Oğlumda da hamileleyim çok rahat geçmişti, birkaç sorun dışında. Şimdi inanır mısın hamileliğime inanamıyorum bile, Allah'a şükür hiçbir sıkıntım yok, sabahları çok hafif bir mide bulantısı ve biraz da halsizlik oluyor o kadar. Karnım biraz büyüse de inanabilsem. 3-4 hafta sonra cinsiyeti belli olacak inşallah. Dört gözle bekliyorum.
Adet günlerimde, adet sancısı gibi sancı çekiyorum.
Yumurtlama günlerinizi iyi takip edin, en kısa zamanda olacak inşallah
cok yavas bu isler. aslinda yapilmasi gereken testleri vb. listelemek lazim. iyi ama az kalmis ayin 30'una. sen önden yaptir, bize de anlat hehe.
ama demir'i hatirlatayim sanaboslama onu.
hayırlı olsun elvanımm :)
gerçekten böyle bir siteye ihtiyaç vardı çok iyi düşünmüşsün inşaallah ugur getirir bütün arkadaşlara................
Sagolasin tatlim..
Rabbim sanada en kisa zamanda hayirlsiyla nasip etsin ..
iyi olmus aslinda. cünkü sayfada yenen sayisi egzersiz yapanlardan fazla. su siralar egzersiz yapan da pek yok. konu hamilelik eksenine kayiyordu.
elvan rubella testinin yorumunu yaptirdin mi? var miymis antikorun?
rubella ne kız. Ben bugün doktora gittim, senin vajinismus topiğinde söylediğin testleri yaptırmaya. Çok para istediler ya... 200.TL ye yakın. Kayıt kabuldeki kız testlerin bazılarını çıkardı (pahalı olanları). Özellikle toksoplazma çok tutuyordu. Annem hiç yaptırma kafanı karıştırma diyor. Geriye kalanları yaptırdım 27.-tl tuttu.
Pko çıktı ki zaten süpriz değildi benim için, geçmişte hikayemiz vardı kendisiyle.
pko olduğu için ben zaten biraz ümitsiz başladım çalışmalara.
elvan direk konuya daldım ama çok hayırlı bir iş yaptın, çok doluyum, çok sorum var ama şimdi çıkmam lazım. Kendinize iyi bakın.
amin canım inşallah..
Sagolasin tatlim..
Rabbim sanada en kisa zamanda hayirlsiyla nasip etsin ..
rubella ne kız. Ben bugün doktora gittim, senin vajinismus topiğinde söylediğin testleri yaptırmaya. Çok para istediler ya... 200.TL ye yakın. Kayıt kabuldeki kız testlerin bazılarını çıkardı (pahalı olanları). Özellikle toksoplazma çok tutuyordu. Annem hiç yaptırma kafanı karıştırma diyor. Geriye kalanları yaptırdım 27.-tl tuttu.
Pko çıktı ki zaten süpriz değildi benim için, geçmişte hikayemiz vardı kendisiyle.
pko olduğu için ben zaten biraz ümitsiz başladım çalışmalara.
Tatlim bisey sormak istiyorum sana.. sen rubella degerlerinden anliyomusun?
Tatlim bisey sormak istiyorum sana.. sen rubella degerlerinden anliyomusun?
canım nette yazması lazım ama bana yapılan rubella ıgg idi sanırım negatif çıkmıştı. değerde mi oluyormuş onda tam bilmiyorum canım ya. bende olan sonuç kağıtlarını da attım görünce canım sıkılıyo diye...
kızım avatarı degiştirdi bu kadar kardeş istiyor bütün arkadaşların sıkı çalışması lazım.....................
elvancım 15 ten büyükse pozitifmiş netten baktım ama bu korkulacak birşey değilmiş yani sen kızamıkçığı önceden geçirmişin demek oluyomuş.. hamile kalmaya filan kesinlikle engel değilmiş... zaten 10 kadından 9unda pozitif çıkıyomuş.. önemli olan test ıgm testi imiş.. endişe etme canım netten araştır çoğu testin değer aralıkları var.. korkulacak bir durum yok yanii. ben de test sonuçlarıma bakarken hgb m baya düşükmüş zaten kürtaja girerken de hemşireye hemagramı var dedi birisi anlamamıştım. galiba kansızlıkmış. doktora sorucam bidahaki gidişimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?