Hep beraber insallah :) Bensiz aksiyon demekAy sen cok yasa guldurdun :) bi ara burda biri tiramisulu bi nicki vardi kizin bayaa bi uyelik almis fake konular acmis da bi aksam butun kk toplandik bu konuyu takip etmsitk senyokmuyduuun
Aman isabet olmus, sabah tartidaki rakami gorunce, bir kendine gel dediydimYok yalandan tiremusu bu
Ne kadarda iyimser tatli bir nutella kavonuzuGeçmiş olsun darısı diğer arkadaşlarımızın da başına.
Yalnız konuyu yanlış yere açmışsın
Lütfen yardimci ol bana cok acil durumdayim
22 yillik evli uc cocukluyum
Ben ne kadar vajinusmussam sende o kadar fakesin bana göre
Konu sahibi reklam icin gelmis belli ama malesef cocuklu vajinismus hastalari cok fazla hani pekte dalgalik bir durum degilLütfen yardimci ol bana cok acil durumdayim
22 yillik evli uc cocukluyum
Ben ne kadar vajinusmussam sende o kadar fakesin bana göre
Ne kadarda iyimser tatli bir nutella kavonuzu
Bir haftada hallolan şey vajinismus olmuyor kuruluk oluyorKizlar yeni uyeyim vajiyi yendim hemde iki yillik evliyim. Bir haftada yendim sukur bu dertle ugrasanlar yazin bana size anlatayim
Nerden yazalım kardeş burdan olurmu?benim kocamda vaginismus olmuş. .ne öneriyorsun??
kız tiramisu nun konularda bi ekşın bi inandırıcılık vardı en azındanYa niye yeni uyeler tiremisu kardes gibi gelio bana sizede ole oluyomh
Vallahi biseyin reklamini yapmaycagim yeni uyeyim yazdim sevincimi paylastim ne kadar kotu niyetli insanlar var burda hemen yalan demisler ayip vallahi. Ben bayanim erkek degil evet bir haftada yendim hemde evde kendi kendimeArkadaş herhalde bir ürünün reklamını yapacak?
Ya kesinlikle çok mantıklı burada konu açıp bir ürünün reklamını yapmak :)
Ama hesap etmediğiniz şey biz çok çakalız hemen viral reklamları çakıyoruz
E anlatin o zamanda dalga gecmesin insanlar ozelden konusmak ne alaka herkes faydalansin bilgilerinizden.Vallahi biseyin reklamini yapmaycagim yeni uyeyim yazdim sevincimi paylastim ne kadar kotu niyetli insanlar var burda hemen yalan demisler ayip vallahi. Ben bayanim erkek degil evet bir haftada yendim hemde evde kendi kendime
Hakliisin arkadasim ben cepten giriyorum ayrica ozelden mesaj atin demedim yeni uye oldum bu aksam ondan yanlis anlasilmaya yol acildi ayrica fake degilim bana laf atanlara duyrulurE anlatin o zamanda dalga gecmesin insanlar ozelden konusmak ne alaka herkes faydalansin bilgilerinizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?