kızllar merhba bn 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim Allah isteyenlere nasip etsin inşallahh
canım gözünüzaydın hayırlı olsun Rabbim sağlık sııhhatle geçirmeyi ve kucagına almayı nasıp eylesın opuyorum
canım hayırlı olsun... Sağlıklı sıhhatli bebeşini kucağına alırsın inşallah..Rabbim bizlere de napsin eder inşallah... öyle çok istiyorum ki bende...
kızllar merhba bn 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim Allah isteyenlere nasip etsin inşallahh
Yeni batin ne canim.. InsAllah önümzdeki ay adet olmazsinnkızlar dün adet oldum
benim bu ayki çalışmalarda yalan oldu, ilaç başladı doktor, birkaç ay daha deneyemeyeceğim bile .
Canim tebrik ederim, çok sevindim :) Sagikli bi gebelik ve dogum dilerimkızllar merhba bn 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim Allah isteyenlere nasip etsin inşallahh
ne oldu kuzucum
ne oldu sana fıstık..kıyamam ağlama...
canım niye ağlıyosun ya kıyamam
hşşşşşttt noluyo bakıyımmm ya ağlamak yok
elvan ne oldu, fazla duysusala bağlama.
tebrik ederim gözünüz aydın Allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın kolay hamılelık kolay dogum versın ınss
elvannnnnnnnnnnnn ?????????????????????????????? üzme kendniniii kuzummm
Kizlar kusura bakmayin ya.. özellikle geceleri çok zor geçiyo daha dogrusu geçmek bilmiyo.. telefonumu kurcalarken hamilelik programlarima rastladim.. 7+6 lik hamileydim düsmeseydi bebegm.. çok zoruma gitti programlari görünce.. bebegimin resminide kaydetmistm.. Neyse ya kendime kiziyorum bu hallerime kiziyorum.. ama napiyim elimde degillütfen ağlama toparla kendini artık bak hemen gebe kalabildin bu çok güzel bişey hiç bebeği olamayanlar ne yapsın? kendiliğinden düştü sen hiç bir vebal almadın beni düşün bir de, sen ağlıyorsun ben burda daha çok üzülüyorum ben hem vebal aldım günaha girdim hem bebeğimi kaybettim lütfen artık toparlan dua et hem kendine hem bizlere...
kızlar aranızda laboquick marka gebelik testi kullanan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?