belirtiler neler oluyo ki bu aşamada ben de ayın 5 ine regl bekliyorum... daha doğrusu beklemiyorummm:))
test falan yapmadın değil mi? ben de ayın 2 si ile 5 i arası bekliyorum regli. Tabii bir taraftan da umut ediyrm olmasın diye..
neyin belirtilerini sordun? gebeliğin mi?
aa aynı zamanlardaöğrencez demek ki...umarım ikimizde hamişizdir canımmm:))) ewet gebeliğin belirtilerini sordum... belirti yok demişsin ya canım ondan dedim.. herhangi bi belirti için çok erken değil miii??
evet canım.dun gece 1 den berıde bendende gelıyo su an bıraz azalmış o kadr dua edıyrumkı aglarken sızıp uyumusum,yıne baktım cok az gelmışınsan ıster ıstemez panık yapıyo yatıyorum bende ama nıye gelıyokı sankı,allah ım sagsalım kucaklarımıza alabılsek şu bebışlerı,yakında okullarda acılcak gelde dınlen,tam gun ayaakta olcam,allah hepimizin yardımcısı olsun
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Anne adaylari[/td]
[td]Bat :18:[/td]
[td]Deneme süreci :97:[/td]
[td]Durum:26:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kemre[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Senay_Mehmet[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Elvan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Alexanderetta[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hanzadem27[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Snowflaken[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Canikom12[/td]
[td]20 Agustos[/td]
[td]3 ay[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Rabit[/td]
[td]24 Agustos[/td]
[td]3 ay[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Owner[/td]
[td]30 Agustos[/td]
[td]2 ay[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mihrimahh[/td]
[td]2 Eylül[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zeynepne[/td]
[td]2 Eylül[/td]
[td]6 ay[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dahlia34[/td]
[td]3 Eylül[/td]
[td]4 ay[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Slvy1987[/td]
[td]4 Eylül[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mavihayal[/td]
[td]4 Eylül[/td]
[td]4 Ay[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Saskinanne[/td]
[td]7 Eylül[/td]
[td]3 ay[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gulsevdam[/td]
[td]7 Eylül[/td]
[td]1 ay[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr][tr]
[td]Zerbas[/td]
[td]9 Eylül[/td]
[td]2 Ay[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cileklipuding[/td]
[td]24 Eylül[/td]
[td]4 Ay[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Leyla_6021[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Trinity[/td]
[td]??[/td]
[td]2 ay[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[/table]
Reglin gecikmesini beklemek en sağlıklısı olur.. Mesela göğüs ağrısı,sızısı var. Bu hem gebeliğin hem de adet döneminin yaklaştığının habercisi olabilir.. Bakalım heyecanla 1 hafta sonrasını bekliyrm.. İnşallah hayırlı haberler alırız..
cnm çok geçmiş olsun..ben üç dört gündür giremedim nete şimdi gördüm geçmişi okurken...dinlen tatlım ilk 3 ay çok önemli...bazıları inan hiç kalkmıyo bu dönem sende boşver ev işleri felan..eşin yapsın...bebişinden önemli değil hiçbirşey...çok kafana takma rahat ol..kendine dikkat et dinlen lütfen...
ben 8 ağustosta adet gördüm bu ay önümüzdeki ay 6 veya 7 olur herhalde tam emin değilim çünkü bazen birkaç gün erken oluyorum bazende tam gününde oluyorum bu ay eşimle iki defa denedik ama ben kayganlaştırıcı kullandığım için hamilelik şansım az hem eşimde şertleşme sorunuda var bakalım hayırlısı olsun
burdaki biçok arkadaşı vajiyi yenelim topicinden hatırlıyorum:)) kızlar 10 gün oldu yeneli ve bebiş oldu diye hemn çalışmalara başladık... o kadar çok istiyoruz ki anlatamam... umarımmm olmuştur:))
merhaba kızlar 2eylülde adet olucam(inşalllah olamam) beklemek çok sıkıcı.üffff zaman geçmiyor ama hamile gibi hiç bir belirtide yok zaten heralde yine önümüzdeki maçlara bakıcaz ya offfffffffff
ayy eylül ayında bekleyenler hamile kalırsa herkes aynı zamanda doğuracak...ne güzel olurdu dimi be yaaa....
merhaba kızlar 2eylülde adet olucam(inşalllah olamam) beklemek çok sıkıcı.üffff zaman geçmiyor ama hamile gibi hiç bir belirtide yok zaten heralde yine önümüzdeki maçlara bakıcaz ya offfffffffff
Hosgeldin aramizaBat nezaman, ve kaç aydir deniyosunuz ( vajiyi yeni yenmistin demi yanlis hatirlamiyosam? ), listeye ekliyim senide ins yakin zamanda kavusursun melegine
sagolcanm dıkkat edıyrum sureklı yatıyorum uyandgımda su içip yıne yatıyorum.omuzlarım ve belımın ortası yatmaktan agrıyo artık ama yapcak baska care yok.bugun merkzdekı bı okula tayınımın cıkmasını beklıyodum, olmadı( dangır dungur köy yollarına nasıl gıdecegım onu dusunuyorum...kısmet artık hersey.bu arada senın reglıne kac gun kaldı cnm tabloya bakamadım,umarım bu ay guzel haberler duyarız...
hoşbulduk canımmm... ewet yeni yendim canımmm 2 hafta falan oldu we hemen bebk olsun diye de denedik boş geçmedik yenmişken:)))) ayın 5 inde regl olmam gerekiyooo...umarım olmam.. inşallah hepimiz kawuşuruz meleklerimize canımm... eklersen sewinirim elvancımmm
Elvanım benide listeye ekleyebilir misin ? Bat 6 Eylül , hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?