- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
tamam canim yarin detayli bi sekilde konusuruz. yarin hazirlarim listeyi..
iyi ozaman uç ama konma hiçbiyere son gaz devam.
bukadr cesur olmana sevindim gerçektenbiz vajinusmusu yenmislerin elinden hiçbisey kurtulamaz bundan sonra Güçlüyüz uleynnnnnnnn
Burdamisiniz kaçaklar ben geldimhemen geçmise uçuyorum nasilsiniz
size iiyi mi desem bi haberim var hii iki aydir bgn ilk defa yumurtladigimi gördüm hain clearblue aparati bgn ilk defa güldü bana.. umarim tutmustur.. Allahim ins nasip eder yaumutluyum
heyt be. simdi milyonlarcasi yüzüyor, yaris yapiyor. kiran kirana bir yaris var icerde.
olimpiyat acilisini izledim, gaza geldim zaten. bakalim altin madalyayi kim alicak
benım kocıs durmyor nilay kacar optm
koptummmmo yarış bende de var şu an bugün bende gördüm pozitifi yarın akşamda biraz atlet takviyesi yapalımda yardıma gitsinler
hadi insallah kürsüye cikar zigot olur, embriyo olur
grup hayırlı olsun kızlar.
hosgeldınnn uc bakalım
gulen yuzlerın cok olsun ınsallahh haydiii gozun aydınnn
Bilmezmiyim cnm, sen nekadar rahat olursan esin okadar rahat olur ve mutlu olur ins devamida hep bu sekilde güzel geçer cnmeşimi ilk defa bu kadar mutlu gördüm ben acı çektiğim için o da üzülüyordu tatlım
Bebislerim birbirini itekleyerek kosuyorlar, hissediyorum erkek olanlar yoruldu tökezlediler, yavas gelen kizlarimsa solladilarheyt be. simdi milyonlarcasi yüzüyor, yaris yapiyor. kiran kirana bir yaris var icerde.
olimpiyat acilisini izledim, gaza geldim zaten. bakalim altin madalyayi kim alicak
benım kocıs durmyor nilay kacar optm
bakalım ne olacak zaten şu an itibarı ile çatladı benimkiler ağrısı başladı inşşaah tutar hayırlısı
ya benim sabah beri agrim var.. ama iftardn sonra denedik.. geç kalmamisimdir umarim testi bu sabah yaptim
çatladıktan sonra da şansın var canım yarın da yap mutlaka
yarin iftardan sonra ancak.. geç kalirmiyim acaba geç oluyo burda.. hos testi yaptigim günün geceside deneme olmustu ama hadi bakalim hayirlisi.. Allahtan ümit kesilmez
saat kaçta oluyor canım iftar
hm bura saati 21.42 ora saati 22.42 tatlm
benimde 14. gunum cnm ha 15. gune girmisiz bileayniyiz hadi bakalim ins seninkide benimkide tutar
herkesinki ins
offfff ne kadar uzunnn neyse canım bişey olmaz yap sen. ben senin yerinde olsam sahurdan 1 saat önce yapar abdest alır yatardım
evet canım inşaalah hamiş kalırsın benim pek umudum yok
canim demin abdest aldim zaten. iki saat geçti. sahuru yapacam simdi zaten esim pertotal. full çalisiyo bitkin garibannapalim nasip.. Allah görüyo :)
niye umudun yok tatlim?
canım bugün sp...mlerin neredeyse hepsi dışarı aktı ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?