ben geldim benide aranıza alırmısınızyeni gelinim vajinusmusu yendim def ettim başımdan mutluyum huzurluyum ve artık tam bir kadın oldummm
evet canım valla üstümden büyükçe bi yük kalktı ama artık geceleri bi yük bincek
alırız tabiki şekerim ne demekallah çaresiz dert vermesin kimseye vaji ne ki ooooo geceler uzun olacak çooookkk
alırız tabiki şekerim ne demekallah çaresiz dert vermesin kimseye vaji ne ki ooooo geceler uzun olacak çooookkk
hahahahah katılıyorum valla çoooooooooooooooooooooooookk uzun geceler seni bekliyo
ayy yakında yendiğine bıkarsın yani<şahsen gün geliyo artık evde ikimizde birbirimizden kaçıcak delik arıyoz
3 yıl önce ilk evlendiğimde 3 ay bu dertle uğraştım.çok sıkıntılı dönemlerdi.yendim çok şükür şimdi 3 aylık bi bebeğim var normal doğum yaptım.ve vaji sanırım geri döndü.yine olmuyo taze gelinlere döndüm:)
gebelik boyunca ilşki yasakmıydı ? dikişlerin cok mu fazlaydı yada ?dr a sordunmu ne kadar süre sonra normale döner diye ?
biraz fazla soru sordum belki ama benim için faydalı bilgiler bunlar aydınlatırsan sevinirim
gebelik boyunca ilşki yasakmıydı ? dikişlerin cok mu fazlaydı yada ?dr a sordunmu ne kadar süre sonra normale döner diye ?
biraz fazla soru sordum belki ama benim için faydalı bilgiler bunlar aydınlatırsan sevinirim
vajiyi yendikten sonra hiç bi ilişkimde acı hissetmedim tamamen bitmişti..
zor gebe kaldım o nedenle ilk zamanlar düşükten korkuldu,yapmadık.daha sonra eşimle görevi nedeniyle bi süre ayrı kaldık.sonra karnım çok büyüdü ilişki zor oluyordu 7. ayda da amniyon sıvısı fazlalığından erken doğum riskim oldu hepten bıraktık .
doğumum da zor oldu.kendimi eskisi gibi hissedemedim bi türlü.dışta 6 dikişim var içte de bikaç tane .dikişlerim acımıyor ama ben de yeniden kendimi sıkma durumu oluştu ilk evlendiğim zamanki gibi.bi de emzirdiğim için hormonların etkisiyle ıslanma pek olmuyo onun da etkisi var.daha bi kaç kez denedik zati devam ederse dr a sorcm.
insallah düzelir bundan sonrası ama fiziksel bi nedenden cok uzun süre ara vermenin tedirginliği gibi geldi daha cok bende normal dogurmayı cok istiyorum insallah başa dönmem bide tavsiyem ertelemeden hemen dr una danış yoksa uzadıkça uzar bu süreç hemen çaresine bak bence
evet canım paylaşalım... yeni konu için teşekkürler a.s.
normal dogurmayı cok istiyorum insallah öylede olur şimdilik dogum şekliyle ilgili bi konusma olmadı dr la hurma dogumu tetikleyen bişey oldugu için doguma iyice yaklaşınca yenirse iyi oluyormus diye okudum bende ay su doguran vajililer gelsede bi iki çift laf etseler birini kıstırsam baya bi konusturucam ama yakalayamıyorum
anağğğğğğmm kıs sendemi doğuruvercen gariiii
yaw bi kaybolduk herkes hamiş kalmış bendemi sorun var yaaaaaaaa ben neye kaybolunca kalamıyom öffffffffffffffffffffffffffffffff :2:
bende katılsam buraya yaaaaaaaaaaaaaaaaa
hahahahah katılıyorum valla çoooooooooooooooooooooooookk uzun geceler seni bekliyo
ayy yakında yendiğine bıkarsın yani<şahsen gün geliyo artık evde ikimizde birbirimizden kaçıcak delik arıyoz
sağalosın venüsüm iyiki varsınız valla siz olmasaydınız ben hala bekliyor olcaktımaminnnnn diğer arkadaşlarda yensin bir an önce uzun oluyor artık şimdi ben adamın yakasına yapışıyorum sanırım zaman geçtikçe kaçıcak delik arayacağız
3 yıl önce ilk evlendiğimde 3 ay bu dertle uğraştım.çok sıkıntılı dönemlerdi.yendim çok şükür şimdi 3 aylık bi bebeğim var normal doğum yaptım.ve vaji sanırım geri döndü.yine olmuyo taze gelinlere döndüm:)
vajiyi yendikten sonra hiç bi ilişkimde acı hissetmedim tamamen bitmişti..
zor gebe kaldım o nedenle ilk zamanlar düşükten korkuldu,yapmadık.daha sonra eşimle görevi nedeniyle bi süre ayrı kaldık.sonra karnım çok büyüdü ilişki zor oluyordu 7. ayda da amniyon sıvısı fazlalığından erken doğum riskim oldu hepten bıraktık .
doğumum da zor oldu.kendimi eskisi gibi hissedemedim bi türlü.dışta 6 dikişim var içte de bikaç tane .dikişlerim acımıyor ama ben de yeniden kendimi sıkma durumu oluştu ilk evlendiğim zamanki gibi.bi de emzirdiğim için hormonların etkisiyle ıslanma pek olmuyo onun da etkisi var.daha bi kaç kez denedik zati devam ederse dr a sorcm.
abooooooooooooooooooooooovv bu listeler ne yahuuuuuuuu
iyiki kaybolduk bee hale bak
ayyyyyyy sabah sabah germe beni allah aşkına yaaaaaa
kızım benim arkadaşım ikinci çocuğuna hap kullanırken hamile kaldı sen ne diyodun yaaaa yumurtlkama zamanı içmemeiş hemde ikinci çocuk diyorum sana dikkani çekerim
yani allahın işi belli olmaz canım bunu koy aklına nasip neyse o dur
ilacın bile prespektüsünü açarsan yazıyo zaten orda %100 koruma yoktur diye
ama bıraktıktan sonra bile 3 ay ilaç koruyor diyorlar ?? tabi canım allahın takdiri olcak oldumu oluyor galiba en iyi korunma yöntemi spiralmi ne o sanırım
yok canım kim ne diyosa yanlış diyo onu
ekstra örnek daha vereyim sana benim kuzenim senelerce yasmin kullandığı halde hapı bıraktığı ay hamile kaldı düşün yani
yani kısacası senin hormonlara ve eşinin spermlerine bağlı bi olay bu
tabi en önemlisi allahın işi ne olacağı belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?