bilmiyorum ki hapında etkisi olabilir ya peki sende oluyomuydu adetim bitiyo ama yine adet belirtilerin var böle olmusmuydu sendede adetim biteli bi hafta oldu hala ha bugün ha yarın olacakmışım gibi his oluyo
Msllh ablama, çok duygulandim :) çok mutlu oldummmm neden bilmiyorum ama az kaldi dedin sanki ben doguracakmisim gibi heyecanlandim :) yigenmiz geliyo dünyaya çok çok yakinda ins.
çok geçmis olsun canim dikkatli olaman ha, iyi yapmissin izine ayrilmakla.. çok sukur bisey olmamis.. ins normal dogum müjdesiyle gelirsin, dualarim seninle
canımm çok çok geçmiş olsunnn.....dikkat et kendine yorma kendini inşallah bu ilk ve son korkun olsun Rabbim bidaha yaşatmasın ...
canımm inşallah herşey yolunda olur,çatı kontrolündede doğumundada...,kolay bir doğumdu diterek gelirsin inşallah topiğe...dualarımız seninle bi avazda derler ya sende öyle bi avazda al kucağına inşallah...dikkat et kendine Allaha emanet sinn....
geçmiş olsunnn dikkat ett minik kuzumaaaa
sağol kuzum. bugün muayenem iyi geçti, normal doğuma da engelim yokmuş. kuşlar gibi hafifledim, inşallah epidural de olmadan kolay bir normal doğum yapacağım. dualarınızla her şeyin yolunda ve kolaylıkla olacağına eminim.
selam kızlar nasılsınz .. ben sızlere bışey sormak ıstyrm benm adetm dundu olmadım owulsyn testi yaptım çift çzgi yıne yaptım evet :) çünkü çok almıştım adet olmadım henuız gogslerım çok şiş arada adet olackmşn gibi samcım var aferdsnz ama gazm var bılmyrm ne bnlr ya
Gecmiş olsun canım.fazla yorma kendını bebısıne dıkkat et.[/COLOR][/I][/B]
canımm çok çok geçmiş olsunnn.....dikkat et kendine yorma kendini inşallah bu ilk ve son korkun olsun Rabbim bidaha yaşatmasın ...
arkadaşlar herkese tek tek çokkkçokkk teşekkür ederimm.evde de yalnızdım o sırada.Allah'ım hiç kimseye öyle bir acı yaşatmasın inşallahhh.Tabii hiç bir hamileyi hiçbir anneyi bebeğiyle yalnız bırakmasınn.eşim 1 haftalığına kursa gitmişti..ağladımm hemde çokk ağladım hem bebeğime hemde yalnızlğıma anneme 12-14 saat kayınvalideme 7-8 saat uzaktayım.Allah'ıma şükürki dostlarım varr.herkese teşekkür edrim..
kımsede cevap vermıyo yaaa
beklenen adet tarihinle deneme suresini yazarsan eklerm. hosgeldn aramiza. Hakkinda hayirlisi olsn insherkese merhabaaaa listeye beni de ekler misiniz deneme aşamasında tabi
ii geceler kızlar hatırlarmısınız bilmiyorum geçen hafta hamile olduğumu ve eşimle birlikte olamadığımı yazmıştım
eskisi gibi vaji oldum die çok korkmuştum bir hafta denemeye cesaret edemedi ama bu akşam denedik çok şükür bi sıkıntı yokmuş.
sizinle paylaşmak istedim:))
selam kızlar nasılsınz .. ben sızlere bışey sormak ıstyrm benm adetm dundu olmadım owulsyn testi yaptım çift çzgi yıne yaptım evet :) çünkü çok almıştım adet olmadım henuız gogslerım çok şiş arada adet olackmşn gibi samcım var aferdsnz ama gazm var bılmyrm ne bnlr ya
ii geceler kızlar hatırlarmısınız bilmiyorum geçen hafta hamile olduğumu ve eşimle birlikte olamadığımı yazmıştım
eskisi gibi vaji oldum die çok korkmuştum bir hafta denemeye cesaret edemedi ama bu akşam denedik çok şükür bi sıkıntı yokmuş.
sizinle paylaşmak istedim:))
kızlar meraba bgn malesf regl oldum ya o kdr hayalm vardı kısmet işte bişy deymem ama sızlere bışey sormk ıstyrm bugun hasta oldum ve ınttrnet yumurtala gunum hespladm 10 una gelıyo bundan önce ilşkde bulunayımmı yoksa 10ve 10 undan sonramı gırmelym bilglndrrsnz sevınrm kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?