sen allaha bırak, ben genelde bu kadar boşvermeci değilim ama yaptırdığın şeyler gebelikte risk oluşturacak şeyler değildi sanırım. doktora danış yine de. dişten korkma ben gittiğimde gebelik şüphem varla yok arasıydı, yumurtlama günlerindeydim, o halde film çektirdim. hamile kalınca çok korktum ama doktorum korkmana gerek yok, bebeğe ilk 40 gün bişe olmaz dedi rahatladım. zaten fetüse zarar vermek için 10 tane filan peşpeşe röntgen çektirmek gerekir, elbette çekilmese iyi olur ama 1 diş röntgeniyle bir şey olmaz dedi. hamile olduğumu öğrendiğim gün dolgu yaptırmıştım ben, dişçim de hamileydi, şüphem var dedim anesteziyi ona göre verdi, bizim anestezi vücuda dağılmaz zaten, korkma dedi. çok şükür hala da sağlıklıyız elvancım, korkma bu kadar dişçiden. ben hatta tereddüt ettim dolguyu ertelesem mi diye, dr. eğer hamileysen dolgun 6 ay dayanacak gibi görünüyor, karnı burnunda o koltuğa oturmakta daha çok zorlanırsın bence gelmişken yapalım dedi dolgumu yenilettim. akşama da hamile olduğumu öğrendim :) zaten dişim iltihaplansa vücudumda iltihap olması bebeğe daha zararlı olurdu. o yüzden gebelik öncesi dişlerinize baktırın diyorlar.

Kim benmii ben korkarmiyim hic disciden

Son düzenleme: