:) daha dün gibi htırlıyoruym hamileyim dediğini şimdi bebeğinlesin..Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin bizlere de dua et herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin Allah tabii hayırlı zamanda...
hazalcım 4 ay nedir...İstatistikler bile diyor ki çocuk yapmaya karar veren çiftler 1 yıl gibi bir sürede sonuç alıyor dur bakalım kötü şeyler düşünmesene hemen
işte internette araştırıp doktora sorarak kendimize güldürüyoruz. ne gereği var canım :))) yutamama sorunu bende de var, büyük ilaçlarda çok zorlanıyorum. hatta o yüzden vitamini değiştirdi doktorum. bence de rahat ol, doktorlara güven :)
ne biliyim ya vajiyi benden sonra bile yenen ler hamile kaldı tabi herseyde hayır var ama ister istemez üzülüyorum
Merhaba.Bir yıl süresini ben de duymuştum.herşey stres,lütfen stres yapma.Stres çok etken oluyor.Bir arkadaşım 2 ay hamile kalamadı.Sonraki ay kaldı.2 ay stres yaptığını ve sonra herşeyi akışına bırakıp,rahat olduğunu söyledi.İnşallah olacak,hepimizin yüzü gülsün.
güzel dilekleriniz için hepinize tesekkur edrım kızlar.darısı tüm isteyenlerin başına insallah..gelelım doğuma,spinal yanı belden uyusturmalı oldu sezeryan,hiç acı falan hıssetmıyosunuz bseyde görulmuyo zaten önünuze perde gbı bsey cekıyolar,bebegı alırken falan içiniz sallanıyo,sonra muhtesem bebek aglaması cook guzel bı andı,rabbım hepinize yasatsın ınsallah,amelıyat sonrası kesı yerınız acıyo ama iğnelerle onuda halledıyosunuz,herkese kolay doğumlar dılıyorum,ara ara gırıcem yıne,sımdı bebıse bakayım hepinizi öptum...
heyyyyyyyyyy nerelerdesiniz nasıl gidiyor hamileliklerniz bacılar:)
herkese kocaman selamlar öpüyorum bizede dua edinde hamile olallım arkadaş ne zormuş hamilelik kısırmıyım neyim :):):)
durduk yere stres edecem stresssiz 6 ay geçti tık yok:):):) şimdi stresleeee bakalım olcakmı
aman unutmayın beni ha doğru adla dua edin :) yanlış gitmesin duanızmalum ayarlarım değişti ya anladınız vede tanıdınız sizler beni .... çok öpüyommmmmmmmm kocaman
bacımm hep dua ediyorumm çünkü senin kız bana çokk lazım:)asıl sen nerelerdesin yahuu özletiyorsun kendini bacımm..bende bu ay cidden kısır olduğumu düşünmüştüm:)beklemek çokk zor ama şimdi de zaman geçmek bilmiyooo
güzel dilekleriniz için hepinize tesekkur edrım kızlar.darısı tüm isteyenlerin başına insallah..gelelım doğuma,spinal yanı belden uyusturmalı oldu sezeryan,hiç acı falan hıssetmıyosunuz bseyde görulmuyo zaten önünuze perde gbı bsey cekıyolar,bebegı alırken falan içiniz sallanıyo,sonra muhtesem bebek aglaması cook guzel bı andı,rabbım hepinize yasatsın ınsallah,amelıyat sonrası kesı yerınız acıyo ama iğnelerle onuda halledıyosunuz,herkese kolay doğumlar dılıyorum,ara ara gırıcem yıne,sımdı bebıse bakayım hepinizi öptum...
mrh bende vajınısmusu yenen bırıyım ve hamıle kalmak ıstıyorum ama denememıze regmen olmuyo horman testı ve ıltıhap var mı dıe ogrenmek ıstıyorum hormon testı ve ıltıhap var mı dıe tst nasıl yapılıyoben dr gıtmeye korkuyorum daa
bak yaaa hamilelik takviminide yaaprmış enfes duruyor sanada bir başka yakışmış bu takvim be bacım
benim kızla senin oğlanın arasında baya yaş farkı olucak ben diyim....
:)
bakalım ne olacak bekliyom bende bu ay süpriz olucak gibi gibi gelyor
hormon testi için 2 tüp kan alıyolar bir de idrar tahlili gebelik öncesi bütün testler yapılıyo bunlarla.. iltihap için de smear testi yapılıyo o da alttan bi alet takıp bi örnek alıyolar o şekilde de iltihap anlaşılıyo.. korkma canım mutlaka git dr a..
mrh bende vajınısmusu yenen bırıyım ve hamıle kalmak ıstıyorum ama denememıze regmen olmuyo horman testı ve ıltıhap var mı dıe ogrenmek ıstıyorum hormon testı ve ıltıhap var mı dıe tst nasıl yapılıyoben dr gıtmeye korkuyorum daa
ama ben alttan muayene olamam ki korkarım iğneden de korkuyorum ama ona artık sıkcam dişimi de de alttam muayene olamammm
bu arada çok tşk ederim canımm
Canim sezeryani senmi tercih ettin? Niye normal olmadi? Ins Rabbim hepimize yasatir bu duyguyugüzel dilekleriniz için hepinize tesekkur edrım kızlar.darısı tüm isteyenlerin başına insallah..gelelım doğuma,spinal yanı belden uyusturmalı oldu sezeryan,hiç acı falan hıssetmıyosunuz bseyde görulmuyo zaten önünuze perde gbı bsey cekıyolar,bebegı alırken falan içiniz sallanıyo,sonra muhtesem bebek aglaması cook guzel bı andı,rabbım hepinize yasatsın ınsallah,amelıyat sonrası kesı yerınız acıyo ama iğnelerle onuda halledıyosunuz,herkese kolay doğumlar dılıyorum,ara ara gırıcem yıne,sımdı bebıse bakayım hepinizi öptum...
bugün öğrendiem bebeğimin kalbi durmuş dr yarın alalım dedi
Ne diyosun senHopefor çok kötü oldum Canim kesin teshis kondumu Rabbimin takdiri bitanem gerçekten çok üzüldüm. Sen nasilsin iyimisin? ltfn yorma kendini, üzme desem bos biliyorum ama biliyosunki her serde bi hayir vardir eger konusmak istersen özelden adresimi yollayayim konusalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?