ben özeldeyim, 2 sene iznim olsa harika olur, aslında 1 seneyede razıyım .
Neyse hele bir hamile kalaymda sonra bunları düşünürüm :13:.
hamılelere anlayıs gösterıldıgını bılmıyordum eger boyle bır hakkımız varsa nıye kullanmıyalım
ben özeldeyim, 2 sene iznim olsa harika olur, aslında 1 seneyede razıyım .
Neyse hele bir hamile kalaymda sonra bunları düşünürüm :13:.
o kadar müsamaha etmezler sanırım ücretsizde olsaEvet 4 ay öyle oluyor. Ama bunlara ek olarak 2 sene ücretsiz izin hakkımız da var. Artık hayırlısı bakalım
bende yerimde duramam zaten. ama çok uzun saatler çalışıyorum, özlerim bebişibenm koca durmazki bana kullandırmaz ücretsiz izni filan adam kredi biter bitmez yenisini çekiyo evlendk 9 ay oldu 2. kredi çekildi bile:)
ben saldım çayıra mevlam kayıra ..
duzelmıyor .cınselıktede ıstedıgım hıc bır zaman olmıcak
zevk olayı falan bana uzak degıl ımkansız esımın bu kafasıyla ve bendede sorun var emınım
frıjıtım kesın..
aman patlıcaksanız sız yatak odasında ıftar sahur arası patlayın olurmu canım :)
umarım ramazan oruc gergınlıgı olsun ıletısım kopuklugunuz ..
gece ruyamda tatıldeydım ay nasıl gun sayıyorum ya
çok doğru söylediğiniz benimde bu ay fazla stersten prolaktin hormonu yükselmiş artık bıraktım senenin dolmasını bekliyorum özel bir çalışma yapmıcam bebiş için,arada diyorum ki 17 ay vajinismusu kafaya takmış olsaydım daha çabuk aşardım :) neyse herşeyin hayırlısı bulsun hepimizi inşallah.
Canim Allahin izniyle bisey olmaz ya, cileklinin dedigi gibi onlarin olmadigi yermi varmrb kızlar bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun dün lunaparka gittik görümcemin oğlunu götürdük hep birlikte ve giriş kapısında güvenlik kapısı oluyo ya ben cahil insan bi anda geçiverdim onun içinden salına salına :26: ama görümcem ve kayınvalidem niiye geçtin orda yüksek radyasyon var bi daha geçme bebeğe zararı olur dediler öyle korktumki tüm gece yüzümde bi ufak tebessüm bile belirmedi sizce bi kereden bişey olur mu çok korkuyorum zararı olduysa naparım ben
ne güzel kızlar ya siz yenmişsiniz de hamile kalmayı düşünüyosunuz ben yenemeden hamile kaldım şimdi yenmekle uğraşıyorum Allah yardımcım olsun
canım yaa olur zamanla frıjıt mı ne ınsallah ondan da kurtulursun tez zamanda bı bebek olsun baak hıcbırsey kalmıcak allahın ıznıyle
farkındaysan ben hala senı beklıyorumm hep dedım senı beklıyorum hamıs kalmak ıcın heralde ole olacak bu gıdıslebu konuyu bayadır acmamstım
git soyle kafan rahat ılk balayını yap rahatla mutlu huzurlu gecer ınsalalhhh...bu arada yarın sızın o taraftayızarkadaslarla ıftara gelıoruz oraya
KIZLAR folik asit kullananlar için liste hazirlicam disiplin açisindan bize iyi gecelegine inaniyorum.. Gülsevdamin dedigi gibi, tembellik yapip aksatiyoruz.. Düzenli rapor verilecek bundan sonra. Liste halinde hergün yenilencek içip içmedigimiz.
Adini listeye yazdirmak isteyenlerden mesaj bekliyorum, bana henüz nasip olmadi gidip ilaci almakP.tesiye kaldi malesef
F
KIZLAR folik asit kullananlar için liste hazirlicam disiplin açisindan bize iyi gecelegine inaniyorum.. Gülsevdamin dedigi gibi, tembellik yapip aksatiyoruz.. Düzenli rapor verilecek bundan sonra. Liste halinde hergün yenilencek içip içmedigimiz.
Adini listeye yazdirmak isteyenlerden mesaj bekliyorum, bana henüz nasip olmadi gidip ilaci almakP.tesiye kaldi malesef [/COLOR][/FONT]
ılk başa benı yaz benı yaz ve bıran once sende al bakimmm hepımız folıklenelım
bu liste uygulanabilir bir sey mi? hergün yaklasik 10 kisi ictim dese, sen üsenmeden veri girebilecek misin? uzun vadede bayabilirsin hehe.
ben ictim
bende içtim bugünbu liste uygulanabilir bir sey mi? hergün yaklasik 10 kisi ictim dese, sen üsenmeden veri girebilecek misin? uzun vadede bayabilirsin hehe.
ben ictim
bende içtim bugün, hakkaten yorucu olcaki bir kısa yolunu bulmamız lazım :26:.
teknoloji fakiri ben pek anlamam elvanım. Ne bileyim şöyle herkesin adı olduğu bir liste olsa dikeyde, karşısında bir aylık takvim yatay, içenler karşısına bir tıkla tick atsa... Bu liste ilk sayfada yada anket gibi üstte bulunsa...
Ama nasıl yapılır bilmiyorum.
teknoloji fakiri ben pek anlamam elvanım. Ne bileyim şöyle herkesin adı olduğu bir liste olsa dikeyde, karşısında bir aylık takvim yatay, içenler karşısına bir tıkla tick atsa... Bu liste ilk sayfada yada anket gibi üstte bulunsa...
Ama nasıl yapılır bilmiyorum.
google documents olabilir belki.
esime sorayim, belki bize websitesi vb yapar ya da bir program falan yazar.
Hii biraz zahmetli olmicakmi esine? :44:
bana yapti birsey böyle ajanda gibi, ovulasyon günlerimi giriyorum, miki günlerini (cidden mickey mouse iconu cikio) regli tarihlerini, civanpercemi ictigim günleri falan giriyorum. cep telefonu icin yapti. isi bu yani ona basit galiba böyle seyler, pc ortamina da yapar da kk interface'ine aktarilmayabilir heralde. sourcecode falan lazimdir. keyifli bir anini yakalarsam sorarim.
Ay negüzel bende telde öyle bi program kullaniyordum, gereken hersey vardi programda ama kullanim süresi doldu trial version kullaniyodum süre doldu
bende bi sene öncesine kadar webdesign kurslarina gittim geldim, uzakta bana okul bikaç ay sonra biraktim, aslinda çok basari kaydetmistim bu bikaç ay içinde ama nasip degilmis.. çok zevkli bisey. Dedigin gibi yapsa bile buraya aktaramayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?