Arkadaşlarrr, dün adet günümdü. çarsambaya kadar bekleyip oyle test yapacaktım ama dayanamayıp dün gece yaptım, ikinci çizgi silik çıktı. meraklandım iyice ve bu sabah kan testi yaptırdım ve sonucumu aldım.. doktorum " gebesin" dedi.. hala inanamıyrm çok saskınımmm.. 10 gün sonraya gün verdi..
Arkadaşlarrr, dün adet günümdü. çarsambaya kadar bekleyip oyle test yapacaktım ama dayanamayıp dün gece yaptım, ikinci çizgi silik çıktı. meraklandım iyice ve bu sabah kan testi yaptırdım ve sonucumu aldım.. doktorum " gebesin" dedi.. hala inanamıyrm çok saskınımmm.. 10 gün sonraya gün verdi..
Hosgeldn cnm suan cepten giriyorm, yarn listeye eklicem senide.. InsAllah tez vakit kavusursn bebegineya ben cok cok yenıyım ama bende katılabılırmıyım aranızaaa cunku bebek ıstıyorummm
Sagol cnm.. hep bi burukluk, hep bi sknti.. bilmiyorm nezmn kurtulrm bu karamsar hallermdencanım geçmiş olsun üzülme.herşeyde bir hayır vardır. canım hamile kalabiliyorsun şükret haline tekrar denersiniz üzülme
InsAllah hamilesindir ya!! test yap durma :)kızlar ya bişey soracam ben normalde ayın 1-2 gibi adet olacaktım fakat olmadım.ama adet sancıları var bide kahverengi akıntılarvar.yani şöyle özetleyim her tuv.. gittiğimde peçeteye kahverengi akıntı geliyor hafifte pembe gibi sıvı geliyor bu ne sizce?
cok sevindimmmmmm!!!!!!!! gozun aydin cnm saglikli bi hamilelik ve dogum diliyorm.. dikkatli beslen iyi bak kendine bebegineArkadaşlarrr, dün adet günümdü. çarsambaya kadar bekleyip oyle test yapacaktım ama dayanamayıp dün gece yaptım, ikinci çizgi silik çıktı. meraklandım iyice ve bu sabah kan testi yaptırdım ve sonucumu aldım.. doktorum " gebesin" dedi.. hala inanamıyrm çok saskınımmm.. 10 gün sonraya gün verdi..
cok sevindimmmmmm!!!!!!!! gozun aydin cnm saglikli bi hamilelik ve dogum diliyorm.. dikkatli beslen iyi bak kendine bebegine
tesekkur ederim, sağ olsın elvancım.. hayırlısını diliyorum. inşallah sağlıklı bir sekilde bu süreci tamamlayabilirim.. Çok yeni olduğu için gidişat nasıl olacak, merak ediyrm..
elvan canım çok üzüldüm, hakkında hayırlısı canım , önümüzdeki maçlara bakıcaz artık .
canımm unutma benıde eklemeyıı ya bıde bısey sorucam folı asıt ıc felan dıyolarrr dr sormadan pek bısey yapmak ıstemıyorum gebelık ıcınnn onun herhangı zararı varmı bı bılgın varmıı
canım yaşın çok küçük, bazen hayatı hızlı tüketiyoruz, herşey hemen olsun diyoruz, stres yapıyoruz. Daha sakin ve dingin olmaya çalış.Sagol canim.. Herseyin hayirlisi.. Nasip degilmisNasilsin, sorunlarin çözüldümü
Canim ben doktora gittigimde bana genelde bütün hamileler ilk 3 ay folik asit kullaniyorlar, 3 aydan sonra folik asit birakilip baska bi vitamin yaziyorlarmis.. Sen kafana göre tabiki alip kullanma, doktora önce kan aldir degerlerine baksin, nekadar miktarda gerekiyosa okadar yazar, bana çok düsük dozajda yazmisti folik asiti mesela, fazlasi zararli degil bu arada sormustum.. geçenlerde bi paylasim yapmistim tekrar kopyalayim bi bakayim hangi sayfadaydi..
canımm unutma benıde eklemeyıı ya bıde bısey sorucam folı asıt ıc felan dıyolarrr dr sormadan pek bısey yapmak ıstemıyorum gebelık ıcınnn onun herhangı zararı varmı bı bılgın varmıı
canım benim nasılsın ? Çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm..
canım yaşın çok küçük, bazen hayatı hızlı tüketiyoruz, herşey hemen olsun diyoruz, stres yapıyoruz. Daha sakin ve dingin olmaya çalış.
bunda da bir hayır vardır, hamileliğin ilerlemeden olması iyi olmuş, daha sonra olsaydı sağlık açısından zorlanırdın. Bu arada vitaminlere yemen içmene dikkat, kendine iyi bak, daha güzel ve rahat bir hamilelik süreci geçirirsin inşallah bir dahakine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?