vajinusmusu yendim hemde bit haftada

Arkadaş herhalde bir ürünün reklamını yapacak?
Ya kesinlikle çok mantıklı burada konu açıp bir ürünün reklamını yapmak :)
Ama hesap etmediğiniz şey biz çok çakalız hemen viral reklamları çakıyoruz

Mesajı yazmış peşine bi de gülümseyen ikon koymuş ya ,, töbe estağfurullah bana da bi gülme geldi..
Demek ki dedim 2 yıl yapamayıp şimdi yapabilince böyle oluyo insan
Gerçek vajinusmus sıkıntısı çekenleri tenzih ediyorum.

Lütfen yardimci ol bana cok acil durumdayim
22 yillik evli uc cocukluyum

Ben ne kadar vajinusmussam sende o kadar fakesin bana göre
Konu sahibi reklam icin gelmis belli ama malesef cocuklu vajinismus hastalari cok fazla hani pekte dalgalik bir durum degil

Nerden yazalım kardeş burdan olurmu?benim kocamda vaginismus olmuş. .ne öneriyorsun??

Vallahi biseyin reklamini yapmaycagim yeni uyeyim yazdim sevincimi paylastim ne kadar kotu niyetli insanlar var burda hemen yalan demisler ayip vallahi. Ben bayanim erkek degil evet bir haftada yendim hemde evde kendi kendime

Vallahi biseyin reklamini yapmaycagim yeni uyeyim yazdim sevincimi paylastim ne kadar kotu niyetli insanlar var burda hemen yalan demisler ayip vallahi. Ben bayanim erkek degil evet bir haftada yendim hemde evde kendi kendime
E anlatin o zamanda dalga gecmesin insanlar ozelden konusmak ne alaka herkes faydalansin bilgilerinizden.

E anlatin o zamanda dalga gecmesin insanlar ozelden konusmak ne alaka herkes faydalansin bilgilerinizden.
Hakliisin arkadasim ben cepten giriyorum ayrica ozelden mesaj atin demedim yeni uye oldum bu aksam ondan yanlis anlasilmaya yol acildi ayrica fake degilim bana laf atanlara duyrulur

Yine sakın geçen bir akşam ve yeni üye ilk konu ve hikaye anlatılmamaiş bana yazın bende size anlatıyım.sakın sapık bir erkekle karşi karşiya olmayalım.

Anam buarada gelmiş geçmiş hiç bir fake kınu yazarı tiranisu kadar olamaz.sbaahi sabah ettik kazenle beraber.

Vah vah ben sapik bir erkek degilim bayanim 30 yasinda .. Bu derdi olanlara cevap vermek isterim genelden ozelden degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…