- 7 Ekim 2010
- 1.013
- 35
Ay negüzel bende telde öyle bi program kullaniyordum, gereken hersey vardi programda ama kullanim süresi doldu trial version kullaniyodum süre doldu
bende bi sene öncesine kadar webdesign kurslarina gittim geldim, uzakta bana okul bikaç ay sonra biraktim, aslinda çok basari kaydetmistim bu bikaç ay içinde ama nasip degilmis.. çok zevkli bisey. Dedigin gibi yapsa bile buraya aktaramayabilir.
baska bir linkte olmak üzere yaparim dedi. ya da pc icin program olarak da yapabilirim dedi. ne istiyorsak söyleyecekmisiz. atiyorum yumurtlama, sat, bat, haplar. benim aklima baska birsey gelmedi, bu kür yapanlar falan var aramizda onlar da liste verirse onlari da ekletirim. cörek otu, sogan mogan, yok klomen. yani hersey tek bir yerde olsun isteyen varsa diye söylüyorum. kisisel ajandadan data cekip, cileklipudingin dedigi gibi listeyi de ayri bir linkte otamatik tikleterek gösterirmis. aman bir sürü sey anlatti, 5dk sonra fenalik geldi, dediklerinin yarisini anlamiyorum. silverlight dio, c# dio, java dio.
neyse, ajandada su da olsun diyeceker varsa, mesaj atsinlar. ben gece gelirim gene.