Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile arkadaşları tebrik ediyorum çok uzun süredir giremiyorum yakın tarihte babamı kaybettim.Dogumu yaklaşan arkadaşların allah yardımcısı olsun.
arkadaşlar adetim 1 hafta gecikmiştii.bende bu sabah idrar testi yaptı ve hamileyimm çokk mutluyumm..sizce ne zaman doktordan randevu almalıyım.bu arada bende vajinismusu kasımda yenmiştimm ve o zamndan beri deniyordukk artık umudumu haybetmiştimm nerdeyse ama bu ay ovulasyon testi kullandımm ve çok çokk dua ettim.Allahım isteyen herkese versin .hamile olanların da saağlıkla kucaklarına almayı nasip etsinn
kızlarrr bendende guzel bı haber alın teyzelerı bız 11 haftalık oldukkkkk![]()
Hamile arkadaşları tebrik ediyorum çok uzun süredir giremiyorum yakın tarihte babamı kaybettim.Dogumu yaklaşan arkadaşların allah yardımcısı olsun.
canımm gözünaydın Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip esinn inşallah
cok saoll canımmm senınde gozun aydınnnnn![]()
selammmmm
bugun son kontrolume gıttım oglusum 3541 gr olmus nst normal cıktı ve allah ızın verırse 12 nısan cuma gunu sabah 9 da dogumum olacak dularınızda benı de unutmayınnn
selammmmm
bugun son kontrolume gıttım oglusum 3541 gr olmus nst normal cıktı ve allah ızın verırse 12 nısan cuma gunu sabah 9 da dogumum olacak dularınızda benı de unutmayınnn
evet evet evet![]()
ANAMMMMMMMMMMMMM ALLAHMI KONUŞTURDU YAZDIRDI NEYYY BÖYLEE BENİ TEBRİK ETTTİNNNN oksamen harika ya ,inşallah hamile kalırımda tebrik edersin ben dünürümün hamileliğne sevinmiştim
o hamile kalsın azcık yol alsın belki m olur bizim de
elvancımm gördün mü bakoksamen bacımmm benimi sanmış hamile ney...![]()
kızlarrr bendende guzel bı haber alın teyzelerı bız 11 haftalık oldukkkkk![]()
selammmmm
snowflaken Rabbim hayırlısıyla ikinizide kavuştursun birbirinize:)))güzel haberlerini bekliycez
pakizeg ve yoruldumm bu güzel haberler bizi mutlu ediyor gerçekten!!Rabbimm hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayıda nasib etsin inşaallahh...
biz bebiş isteyeneleri dualarınız da hatırlarsanız çokkk makbule geçer ..sizin dualarınız değerli....Rabbim isteyen herkese tattırsınn inş.![]()