Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
olsun canm öbür aya inşallah[/QUOTE]
hayirlisi canim

ayyy utandım şimdikkk

ne var balım utancak ben bu ara iyice dağıldım hiç biyerime bakmaz oldum vaji dışında cuma akşamı gidemde az bakım yapam kendime

yap annecim yap kızı gibi süslü

yok cnm ya fotoda öle çıkmış bal köpüğü ama hürrem kızılı yapcam hamiş olmassam bidaha ki ay

ayyyyy hürreme taktı niye ona özendiğini biliom ben şehzade vermek için boyanıyon dimiiiii yandi sülümannnnnn

teskur ederım bende suraya sıkışım bari zaten kocaman olana sen gec mazallah kucuk buluta gecersen sıgmazsın felan asagı düşme

kız cimbomgül sığmaz oraya jartiyeri açıkta kalır aaaaaa telebek senin dün geceki mutluluk çubuğundan haberin yok dimi msndeki konu aklıma geldi çubuk krakeeeerrrrrr

ne krakeri kızzz

kız ecrin benimkide gitti o zaman ben senden daha çok soktummm zatiiayy hala merak ediyorum gelecekmi bieş diye ama olan olmuştur artık demekkiii

ecrincim olur olur zamanı var demekki azcıkta tadını çıkar kocişinle oooo kızlık gitmiş tamamdır o zaman iş

amiin inşallah canım seni de mutlu mesut etsin inşallah

olsun canm öbür aya inşallah
hayirlisi canim

Şinci kızlar ben biraz geçmişi okuyarak geliyorum da aynı şey bende de oluyo içeri giriyo sonra sertlik gidiyo çıkarıyoruz.

Şinci kızlar ben biraz geçmişi okuyarak geliyorum da aynı şey bende de oluyo içeri giriyo sonra sertlik gidiyo çıkarıyoruz.

canım sen fazla gerilere gitmişsin yaw daha venüscük başaramamış bile baksanacanm gelgit yaparsanız o sorun ortadan kalkar.gelgitler de hemen olamayabiliyor yavaş yavaş alıştıkça düzene girer herşey

kız ecrin benimkide gitti o zaman ben senden daha çok soktummm zatiiayy hala merak ediyorum gelecekmi bieş diye ama olan olmuştur artık demekkiii

bebişimmm bu saatten sonra senden gelse gelse bebiş yerleşme kanaması gelir başkada bişey gelmez kız

kız venüs ortaya bişey atıp susuyosun kız ne krakeri çatladım ayol

leynnnn eklediyaaaaaaaa

canım sen fazla gerilere gitmişsin yaw daha venüscük başaramamış bile baksanacanm gelgit yaparsanız o sorun ortadan kalkar.gelgitler de hemen olamayabiliyor yavaş yavaş alıştıkça düzene girer herşey

ne zaman yazmışım acaba çok eski sanırım

yok canim merak etme kizlik coktan kayboldu doktor dedi bacim ya daha zannetmiyom gelmez kirmizi bende tedirgin hareket ediyodum korkuyodum gene de ama doktordan sonra simdi daha kendimi birakiyorum
ecrincim olur olur zamanı var demekki azcıkta tadını çıkar kocişinle oooo kızlık gitmiş tamamdır o zaman iş
oyle tabi vardir herseyde bir hayir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…