Benide ekleyin listeye plsss yendim bi ay sonra denemeye basliycaz bebek icin ins herkeze nasip olur.buarada elvana ne oldu neden gecms olsn falan dionuz
Arkadaşlarrr, dün adet günümdü. çarsambaya kadar bekleyip oyle test yapacaktım ama dayanamayıp dün gece yaptım, ikinci çizgi silik çıktı. meraklandım iyice ve bu sabah kan testi yaptırdım ve sonucumu aldım.. doktorum " gebesin" dedi.. hala inanamıyrm çok saskınımmm.. 10 gün sonraya gün verdi.
kızlar candy ve şenay dan haberi olan varmı hiç girmiyolar merak ettm de
beklemek çok zordu... malesefff bu ay olmadı.(((..Allah'ım en kısa , en hayırlı zmaanda verir inşallah....
ya dr sol yumurtalığımda küçük bi kistim olduğunu söyledi...gebeliğime bu kist mi engel oldu ki? yarın dr gitcem... 14 ay vajiyle uğraştım artık bebişim olsun istiyorummmmmmmmmm...
Hayirlisi canim bnm, InsAllah onumuzdeki ay olur yeni batini yaz degistireyim
inşallah canımmm tşk ederim..bat 3 eylül...
Arkadaşlarrr, dün adet günümdü. çarsambaya kadar bekleyip oyle test yapacaktım ama dayanamayıp dün gece yaptım, ikinci çizgi silik çıktı. meraklandım iyice ve bu sabah kan testi yaptırdım ve sonucumu aldım.. doktorum " gebesin" dedi.. hala inanamıyrm çok saskınımmm.. 10 gün sonraya gün verdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?