasilsn cnm nasl gidiyo görüsemiyoruz pek
iyiyim canm okul başladı git gel işte çok şükür daha iyiyim
Ögretmendin demi :) Kolay gelsin canm sevindim iyi olmana..
kizlar bat ne demek merak ettim :)
lavanta kiz önce vajiyi yenelim sonra dusun bebegi falan
merhaba arkadaşlar 4 yıl sonra vajinismusu dün yendim ve bebek istiyorum Allahın izniyle...27 eylül beklenen adet tarihim beni de yazın:)))
elvancım benıde artık bebiş beklıyenlere yazabilirsin :)
zerbaşım nılayda aylarca bekledı sonra beklemeyı bıraktı ve hamıle kaldı
herseyın hayırlısı oluruna bırakıp beklemek en ıyısı rabbım elbet tum ısteyenlerın yüzünü güldürücek
lıstedekı herkers hamıle kalıcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?