elvanım bişey diyemiyorum bile üzgünüm bile demeye dilim varmıyor... kendi dr um tereddüütsüz alalım yarın dedi... ama ayın 3 ünde gittim 6+3 tü buğün de 6+3 gözüküyor bu da durumun kesin olduğunu gösteriyor gibi... sevinirim canım
bugün öğrendiem bebeğimin kalbi durmuş dr yarın alalım dedi
hoprforummmm canımmm yaaa(((ben şimdi sana ne desem boşş.....kesinleşmişse şayet ve durum gerçekse...içindeki hayrı biz şuan göremeyiz şuan tek önemseyeceğimiz şey senin sağlığın kuzum Rabbim in takdir ettiğine ne denirki...sen güçlü bi kadınsınnn aklı başında sın sığınacağın yeri biliyosun....elimizde olmayana boynumuz kıldan ince (((Rabbim gönlünü genişletsin sıkıntını tez zamanda gidersin ve birdaha böyle bir durumla karşı karşıya bırakmasın senii....yazmaya bile elim varmıyooo şimdi sana ne desemde yaşayan bilir...Rabbim beterinden sakınsın senii.... ((
ekledim elvan ama sen hiç görünmüyorsun
hoprforummmm canımmm yaaa(((ben şimdi sana ne desem boşş.....kesinleşmişse şayet ve durum gerçekse...içindeki hayrı biz şuan göremeyiz şuan tek önemseyeceğimiz şey senin sağlığın kuzum Rabbim in takdir ettiğine ne denirki...sen güçlü bi kadınsınnn aklı başında sın sığınacağın yeri biliyosun....elimizde olmayana boynumuz kıldan ince (((Rabbim gönlünü genişletsin sıkıntını tez zamanda gidersin ve birdaha böyle bir durumla karşı karşıya bırakmasın senii....yazmaya bile elim varmıyooo şimdi sana ne desemde yaşayan bilir...Rabbim beterinden sakınsın senii.... ((
ecrinim biliyorum hepsini biliyorum... şimdi biraz daha iyiyim ama.... tabiki herşey Allah ın takdiri ama galiba zaman lazım
sana kıyamam....evet bunları biliyosun biliyorummm....evet canımmm zamannn herşeyin ilacı derlerya doğru....üzülme demem bile....üzülmemek tabiiki mümkün değil....en çok üzüldüğüm zamanlarda bunları aklıma getirmeseydimm ve siz olmasaydınız ozaman zaman dururduu....ama senini için bişey yapamamak üzüyo beni...o yüzden yazmak istedim....
elvanım çok teşekkür ederim canım kendime geldim biraz bakalım yarın ola hayrola demişler... bakalım öpüyorum çok
elvanım bişey diyemiyorum bile üzgünüm bile demeye dilim varmıyor... kendi dr um tereddüütsüz alalım yarın dedi... ama ayın 3 ünde gittim 6+3 tü buğün de 6+3 gözüküyor bu da durumun kesin olduğunu gösteriyor gibi... sevinirim canım
elvanım çok teşekkür ederim canım kendime geldim biraz bakalım yarın ola hayrola demişler... bakalım öpüyorum çok
hadii bakalımm inşallah hayırlı haberlerini alırız da beraber büyütürüz bebeişlerimizi.gerçi seninkinini biraz küçük olmasında fayda varr yoksa ezer benim oğluşumuuu.:)ayy çokk özeniyordumm o takvime gerçi benimki daha çokk yenii ama yaptım bile netten baktımm susam tanesi kadar bişeymiş hahahaaa..
canımm sana acilen hamileliği tavsiye ediyorumm eşim bi değişti bi değişti görmen lazımm biilgi bi ilgi bana bakışı bile değişti yahuuu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?