slm kızlar,bıraz once dr. dan geldık.kese gorunducooook sevındım anlatamam.yarım mm bısey yarabbım.cok kucuk,rahme yerleşmış bır sorun gorunmuyo dedı,3 hafta sonra kalp atışı için gıdıcez.ellerım tıtrıyo yazamıyorum su an.dılerım ısteyen herkes tez zamnda kavusur bebısıne.alttan bakarken bu sefer canım bıraz acıdı,gergındım o yuzden oldu.kesınlıkle bana dıs gebelık dicek dıye gıttım ama sukurkı gordum bebegımı yaaa.cok guzel bı duygu kızlar,sızlerden duyacdgz ınsallh ümidınızı kaybetmeyın.veren rabbım ısteyınce verıyo hamiş oldum yaaaaa
gozunuz aydın canım rabbım saglkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah ....
slm kızlar,bıraz once dr. dan geldık.kese gorunducooook sevındım anlatamam.yarım mm bısey yarabbım.cok kucuk,rahme yerleşmış bır sorun gorunmuyo dedı,3 hafta sonra kalp atışı için gıdıcez.ellerım tıtrıyo yazamıyorum su an.dılerım ısteyen herkes tez zamnda kavusur bebısıne.alttan bakarken bu sefer canım bıraz acıdı,gergındım o yuzden oldu.kesınlıkle bana dıs gebelık dicek dıye gıttım ama sukurkı gordum bebegımı yaaa.cok guzel bı duygu kızlar,sızlerden duyacdgz ınsallh ümidınızı kaybetmeyın.veren rabbım ısteyınce verıyo hamiş oldum yaaaaa
yuppi.üzdün kendini bosa... gözün aydin.
ah cnm bende öle diyrm yükseklisans yapıyrm şuan düşünmüyorm diyorm ilk zamnlr yedi ama şimdi kimse yemiyo tuhaf tuhaf bakıyolr eşinin yaşı 34 ne bekliysnz diyolr...bu akşam çok sinirlerim bozuldu...bayrama köye gitcm o ayrı sıkıntı...bazen evlendiğime pişmn oluyrm çok sıkıntı çektk bu vajiden..ne bileym imtihan dünyası tek sıkıntm bu olsn diyrm allah başkasını vermesin bize..
Ayy canım benim ne kadar sevindim anlatamamGözün aydın ... Sağlıkla kucağına alırsın inş. Artık bundan sonra strese yer yok!!! dün de biz gittik doktora keseyi gördük ve ne kadar mutlu oldum anlatamam ... Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inş. bu arada ilk zamanlar hamilelikle ilgili her gördüğüm topiğe bakıyodum ama sonra fark ettim ki ondan bundan duyduğum şeyleri stres yapıyorum artık bıraktım sadece bizim topiğe takılıyom iyi düşünelim ki ii olsun ... Hamileliğin nasıl geçiyo bu arada ?
ayyy tatlim cok sevindimm bak demistik sana kafan rahat olsun hamilelign boyunca kotu seyler getrme aklinaslm kızlar,bıraz once dr. dan geldık.kese gorunducooook sevındım anlatamam.yarım mm bısey yarabbım.cok kucuk,rahme yerleşmış bır sorun gorunmuyo dedı,3 hafta sonra kalp atışı için gıdıcez.ellerım tıtrıyo yazamıyorum su an.dılerım ısteyen herkes tez zamnda kavusur bebısıne.alttan bakarken bu sefer canım bıraz acıdı,gergındım o yuzden oldu.kesınlıkle bana dıs gebelık dicek dıye gıttım ama sukurkı gordum bebegımı yaaa.cok guzel bı duygu kızlar,sızlerden duyacdgz ınsallh ümidınızı kaybetmeyın.veren rabbım ısteyınce verıyo hamiş oldum yaaaaa
ayyyy aynen bende cok gezinirdim hamilelik topiklerinde ama yeni yeni seyler duyar kafaya takardm annemde kizm bukadar pimpirikli olma daha neler duyacaz ya dediAyy canım benim ne kadar sevindim anlatamamGözün aydın ... Sağlıkla kucağına alırsın inş. Artık bundan sonra strese yer yok!!! dün de biz gittik doktora keseyi gördük ve ne kadar mutlu oldum anlatamam ... Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inş. bu arada ilk zamanlar hamilelikle ilgili her gördüğüm topiğe bakıyodum ama sonra fark ettim ki ondan bundan duyduğum şeyleri stres yapıyorum artık bıraktım sadece bizim topiğe takılıyom iyi düşünelim ki ii olsun ... Hamileliğin nasıl geçiyo bu arada ?
:44: cileklipuding kayip...
bak, sana endişelenme, normal çıkacak demiştim. hadi bi daha gözünaydın. allah sağlıkla kucağına versin.
Ayy canım benim ne kadar sevindim anlatamamGözün aydın ... Sağlıkla kucağına alırsın inş. Artık bundan sonra strese yer yok!!! dün de biz gittik doktora keseyi gördük ve ne kadar mutlu oldum anlatamam ... Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inş. bu arada ilk zamanlar hamilelikle ilgili her gördüğüm topiğe bakıyodum ama sonra fark ettim ki ondan bundan duyduğum şeyleri stres yapıyorum artık bıraktım sadece bizim topiğe takılıyom iyi düşünelim ki ii olsun ... Hamileliğin nasıl geçiyo bu arada ?
bugün doktora gittim. 18-19 mm büyüklüğünde 3 tane yumoşum varmış 2 si sağda 1 i solda.. günaşırı ilişki dedi adet dönemine kadar.. Şu sıralar yumurtlama döneminde olabirm. yarın da şehir dışına çıkıyoruz, evde eğiliz 5-6 gün.. bakalım nasıl olacak?
canım ya ne güzel..mesajını okurken gözüm yaşardı, çok duygulandım. Rabbim, bebeğini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almyı nasip etsin.. Darısı bizim başımıza..
canım mısafr vardı cok yazamadım ayrıntıları...oncelıkle ben gebelık forumlarına gırmemeye calışıyorum cunku bılıyorumkı herkesı kendımdekı ozellıklerle kıyaslarsam kafayı yerım,zaten pimpirikli bırının tekıyım,sakınce burayı okumak bana daha cok zevk verıyo,dedgın gbı ıyı dusnunelımkı ıyı olsunbelırtılere gelınce kasık agrım 3-4 gundr yoktu ancak bıraz once basladı ayakta fazla kaldım sanırım ondan,bulantı bas donmesı bunların hiç bırı yok bende.dr.sordum 1-2 haftaya baslar,olmazsada bı sorun degıl olacak dıye bı kaıde yok dedı.hafıf tempolu yuruyebılırsın,ilişkı serbest falan dedı.folık asıt verdı.kendımde tek degısıklık gordugum canım sureklı baklava cekıyo,böyle catalı batırıp gün boyu yıyesım gelıyo dombılı olucam sanırım böyle canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?