- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
evet canım aslında ben tedaviden sonra da düşünmüyorum mayıs haziran gibi çalışma yapmak istiyorum. ben öğretmenm mayıs-haziran gibi çalışırsan hemen kalırsan bebeği 7 aylık olana kadar büyütme şansın olabiliyor.. izin burda biraz sıkıntılı sizin orda galiba 2 yaşa kadar izinli oluyormuş anneler ama burda doğum sonrası 8 hafta izin var..senin nekahat dönemin var di mi? ama bu topikte oldugunu görmek bile cok güzel.
beraber bekleriz o süreci. ben 30 yasinda oldugum icin pimpirikliyim zaten, yavas yavas fikre alistiriyorum kendimi.
canım üzülme hiçç olacak elbet zamanını bekliyor.. hayırlısıyla bu ay olsun inşallah..
valla ben de korunma sürecindeym ama bırakamam burayı aklım burda kalır :)ben bir hayırlı olsun diyip çıkıcam biliyorsunuz korunma sürecindeyiz kürtaj sonrası nedeniyle
vayy bu haber çok güzel işte.. acaba bizler de yaşayacakmıyız bir gün.. buarada dediğin pozisyonda yapabiliyorum ben ya zoru başarmışım da haberim yokmuş haa:)bunu yazmam lazım
kızlar bugün yaşadığım ilişkide hiç kayganalaştırıcı kullanmadık ve ben anormal zevk aldım kızlar zevk dışında da hiç bir şey hissetmedim süperdiiiiii Allahım normal bir kadın mı oluyorum ben
ya onu ben de düşünürdüm hızlı olan kazanır kural bu :)heyt be. simdi milyonlarcasi yüzüyor, yaris yapiyor. kiran kirana bir yaris var icerde.
olimpiyat acilisini izledim, gaza geldim zaten. bakalim altin madalyayi kim alicak
mrb kızlar bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun dün lunaparka gittik görümcemin oğlunu götürdük hep birlikte ve giriş kapısında güvenlik kapısı oluyo ya ben cahil insan bi anda geçiverdim onun içinden salına salına :26: ama görümcem ve kayınvalidem niiye geçtin orda yüksek radyasyon var bi daha geçme bebeğe zararı olur dediler öyle korktumki tüm gece yüzümde bi ufak tebessüm bile belirmedi sizce bi kereden bişey olur mu çok korkuyorum zararı olduysa naparım ben
canım ben hamileyken bana da birisi söylemişti o tür yerlerden geçme diye ama mecburen avmlerde hep o kapılardan var hiç mi gitmeyelimm.. bir şey olmaz korkma.. pinpirikli bir hamilelik geçirme akışına bırak... o tür yerler dışında alternatifin varsa oralardan alışveriş yap ama yiyecek olan her yerde var ya bakkaldan da alışveriş yapılmaz ki:)