Ben de bitürlü kafamda kuramadım ya halen bi soru işareti ben 59 kiloyum nasıl taşıyacak beni eşim sonra kafam zemine çakılmasın :)
canım yerden havalanmayacaksın ki, sırtın yerde olacak, sen bacaklarını havaya kaldırcan eşin de bacaklarını sağa sola ileri geri sallayacak biraz hızlıca.
Sağol canım Allah sana da şimdiden kolaylık versin çok zormus valla
Daha diom evden çıkmam ne çok eşya pili pirti olurms yahu hesabını veremeyecek bunların
Dikkat etmekle olmuyor ki ınan yemeyim diyorum ama acikiyorum yetmeyince elimayagim boşalıyor
Bebek içimde tepiniyo kiyamiyorm saçmalama inci açsın ışte ye diyorum
Isim hazır tatlım eşim babasını çok küçük yaşta kaybetmiş ve 5tane yeğeni var ama hep kız
Bizim ki ilk erkek olunca babasının ismini koyacaz bende saygı duyuyorum
Kendimi öyle affettirmek istiyormınş Hamdi olacak...
naber tatlim gorusemiyoruz, aynen bende cok guldum ya sessizcenin canlandirmasina
iyiyim elvancım eşimin dönmesine 14 gün kaldı inşallah sona ev tasıyacagızz Allahtan manı gelmsse..sen nasılsın kuzum?
Oh hadi gozunaydin canim cok az klmis Allah kavustursun. Sizdemi ev tasicaksiniz Allah yardmcmz olsun hepimzn ya. Bende iyim canim ya disciden ciktim braz yuruyus yaptm iyi geldi smdide evde tembellik yapiyorum
Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm7 haftalık. Kalp atışlarını duymadık henüz. 10 gün sonra gidicem
sizinle paylaşayım dedim.En son adet tarihim 7 marttı.
ahahahahahahahkoptm Allah seni napmasin
tasimicak anladgm kadariyla sen yatacn bacaklari dikecen oda tutup sallicak bacaklarndan sen sirtn yatakta yatiyo olcak oteki turlu hayal bile edemiyorum haha sanki havlu silkeler gibi silkelicek hali yokyaay cok guldum cok yasayin emi
ya ama birinci sayfadaki bilgilendirmede esiniz sizi camasir silkeler gibi silkeliycek yazilmis. milletin koca yatakta ayaga falan kalkiyormus. bileklerden tutupgüle güle icindekiler de fiskirmaz mi, ben de o kismindayim ahaha. ama aramizdan 2 kisi resmen silketeip hamile kaldim yazdi yav. esime desem, zaten anlamaz ama tepkisini düsünemiyorum. hadi beni silkele mi diycem ne denir ki?
kızlar iş yerndeym aklıma geldikçe gülüyorum ya daha neler duyacağım
içimizden bu şekilde amile kalan 2 kişi kimm ya şimdi söylesin ya ebediyen sussun kim onlar[/Qkı
kızlar böle bi topak var valla işe yarıyomus baya hamile kalan var bende denicem 2 ay daha sabredeyimdee
hşşşt çapkın çocuk bu gece beni silkelemeye ne dersin ?
böyle de
kızlar iş yerndeym aklıma geldikçe gülüyorum ya daha neler duyacağım
içimizden bu şekilde amile kalan 2 kişi kimm ya şimdi söylesin ya ebediyen sussun kim onlar
canım yerden havalanmayacaksın ki, sırtın yerde olacak, sen bacaklarını havaya kaldırcan eşin de bacaklarını sağa sola ileri geri sallayacak biraz hızlıca.
ahahahahahahahkoptm Allah seni napmasin
tasimicak anladgm kadariyla sen yatacn bacaklari dikecen oda tutup sallicak bacaklarndan sen sirtn yatakta yatiyo olcak oteki turlu hayal bile edemiyorum haha sanki havlu silkeler gibi silkelicek hali yokyaay cok guldum cok yasayin emi
geçmiş olsun kuzum...Ben de dün evimi temizledimm..Bugün ütü ve kışlık kaldırma prgramım varev tasıcaz elvancım nasıpse bakalım dua edın guzel rahat bı ev denk gelsın..Allah nasıp ederde bır beebk verırse hayırlı zamanda onu sorunsuz bir ev ve çevrede yetiştirmek isterim
ya ama birinci sayfadaki bilgilendirmede esiniz sizi camasir silkeler gibi silkeliycek yazilmis. milletin koca yatakta ayaga falan kalkiyormus. bileklerden tutupgüle güle icindekiler de fiskirmaz mi, ben de o kismindayim ahaha. ama aramizdan 2 kisi resmen silketeip hamile kaldim yazdi yav. esime desem, zaten anlamaz ama tepkisini düsünemiyorum. hadi beni silkele mi diycem ne denir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?