benıde eklrmsnzz
Eklisin zaten cnm :)
Amin canim negüzel bi dua oldu bu.. Seninde (herkesin) geçmis kandilini kutlarim.canım arkdaşlarım hepinizin kandili mübarek olsun sevgili anneler lütfen dularınıza bizleri de unutmayın hepimiz birbirimize dua edilim yuvalarımzdan sağlık&huzur eksik olmasın ve hayırlı zamanda o yuvaların en güzel hediyeleri de gelsin inşallah öpüyorum hepinizii
kısçelerrr
dr yeni geldim kese göründü 15 gün sonra da kalp atışı için tekrar gitcem
tahlillerimi yaptı idrar da ilthap harici hiç bi sorun çıkmadı çooook şükür
dua edin benim için 15 gün sonra kalp atışını da duyabilelim.
rabbim isteyen herkese aratmadan tez zaman da nasip etsin inşallah
Oh oh msllh
Sonundada saglikla kucaklarsin ins..
Hakkinda hayirlisi olsun cnm, bizde seni özledik. Tebrik ederim bu arada bi seneyi geçmissiniz Allah daim etsn mutlulugunuzu.herkese merhabalar.uzun zamandır davamsızlık yapıyorum ama sizleri unuttum sanmayım.ara ara size yazıp cıktım ama cevap veremdım.işten ayrılacağım için cok yogun bır döneme girmiştim pc basında gecemedım pek.sonra işten ayrıldım biraz kendimi toplamaya çalıştım.yani çok iyiyim aslında.bu arada evliliğimizin 1 yılı doldu ve geriye baktığımda bu dönemde sizlerle okadar çok şey paylaşmışız ki....hepinizi çok özledim hamilelerimiz vardı doğum yapanlar olmuş sizleri çok merak ettim.bu aralar içimde çocuk isteği oluştu ama hala kendimi hazır hissetmiyorum buna ramen koltuk altımdaki bezeleri tetiklediğini düşündüğüm için doğum kontrol hapını bırakmaya karar verdim bilmiyorum ne olacak.bunun dışında aklıma gelenlerden ocean ve inciden haber alan var mı?
Bi önceki yumurtlama internettenmi hesapladin? tahminimi yoksa? yoksa testmi kullandin? Bazen ayda iki kez yumurtlama olabiliyor. Yada hamilelik ihtimalide olabilir. Hayirlisi olsun :)ya kızlar kafam çok karışık benim yumurtalama dönemim ayın 8 i di dün yumurtalama testi yaptım öylesine iki çizgi çıktı bugünde yaptım yine net iki çizgi çıktı bu ne dır ya kafam çok karıştı ya . .
Canim döllenme bukadar çabuk olmaz. Rahat ol bu ay olmadiysa önümüzdeki ay var demi :) Hayirlisi olsn ekliyim senide beklenen adet tarihini ve deneme süresini paylasman gerek öncekizlar iste geldim en sonunda... 2hafta kadar once ugradim ama netim gitti birde cok yogundum bu aralar... sabahtan beri bu sayfalari okuyorum... benim devreler dogurmus bile maasallah... gecen sene temmuzda yenmistim ben ramazandan bir gun once. ramazana yenmis olarak girmistim sukur. bu ramazan a da hamis gireriz hepimizde insaallah... cok ozledim sizlerle dertlesmeyi konusmayi gulmeyi... benide ekleyin listeye... elvancim suan bakamiyorum ama hamis olmak istiyorum ve calismalara birkac haftador ypgunluk verdim. uc ay climen kullandim polikistik over icin. gecen ay hapim bitti ve 20dinde adet olmustum. nu ay hap kullanmadim ve 19unda yani dun adet oldum.
gecenlerde hamilemiyim diye cok heveslenmistim. ama test yaptim negatif ;((...
ben size bisi sorcam kizlar. afet olmadan once deneyelim dedik ve spermler akmasin diye bi bes dk icimde bekliyo esim... kalcami da hafif havada tutuyom... burdan okuyup esime anlatmistim silkelemeyi. aklimiza geldi ama icindeyken silkeleyemeyiz diye calkaladik bizde hahahaha))))))))
sunu sormak istiyorum Rabbim bilir de. gece iliskiye girip ogleden sonraya hasta oldum ... dollenme olabilirmi ki cok meraktayim)