arkadaşlar bende yendim ilk ilişkimde hiç birşey anlamadım ama 2.ilişkim çok acılı oldu. İlkinde egzersiz yapmıştım. İkincide yapmadım onunla ilgili olabilir mi? Tekrar ilişkiye girmekle ilgili korkum var.
Tecrübeli arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. :18:
ben kendimi kastığımın farkındayım zaten. nefes alıp verip ıkındığımda eşim onu ittiğimi söylüyor. sanırım bir de ıslanamadığım için morali bozuluyor. Bana birşey hissettiremediğini düşünüyor.
zaten acıdan başka birşey hissetmiyorum şu anda. Tekrar korkmaktan çok korkuyorum. :18:
canım bnde 4 yıllık evliyim ama bnde daha bi birkiktelik yaşamadım.inan bnmde moralim çok bozuk.o kadar kötü birşeyki rabbim kimseye buı derdi vermesin.bn doktora gittim parmak egzersizi yaptırdı onda bir problem yok ama iş birleşmeye gelince olmuyor.birileri bizişz aydınlatırsa sevinirim.
:84:
kızlar ben de vajiyi 1 ay önce yendim çok şükür. artık pek problem kalmadı. ama ilişkiye girince hep büyük tuvaletim varmış gibi hissediyorum ben. ama ilişkiyi bitirince bu his kayboluyo. yani sadece p.. girince öyleymiş gibi geliyo. bu durum normal mi
arkadaşlar bende yendim ilk ilişkimde hiç birşey anlamadım ama 2.ilişkim çok acılı oldu. İlkinde egzersiz yapmıştım. İkincide yapmadım onunla ilgili olabilir mi? Tekrar ilişkiye girmekle ilgili korkum var.
Tecrübeli arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. :18:
inşallah. ben şu anda zevkinde değilim zaten. yeter ki acısız kasmadan olsun.
aksi gibi hastada oldum sürekli egzersiz yapıp banyo yapmaktan üşüttüm sonundadoktorda kendine dikkat et dedi bir müddet yapamayacağım yani
Adetim yeni bitti bugün egzersize devam edicem egzersizde emla kullanan varmı arkadaşlar...??
Merhabalar :)
Bende günlerdir bu konudaki tüm yazışmaları deneyimleri sorunları ve aşılanları kısacası herşeyi okuyorum.. 2 yıldır evliyim ve bu konuda bende aynı dertten muzdaribim. eşiniz ne kadar anlayışlı olsada insanın kendini nasıl rahatsız ve huzursuz hissettiğini anlatmama gerek yok sanırım.. şu an regl im ama 1 2 gün sonra diğer başlık altında belirtilen egzersizlere bende başlayacağım.. doktor için saygın beyden randevu almış idim ama gitmeyeceğim. önce randevu aldım sonra ücret sormak aklıma geldi 250 tl dedi.. bu sadece başlangıç devamı için benim bütçemi aşıyor ve herşey kafada bitiyor ise sizinde yardımlarınızla bu işin üstesinden geleceğime inanıyorum. böyle bir sorun yaşamak , paylaşamamak gerçekten çok zor..
kısacası bende geldim sizin kervana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?