Merhaba kizlarrr :80::80:
' Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim ' topiginde konu kaymasi nedeniyle yeni konu açmak istedim.. (ki bu günlere sükürler olsunhepinizle gurur duyuyorum )
Vajinusmusu yenip hamile kalmak isteyen ve HAMILE olan arkadaslarimi buraya bekliyorum.. Ins topigimiz hepimize ugurlu gelir ve en kisa zamanda hepimiz hamis kalirizzzz
Hayirli ugurlu gelsin bu liste hepimize InsAllah
[table="width: 900, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Anne adaylari[/td]
[td]Bat :18:[/td]
[td]Deneme süreci :97:[/td]
[td]Durum:26:[/td]
[td]Cinsiyet:13:[/td]
[td]Bebek ismi[/td]
[td]Dogum tarihi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Candy34[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kemre[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Erkek[/td]
[td]Mehmet Akif[/td]
[td]11 Subat 2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cicekrose[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Kiz[/td]
[td]Yagmur Melisa[/td]
[td]19 Subat 2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Senay_Mehmet[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Kiz[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Alexanderetta[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hanzadem27[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Erkek[/td]
[td]Göktürk[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Snowflaken[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Erkek[/td]
[td]Yigit[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mihrimahh[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mavihayal[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gulsevdam[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sugar_lale85[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Erkek[/td]
[td]Berkay[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lavanta7734[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Erkek[/td]
[td]Mehmet Yigit/
Furkan[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mikrolif[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Shummir[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sela1[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Kiz[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Inciozmen[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Rabit[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ayberk_ece[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nacisss[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yoruldum123[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hopefor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sekerpare_[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pakizeg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Huma2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Berna1627[/td]
[td]20 Mart[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Oksamen[/td]
[td]6 Nisan[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Canikom12[/td]
[td]7 Nisan[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazal34[/td]
[td]7 Nisan[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Aybice[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cileklipuding[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dahlia34[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Leyla_6021[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Masumsu[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mina13[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nuysima[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ocean[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Oliviera[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Owner[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pamukelma[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pissa[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Saskinanne[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sekeristan[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Slvy1987[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Trinity[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Veracroft[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zerbas[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zeynepne[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Kizlar ilk topigi açtigimda hatirliyorumda, listede bikaç kisi vardi.. Sonra sonra çogaldi isimler ama hamisler 1-2 taneydi.. Simdi bakiyorumda :97: Listenin yarisindan fazlasi hamile, az sayidada bekleyenler var.. Dilerim Rabbimden o listede bekleyen kimse kalmaz.. Listede olmayanlarada nasip etsin tabiki InsAllah..
Beni sorarsanizzzzzz belkide sormazsinizdermisim, ama sorarsiniz niye sormicaksiniz ayol ben sizin göz bebeginizim öyle ya ayy sadede geleyim, kizlar biliyosunuz 5. ayin sonunda bu evden çikmis olcam yavas yavas kutulamaya basladim. Onun stresi sardi beni iyice. Gelen giden yogun bu aralar. Bu ay bebek için beklicektik göyaaa ama nerde sahaya çiktik bile hayirlisi Rabbimden. Sonuçlardan haber yok InsAllah temiz çikar. Dualarda bulusalim InsAllah hepinizi mucukluyorum.
Ha bide kizlar topigin basindaki listeye bi bakinda, sirayla herkesi yazdim, tabi kim kimden öncedir bilemiyorum, yanlislik varsa düzeltebilirim.. görüsürüzzzzz
Rabbim herşeyde olduğu gibi bebiş içinde hayırlısını versin hepimimize canımm...
Listede eksik var elvanımmmm ECRİNX yazmıyoo
artık beni ekleyebilirsin bende sahalardayım dr. bekle dedi ama korunmuyoruz 14 nisan bat canımm ve ondan sonraki aylar:))))heran herşey olabilir
bu arada sana kolay gelsin yeni eve yeni bebekle girersin inşallah:)))
napıyosun ismini görünce hemen yazıyım dedim bebek nasıl :) her sey yolunda mı ? listedekinden farklı güncel güzel bir haber yok yeni sürpriz bir hamile yok yani :) sen nasılsın?
Kızlar az önce eşim aradı dün randevu aldıgmı söylemiştim doktora gitcem diye adamda etkisinde kalmıs galiba gece rüyasında doktora gidiyormusum hiç muayene olmadan doktordan bana arkamdan bakıp hamilesin diyormus inşallah rüyası gercek cıkaer
7 nisandi demi reglin gecmissin gununu ay hadi ins hamissindirTest yapsana hemen
amin diyelim.rabbim hepimize gönlümüzdekini hayırlı kılıp versin inşallah.Kizlar ilk topigi açtigimda hatirliyorumda, listede bikaç kisi vardi.. Sonra sonra çogaldi isimler ama hamisler 1-2 taneydi.. Simdi bakiyorumda :97: Listenin yarisindan fazlasi hamile, az sayidada bekleyenler var.. Dilerim Rabbimden o listede bekleyen kimse kalmaz.. Listede olmayanlarada nasip etsin tabiki InsAllah..
Beni sorarsanizzzzzz belkide sormazsinizdermisim, ama sorarsiniz niye sormicaksiniz ayol ben sizin göz bebeginizim öyle ya ayy sadede geleyim, kizlar biliyosunuz 5. ayin sonunda bu evden çikmis olcam yavas yavas kutulamaya basladim. Onun stresi sardi beni iyice. Gelen giden yogun bu aralar. Bu ay bebek için beklicektik göyaaa ama nerde sahaya çiktik bile hayirlisi Rabbimden. Sonuçlardan haber yok InsAllah temiz çikar. Dualarda bulusalim InsAllah hepinizi mucukluyorum.
Ha bide kizlar topigin basindaki listeye bi bakinda, sirayla herkesi yazdim, tabi kim kimden öncedir bilemiyorum, yanlislik varsa düzeltebilirim.. görüsürüzzzzz
Çok ilginç 1 hafta sonra yine idrar tahlili ve kültür yaptırdım.İdrar tahlili temiz çıktı,kültür daha açıklanmadı.Farklı bir doktora gittim.Doktor 1-2 lökosit normal,onlar vücutta savaşçılar dedi.Yok hamile değilim,bunlar hamilelik öncesi hazırlıklar:) Benim çok zor bir durumum var,ilaç yutamıyorum.İlaç öyle kalıveriyor ağzımda,yutamıyorum.(büyük ilaçlar).yani çok sinir bozucu bir durum.İşte idrarda enfeksiyon düşük yapabiliyor diye duymuştum.doktor buna güldü.o zaman boğazında enfeksiyon olsa,ya da başka birşey olduğunu düşün düşük mü olur dedi,rahat ol herşeyin çözümü var falan dedi.
Hamile arkadaşları tebrik ediyorum çok uzun süredir giremiyorum yakın tarihte babamı kaybettim.Dogumu yaklaşan arkadaşların allah yardımcısı olsun.
kızlar ben geldiim,hemde oğlumla geldim,yarın 1 haftalık olcak kuzum,herkese kolay dogumlar dılıyorum,annelık gercekten bambaska
Kizlar ilk topigi açtigimda hatirliyorumda, listede bikaç kisi vardi.. Sonra sonra çogaldi isimler ama hamisler 1-2 taneydi.. Simdi bakiyorumda :97: Listenin yarisindan fazlasi hamile, az sayidada bekleyenler var.. Dilerim Rabbimden o listede bekleyen kimse kalmaz.. Listede olmayanlarada nasip etsin tabiki InsAllah..
Canım ben de iyiyim bebek de iyi...2 aylık oldu. Zaman su gibi akıp geçiyor. Sen nasılsın, neler yapıyorsun?
selammmmm
bugun son kontrolume gıttım oglusum 3541 gr olmus nst normal cıktı ve allah ızın verırse 12 nısan cuma gunu sabah 9 da dogumum olacak dularınızda benı de unutmayınnn
kızlar ben geldiim,hemde oğlumla geldim,yarın 1 haftalık olcak kuzum,herkese kolay dogumlar dılıyorum,annelık gercekten bambaska
şirin şey seni :)) inşaallah sonuçların da güzel çıkacak... gazanız mübarek olsuntez zamanda güzel haberlerle gelirsin inşaallah
ayyy ne tatlıdır o şimdi biraz kilo almıştır yüzü gözü toparlanmıştır öpülecek kıvama gelmiştir :)) Allah bağışlasın canım güzel günlerini görürsünüz inşaallah
Allah hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın Allah kolay ve güzel bir doğum nasip etsin inşaallah...
Maşallah canım.
Allahım yardımcın olsun...
ayy nası heyecanlandım 4 gün kalmış yaa allahım sorunsuz bi şekilde yavrunla kavuşmanı nasip etsin inşallah mis kokusunu içine cek doya doya inşallah birgün bizde yasarız bu mutlulugu
snowflaken Rabbim hayırlısıyla ikinizide kavuştursun birbirinize:)))güzel haberlerini bekliycez
pakizeg ve yoruldumm bu güzel haberler bizi mutlu ediyor gerçekten!!Rabbimm hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayıda nasib etsin inşaallahh...
biz bebiş isteyeneleri dualarınız da hatırlarsanız çokkk makbule geçer ..sizin dualarınız değerli....Rabbim isteyen herkese tattırsınn inş.
Canim :) Az kaldi kavusuyosun hayallerine, bebegine, yigit pasana :) Hemencik doguruverirsin ins Rabbim yardimcin olsun.. Sende bizi unutma dualarindaçok öpüyorum seni ve pasayi
şirin şey seni :)) inşaallah sonuçların da güzel çıkacak... gazanız mübarek olsuntez zamanda güzel haberlerle gelirsin inşaallah
ayyy ne tatlıdır o şimdi biraz kilo almıştır yüzü gözü toparlanmıştır öpülecek kıvama gelmiştir :)) Allah bağışlasın canım güzel günlerini görürsünüz inşaallah
Allah hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın Allah kolay ve güzel bir doğum nasip etsin inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?