canlarım sizi böyle hamile gördüm ya ne mutlu bana.darısı bananazar değmesin maşallah fıstıklarıma
merhaba kızlar 2li testlerden bahsetmişsiniz ben de yaptıracam ondan bu cuma 12 haftalık oldu,inş sonuçlar da iyi çıkar yaptıranlar vardır hamişlerden biraz detay verebilirler mi bu testlerle ilgili bir de 3lü test falan varmış ben yaptırmayı düşünmüyorum 3lüyü bebekten sıvı falan alınıyor heralde onda
canlarım sizi böyle hamile gördüm ya ne mutlu bana.darısı bananazar değmesin maşallah fıstıklarıma
Hadi bakalım...İnanın bana burada hamile haberi,cinsiyet haberi,doğum haberi alınca ben heyecanlanıyor,mutlu oluyorum ya ne kadar güzel..Allah nazarlardna korusun hepinizi...Sabırsızlıkla bekliyoruz doğumlarınızı vajinusmus geçmişinden sonra normal doğumu kim yapcak cok merak edıyorum ma su var ki vajı gecmısı olamyan kısıler bıle normalden cekınıyor,muayeneden cekınıyor bız yasadık ya bı kere zannediyoruz kı bu hastalık yuzunden aslında hayır geçmişinde vajinusmsu olmayan kadınlarda muayeneden,doğumdan tedirgin...Ne olursa olsun sağlıkla sıhhatle alın da kucaklarınıza..Bu arada bakıyorum bebeği olan herkes uzakalsıyor buralardan yogunluk ve uykusuzlktan napsınlarçiçekrose,hanzadem,kemre,snowflaken bunlara örnek D: yakında sizi de kaybetcez
Kizlar candy, alexanderetta, mihrimah, mavihayal,mikrolif, shummir, nerelerdesiniz.
Dogurdunuzmu, kizmi erkekmi :) Haber verin merak içinde kaldim.. :)
Rabit sizin cinsiyet belli oldumu
Sizin haberiniz varmi kizlar bide snowflaken' in hangi tarihte gerçeklesti dogumu bilen varmi
Kizlar candy, alexanderetta, mihrimah, mavihayal,mikrolif, shummir, nerelerdesiniz.
Dogurdunuzmu, kizmi erkekmi :) Haber verin merak içinde kaldim.. :)
Rabit sizin cinsiyet belli oldumu
Sizin haberiniz varmi kizlar bide snowflaken' in hangi tarihte gerçeklesti dogumu bilen varmi
Canım büyük ihtimal kız diyor birdahakine kesin söylerim diyor pozisyonu çok müsait olmadıgından kız diye tahminde bulundu.Aklım hep sizlerde fırsatım oldukça okumaya çalışıyorum bu sıralarda temizlige başladım hala annemlerde kalıyorum.Sizlerdende hayırlı haberler bekliyorum.Kızım girip arada okuyor elvan ablamın varmı diye kontrol ediyor önemli gecelerde isimlerinizi tek tek saydırıyorum.
Selam canlarım sonunda ev değişikliği bitti acayip yorucuydu ama sukur sağ salim bitirdik işleri..
Ogulcan hareketlenmeye başladı çok güzel bi his ama huylaniyorum da :)))
Aciktigim an sağlam bi tekme geliyor
Dün ilk tetanos aşısını olduk.tek kafama taktigim aşırı kilo almam ay ben ip gibiydim şimdi kutuklesiyorum resmen gören bu ne hal dior
59 ile hamile kaldın su an 20 hafta 4gün ve ben 68.7 kg oldm
Içimde bir canavar var galiba sürekli acikiyor sizler kaç kilo aldınız
Canım büyük ihtimal kız diyor birdahakine kesin söylerim diyor pozisyonu çok müsait olmadıgından kız diye tahminde bulundu.Aklım hep sizlerde fırsatım oldukça okumaya çalışıyorum bu sıralarda temizlige başladım hala annemlerde kalıyorum.Sizlerdende hayırlı haberler bekliyorum.Kızım girip arada okuyor elvan ablamın varmı diye kontrol ediyor önemli gecelerde isimlerinizi tek tek saydırıyorum.
Selam canlarım sonunda ev değişikliği bitti acayip yorucuydu ama sukur sağ salim bitirdik işleri..
Ogulcan hareketlenmeye başladı çok güzel bi his ama huylaniyorum da :)))
Aciktigim an sağlam bi tekme geliyor
Dün ilk tetanos aşısını olduk.tek kafama taktigim aşırı kilo almam ay ben ip gibiydim şimdi kutuklesiyorum resmen gören bu ne hal dior
59 ile hamile kaldın su an 20 hafta 4gün ve ben 68.7 kg oldm
Içimde bir canavar var galiba sürekli acikiyor sizler kaç kilo aldınız
Kizlar nasilsiniz bende uzun zamandir gelemiyordum topige hamileliligimin uzun bir donemini annemde gecirdim simdi iyiyim Allaha sukur. Bebegim %90 kiz olucak.tabi doktorumuz yanilmazsa :)
selamlar herkeseeee kizlar listeye oğluşumu ekler misinizzz gecen cumartesi kesin bi sekilde pipiyi gordukbu arada 16+5 olduk ama bende hala 45 kiloyum hic kilo almadim bebegimin gelisimide cok iyi masallah et ve yumurta yiyemiyodum dr zorla kendini bebegin ihtiyaci var dedi ve zorda olsa yemeye basladim bu arada hareketlerinide hissediyorum hele dun masallahi vardi bu sabah hissetmeyince bi oksureyim dedim tekrar pit pit hissettim harika bi duygu her seferinde gozlerim doluyo Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu :)
ikili test konusuna gelince ikili sonuclarim guzel cikmisti uclu yaptirmycaktim dr hic sormadi bile yaptir dedi yaptirdm cumartesi alicam sonucumu insallah o da temiz cikar :)
Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm7 haftalık. Kalp atışlarını duymadık henüz. 10 gün sonra gidicem
sizinle paylaşayım dedim.En son adet tarihim 7 marttı.
aslında buralardaydım ama başka sayfalara bakıyordum.ben de iyi olmaya çalışıyorum,iyi diyelim iyi olsun
Daha önce söylememismiydin, listede ekli zaten erkek olacagiyoksa benmi yanlisikla yazdim
Msllh kilo almamissin :) Hersey yolundaymisAllah tamamina erdirsin ins..
Amin Ins birgün hepimiz böyle haberleri paylasabiliriz burda :)
Ne mutlu sana yiyebiliyosan azar azarKonu bebek olunca 'annelik' olsa gerek :) Fedakarligin âlâsi :)
Kendine iyi bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?