vajinusmusu yendim hemde bit haftada

umudum02

zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
21
14
3
39
Kizlar yeni uyeyim vajiyi yendim hemde iki yillik evliyim. Bir haftada yendim sukur bu dertle ugrasanlar yazin bana size anlatayim :-)

Kizlar yeni uyeyim vajiyi yendim hemde iki yillik evliyim. Bir haftada yendim sukur bu dertle ugrasanlar yazin bana size anlatayim :-)
Zaten boyle topikler var, ac bir baslik anlat. Sizi kim taniyor? Ihtiyaci olan herkes okusun.

Boyle bu dertten muzdaripler bana yazsin diyince, insan bir supheliniyor; birebir konusmak isteyen bir erkek olmasin sakin.
Bu arada iki yildir olmayan seyi mi bir haftada yendiniz?

Bir çözümüm var sanki burası
Buram buram fake kokuyor :KK24:

Ayhh siz cok yasayin kizlar tek supheci ben degilmisim :-) birde yeni uyeyim diyede ekliyor eee yani? Sen soyleyince dahami bi inandirici :-) bncede git vajinusmusu yenen sayfalaara yaz sen burasi BDV . HANI senin derdin ne ki buraya yazion tabi buralar cok islek demii bizde dioduk biri gelsede nasi yenmis sunu bi anlatsa .. peehhh:KK58::KK20:

Ayhh siz cok yasayin kizlar tek supheci ben degilmisim :-) birde yeni uyeyim diyede ekliyor eee yani? Sen soyleyince dahami bi inandirici :-) bncede git vajinusmusu yenen sayfalaara yaz sen burasi BDV . HANI senin derdin ne ki buraya yazion tabi buralar cok islek demii bizde dioduk biri gelsede nasi yenmis sunu bi anlatsa .. peehhh:KK58::KK20:
Sanirim önceden yapamamak dertti
Simdi yapiyor dert oldu gibime geldi bdv de acinca

Eeee nere gittin simdi hani yardimci olacaktin

Back