ne biliyim ya vajiyi benden sonra bile yenen ler hamile kaldı tabi herseyde hayır var ama ister istemez üzülüyorum
sela bacımın dedikelrine fazlasıyla katılıyorum... bu bir yarış değil allahım olması gereken zamanda en hayırlısı ile versin isteyen herkeze inşlh....
yoksaaa ohoooo benle evlenenlerin çocukalrının örtmeni olacam nerdeysee:) hala tık yok bizdeee
hopeforcum canımcımmmmmm nerelerdesin bacım...telefonunun eksikliğini çok feci hisssetttim.... olaydıda bir haber alaydım keşke senden uff bacım... her daim aklımızdasın kalbimizdesinnn... çok öpüyorum seni en derin çukurlarından
pakize bacım sende ne var ne yok.... inşlh saltanatın güzelce devam ediyordur:)
katılıyorum canım sana bende bebıs ıstıyorum ama bu sekıl degl tabı allah herkese salıklı huzurlu bı bebıs wersın tabı ısteyenlere:)
hazal bu bir yarış değil, senden sonra yenenler hamile kaldı diye kendini geride kaldı mı hissediyorsun? hemen bu psikolojiden çık lütfen. belki de böyle yaparak hamile kalmanı engelliyorsun. sen bebek olsan, annen birilerinden geride kaldı diye mi hamile kalsın istersin, yoksa sadece bebeği olmasını istedi diye mi?? bir düşün bakalım. senin gibi düşünen bir çok arkadaş var, onlar yaptı ben niye yapamıyorum. çok hata ediyorsunuz, isterseniz bana kızın. bu bir yarış değil, hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin diye dileyin hep. "oh sonunda hamile kaldım diyebiliyorum" diye buraya yazmakla kafayı bozmayın. bu gerçekten yarış değil, kendinizi baskı altına sokuyorsunuz durduk yerde.
[sıze=3][sıze=2][/sıze][/sıze][font="segoe uı"]
[font="segoe uı"]arkadaşlarher birinize çok teşekkür ederim… yanımda olduğunuzu bir kez daha gördüm…
[font="segoe uı"]o gündensonra ilk defa evde yalnızım… hep güçlü görünmek çevremdekileri de üzmemek içintuttum kendimi… sizlerin yazdıklarını okuyunca boşaldım sanki omuzlarınızdaağlıyor gibi… bu kadar seveni olduğunu görmek insana ayrı bir mutlulukveriyormuş... Her birinize tek tek, ayrı ayrı ecrin, elvan, gökçe, elab, sevgi,mina, yeter, seiss, yasemin, cecem, bahar, sela, şekerpare, yaramazpisi, hazal,pakize, gelinkiz, zealea, sudenazy desteğiniz için çok teşekkür ediyorum…[/font]
[font="segoe uı"] maalesef güzel haberlerle dönemedim… hepderdim aranızdan ayrılırken güzel haberler almak ve vermek duasıyla diye amagüzel haberle dönemiyorum size… bebeğim benden ayrıldı…………………………...çok zormuşçok zormuş çok zormuş… allah ım kimseye yaşatmasın, yaşayanlara bir daha yaşatmasın ve sabrın metanetin enbüyüğünü versin… 1.5 aylık bir bebeğe bile bu kadar bağlanırken rabbim dahasonraları kaybedenlere daha fazla güç versin… [/font]
[font="segoe uı"]evet rabbimsıkıntımızı atlattıktan sadece 3 ay sonra nasip etti dünyalar bizim oldu günlercekendimize gelemedik inanamadık… ama nasip değilmiş… sabırsızlananlar doğrudualar etsinler… ben her zaman tam ve doğru dua etmeye çalıştım ama kaderde buda varmış demekki ki yaşadık… isyan etmemeye çalışıyorum hep zor süreçlergeçirdim tam her şey yoluna girmişken, gökçemin deyişiyle bu yıl benim yılımolacakken, böyle oldu… biliyorum takdir-i ilahi… her şeyin her sözün anlamınıyitirdiği iki kelime takdir-i ilahi… [/font]
[font="segoe uı"]şimdi birazdaha iyiyim yokluğuna alışmaya çalışıyorum… artık içimde olmadığını bilmek acıveriyor, hiçbir şeye benzemiyormuş,benzemiyormuş, benzemiyormuş……………………. Kabullenmektenbaşka çare yok… rabbimden dileğim günahım olduysa bağışlaması, bu acıyı bize enkısa ve hayırlı zamanda evlat lütfederek ama bu kez hayırlısıyla birliktetamamına erdirerek unutturması… [/font]
[font="segoe uı"]hamile olanarkadaşlarıma tenbihim kendilerine dikkat etmeleri… bir şey olmaz diyipkendilerini ve bebeklerini riske atmamaları… şimdi benim vicdanım en azından buaçıdan rahat… ben üstüme düşeni yaptım bebeğim için ama takdir-i ilahi işte…dilerim ki hepinizinin gebelikleri tamamına ersin ve saglıcakla alınyavrularınızı kucağınıza… [/font]
[font="segoe uı"]bana gelinceben iyiyim çok şükür… ayaktayım zaten yatamam ki… ailemin her ferdine teşekkürederim. öğrendiklerinden sonra başından sonuna kadar yanımdaydılar… annemyanımdaydı, kocam, dağım, canım bitanem her şeyim en güzelini hak eden kocamher zaman benimleydi… ben bi şekilde ağladım, konuştum, paylaştım ama o beni deüzmemek için hep içinde yaşadı, dışarıya vuramadı… benden daha perişan oldu…ilk defa akşam yalnız kaldık… yüreğinin güzelliğini size anlatamam… allah ım herbirinize kocalarınızla birlikte ağız tadı versin huzur versin…. [/font]
[font="segoe uı"]bir kezdaha her birinize yanımda olduğunuz için, dualarınızın içine beni de kattığınıziçin binlerce kez teşekkür ederim… güzel yüreklerinize allah ım bu acıyıtattırmasın… içimden yine aynı şekildebitirmek geldi… inşallah güzel haberler almak ve vermek duasıyla… sevgiler…[/font]
[/font]
[/font][sıze=3][sıze=2][/sıze][/sıze]
Arkadaşlarher birinize çok teşekkür ederim… yanımda olduğunuzu bir kez daha gördüm…
O gündensonra ilk defa evde yalnızım… hep güçlü görünmek çevremdekileri de üzmemek içintuttum kendimi… sizlerin yazdıklarını okuyunca boşaldım sanki omuzlarınızdaağlıyor gibi… bu kadar seveni olduğunu görmek insana ayrı bir mutlulukveriyormuş... her birinize tek tek, ayrı ayrı ecrin, elvan, gökçe, elab, sevgi,mina, yeter, seiss, yasemin, cecem, bahar, sela, şekerpare, yaramazpisi, hazal,pakize, gelinkiz, zealea, sudenazy desteğiniz için çok teşekkür ediyorum…
Maalesef güzel haberlerle dönemedim… hepderdim aranızdan ayrılırken güzel haberler almak ve vermek duasıyla diye amagüzel haberle dönemiyorum size… bebeğim benden ayrıldı…………………………...çok zormuşçok zormuş çok zormuş… Allah ım kimseye yaşatmasın, yaşayanlara bir daha yaşatmasın ve sabrın metanetin enbüyüğünü versin… 1.5 aylık bir bebeğe bile bu kadar bağlanırken Rabbim dahasonraları kaybedenlere daha fazla güç versin…
Evet Rabbimsıkıntımızı atlattıktan sadece 3 ay sonra nasip etti dünyalar bizim oldu günlercekendimize gelemedik inanamadık… ama nasip değilmiş… sabırsızlananlar doğrudualar etsinler… ben her zaman tam ve doğru dua etmeye çalıştım ama kaderde buda varmış demekki ki yaşadık… isyan etmemeye çalışıyorum hep zor süreçlergeçirdim tam her şey yoluna girmişken, gökçemin deyişiyle bu yıl benim yılımolacakken, böyle oldu… biliyorum takdir-i ilahi… her şeyin her sözün anlamınıyitirdiği iki kelime takdir-i ilahi…
Şimdi birazdaha iyiyim yokluğuna alışmaya çalışıyorum… artık içimde olmadığını bilmek acıveriyor, hiçbir şeye benzemiyormuş,benzemiyormuş, benzemiyormuş……………………. Kabullenmektenbaşka çare yok… Rabbimden dileğim günahım olduysa bağışlaması, bu acıyı bize enkısa ve hayırlı zamanda evlat lütfederek ama bu kez hayırlısıyla birliktetamamına erdirerek unutturması…
Hamile olanarkadaşlarıma tenbihim kendilerine dikkat etmeleri… bir şey olmaz diyipkendilerini ve bebeklerini riske atmamaları… şimdi benim vicdanım en azından buaçıdan rahat… ben üstüme düşeni yaptım bebeğim için ama takdir-i ilahi işte…dilerim ki hepinizinin gebelikleri tamamına ersin ve saglıcakla alınyavrularınızı kucağınıza…
Bana gelinceben iyiyim çok şükür… ayaktayım zaten yatamam ki… ailemin her ferdine teşekkürederim. Öğrendiklerinden sonra başından sonuna kadar yanımdaydılar… annemyanımdaydı, kocam, dağım, canım bitanem her şeyim en güzelini hak eden kocamher zaman benimleydi… ben bi şekilde ağladım, konuştum, paylaştım ama o beni deüzmemek için hep içinde yaşadı, dışarıya vuramadı… benden daha perişan oldu…ilk defa akşam yalnız kaldık… yüreğinin güzelliğini size anlatamam… Allah ım herbirinize kocalarınızla birlikte ağız tadı versin huzur versin….
Bir kezdaha her birinize yanımda olduğunuz için, dualarınızın içine beni de kattığınıziçin binlerce kez teşekkür ederim… güzel yüreklerinize Allah ım bu acıyıtattırmasın… içimden yine aynı şekildebitirmek geldi… inşallah güzel haberler almak ve vermek duasıyla… sevgiler…
hopefor ablacım ya...hani gerçekten sözün bittiği yer var ya işte burası...çok doğru diyorsun taktiri ilahi...inanan herkes gibi kabullenmek...isyan etmemek...acıyı yaşamak...rabbim sana eşine sağlık versin.huzur versin.rabbim hayırlı zamanda yine nasip etsin ve tamamına erdirsin.imtihanlar çok ağır biliyorum görüyorum.sen sonunda o kadar mutlu olacaksın ki buna gönülden inanıyorum.kendine çok iyi bak.moralini bozmamaya üzülmemeye çalış zor ama...seni seviyorum...hoşçakal...
Arkadaşlarher birinize çok teşekkür ederim yanımda olduğunuzu bir kez daha gördüm
O gündensonra ilk defa evde yalnızım hep güçlü görünmek çevremdekileri de üzmemek içintuttum kendimi sizlerin yazdıklarını okuyunca boşaldım sanki omuzlarınızdaağlıyor gibi bu kadar seveni olduğunu görmek insana ayrı bir mutlulukveriyormuş... her birinize tek tek, ayrı ayrı ecrin, elvan, gökçe, elab, sevgi,mina, yeter, seiss, yasemin, cecem, bahar, sela, şekerpare, yaramazpisi, hazal,pakize, gelinkiz, zealea, sudenazy desteğiniz için çok teşekkür ediyorum
Maalesef güzel haberlerle dönemedim hepderdim aranızdan ayrılırken güzel haberler almak ve vermek duasıyla diye amagüzel haberle dönemiyorum size bebeğim benden ayrıldı ...çok zormuşçok zormuş çok zormuş Allah ım kimseye yaşatmasın, yaşayanlara bir daha yaşatmasın ve sabrın metanetin enbüyüğünü versin 1.5 aylık bir bebeğe bile bu kadar bağlanırken Rabbim dahasonraları kaybedenlere daha fazla güç versin
Evet Rabbimsıkıntımızı atlattıktan sadece 3 ay sonra nasip etti dünyalar bizim oldu günlercekendimize gelemedik inanamadık ama nasip değilmiş sabırsızlananlar doğrudualar etsinler ben her zaman tam ve doğru dua etmeye çalıştım ama kaderde buda varmış demekki ki yaşadık isyan etmemeye çalışıyorum hep zor süreçlergeçirdim tam her şey yoluna girmişken, gökçemin deyişiyle bu yıl benim yılımolacakken, böyle oldu biliyorum takdir-i ilahi her şeyin her sözün anlamınıyitirdiği iki kelime takdir-i ilahi
Şimdi birazdaha iyiyim yokluğuna alışmaya çalışıyorum artık içimde olmadığını bilmek acıveriyor, hiçbir şeye benzemiyormuş,benzemiyormuş, benzemiyormuş . Kabullenmektenbaşka çare yok Rabbimden dileğim günahım olduysa bağışlaması, bu acıyı bize enkısa ve hayırlı zamanda evlat lütfederek ama bu kez hayırlısıyla birliktetamamına erdirerek unutturması
Hamile olanarkadaşlarıma tenbihim kendilerine dikkat etmeleri bir şey olmaz diyipkendilerini ve bebeklerini riske atmamaları şimdi benim vicdanım en azından buaçıdan rahat ben üstüme düşeni yaptım bebeğim için ama takdir-i ilahi işte dilerim ki hepinizinin gebelikleri tamamına ersin ve saglıcakla alınyavrularınızı kucağınıza
Bana gelinceben iyiyim çok şükür ayaktayım zaten yatamam ki ailemin her ferdine teşekkürederim. Öğrendiklerinden sonra başından sonuna kadar yanımdaydılar annemyanımdaydı, kocam, dağım, canım bitanem her şeyim en güzelini hak eden kocamher zaman benimleydi ben bi şekilde ağladım, konuştum, paylaştım ama o beni deüzmemek için hep içinde yaşadı, dışarıya vuramadı benden daha perişan oldu ilk defa akşam yalnız kaldık yüreğinin güzelliğini size anlatamam Allah ım herbirinize kocalarınızla birlikte ağız tadı versin huzur versin .
Bir kezdaha her birinize yanımda olduğunuz için, dualarınızın içine beni de kattığınıziçin binlerce kez teşekkür ederim güzel yüreklerinize Allah ım bu acıyıtattırmasın içimden yine aynı şekildebitirmek geldi inşallah güzel haberler almak ve vermek duasıyla sevgiler
Arkadaşlarher birinize çok teşekkür ederim yanımda olduğunuzu bir kez daha gördüm
O gündensonra ilk defa evde yalnızım hep güçlü görünmek çevremdekileri de üzmemek içintuttum kendimi sizlerin yazdıklarını okuyunca boşaldım sanki omuzlarınızdaağlıyor gibi bu kadar seveni olduğunu görmek insana ayrı bir mutlulukveriyormuş... her birinize tek tek, ayrı ayrı ecrin, elvan, gökçe, elab, sevgi,mina, yeter, seiss, yasemin, cecem, bahar, sela, şekerpare, yaramazpisi, hazal,pakize, gelinkiz, zealea, sudenazy desteğiniz için çok teşekkür ediyorum
Maalesef güzel haberlerle dönemedim hepderdim aranızdan ayrılırken güzel haberler almak ve vermek duasıyla diye amagüzel haberle dönemiyorum size bebeğim benden ayrıldı ...çok zormuşçok zormuş çok zormuş Allah ım kimseye yaşatmasın, yaşayanlara bir daha yaşatmasın ve sabrın metanetin enbüyüğünü versin 1.5 aylık bir bebeğe bile bu kadar bağlanırken Rabbim dahasonraları kaybedenlere daha fazla güç versin
Evet Rabbimsıkıntımızı atlattıktan sadece 3 ay sonra nasip etti dünyalar bizim oldu günlercekendimize gelemedik inanamadık ama nasip değilmiş sabırsızlananlar doğrudualar etsinler ben her zaman tam ve doğru dua etmeye çalıştım ama kaderde buda varmış demekki ki yaşadık isyan etmemeye çalışıyorum hep zor süreçlergeçirdim tam her şey yoluna girmişken, gökçemin deyişiyle bu yıl benim yılımolacakken, böyle oldu biliyorum takdir-i ilahi her şeyin her sözün anlamınıyitirdiği iki kelime takdir-i ilahi
Şimdi birazdaha iyiyim yokluğuna alışmaya çalışıyorum artık içimde olmadığını bilmek acıveriyor, hiçbir şeye benzemiyormuş,benzemiyormuş, benzemiyormuş . Kabullenmektenbaşka çare yok Rabbimden dileğim günahım olduysa bağışlaması, bu acıyı bize enkısa ve hayırlı zamanda evlat lütfederek ama bu kez hayırlısıyla birliktetamamına erdirerek unutturması
Hamile olanarkadaşlarıma tenbihim kendilerine dikkat etmeleri bir şey olmaz diyipkendilerini ve bebeklerini riske atmamaları şimdi benim vicdanım en azından buaçıdan rahat ben üstüme düşeni yaptım bebeğim için ama takdir-i ilahi işte dilerim ki hepinizinin gebelikleri tamamına ersin ve saglıcakla alınyavrularınızı kucağınıza
Bana gelinceben iyiyim çok şükür ayaktayım zaten yatamam ki ailemin her ferdine teşekkürederim. Öğrendiklerinden sonra başından sonuna kadar yanımdaydılar annemyanımdaydı, kocam, dağım, canım bitanem her şeyim en güzelini hak eden kocamher zaman benimleydi ben bi şekilde ağladım, konuştum, paylaştım ama o beni deüzmemek için hep içinde yaşadı, dışarıya vuramadı benden daha perişan oldu ilk defa akşam yalnız kaldık yüreğinin güzelliğini size anlatamam Allah ım herbirinize kocalarınızla birlikte ağız tadı versin huzur versin .
Bir kezdaha her birinize yanımda olduğunuz için, dualarınızın içine beni de kattığınıziçin binlerce kez teşekkür ederim güzel yüreklerinize Allah ım bu acıyıtattırmasın içimden yine aynı şekildebitirmek geldi inşallah güzel haberler almak ve vermek duasıyla sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?