En berbat yanida buya, ev batti gidiyo esim tatildeydi bgn itibariyle tekrar çalismaya basladi, yardim ediyodu yine ama simdi hepten bana kaldi, kötü olanida baskasinin yaptigi içime sinmiyo, yavas yavas yapiyorum 5 dkk yapiyorum 10 dkk oturuyorumkalkma tabı canım dınlen,bende sureklı yatoyorum ama evın hali perisan olduesım cok sakar her tarafı batırıyo,yavastan ayaklanma zamanı gelıyo .........bu progestanı içerkn cok mıdem bulanıyo ama mecbur içicez napalım.
canım ev mev hic önemli değil Allah sana onu bağışlasında....ben çok hiperaktif biriyim yerimde duramam yerleri bile elimle silerim eşim çok kızar canının kıymetini bilmiyorsun bi haftasonuda seni ayaklarını uazatıp yatarken göriyim der hafta içi çalışıyorum haftasonuda temizlik aksam cıkıyoruz gezmeye falan içim durmuyo ama biliyorsunuz ki bir bebeğimin kalbi durdu ve onu kaybettim Allahın izniyle ikincisini nasip ederse Allah dinlenicem yok ayıp olur onu ağırla bunu ağırla evi temizle yok öyle...hiç bir şey senin karnındaki candan daha mühim değil ve buna anlayış göstermiyecek kimse yok bırak evin yıkıslın dökülsün şu 3 ay bir geçsin tehlike çanları azalsın sonra dikkatli şekilde ne istersen yap birde sende çalışanmışsın canım temizlikçi al eve 1 ayda 1
Haklisin aslinda hiç tinlamican ama psikopatlik yapiyoruz iste, Allah korusun bebeklerimizi, Bizlere bagislasin ins.. çok yavas sekilde yapmaya çalisiyorum hiç yapmasam duramiyorum nefret ediyorum bu huyumdan:95: