tebrikler canımmmmm darısı gelecek aya
halooooo regli oldum diyommm jartiyer guzeli bebis yok diyomm
hadi gözün aydın
hayirlisi allahtan artik
kızzzzzz normal bişey her ay oluyoruz zatensen dr gittin onu sorcaktım hep unutuyom kızlık gitmişmi ne dedi dr ?
uff yaa tamam bisey demedim sustum.
hee dedim kan gelmedi bosver dedi gelmezse gelmesin sen zaten esnetmissin dedi o da yok olmus dedi(bu nedemekse artik)dogumda falan da yirtilmaz dedi yok oldu artik kizlik dedi...
vermediler :2: bi sürü para girdi hesaba bu gün yine ses yokbu arada anneler günü için kampanya yapcam
ayyy utandım şimdikkk
yap annecim yap kızı gibi süslü
yok cnm ya fotoda öle çıkmış bal köpüğüama hürrem kızılı yapcam hamiş olmassam bidaha ki ay
teskur ederım bende suraya sıkışım bari zaten kocaman olana sen gec mazallah kucuk buluta gecersen sıgmazsın felan asagı düşme
kız cimbomgül sığmaz oraya jartiyeri açıkta kalıraaaaaa telebek senin dün geceki mutluluk çubuğundan haberin yok dimi msndeki konu aklıma geldi çubuk krakeeeerrrrrr
venüsten tatlım maviş yazınla seni özlemişiz valla ayyyy kıyamam yaa nede yakışıyomuşun meğer topiğeee
karrr yağıyo yaaa ciddi ciddi kış boyu ilkkez gördüm yaaa çok güzel.telebek bende yapcam kardan adam heves ettim vallaaaa,tutarsa tabii.ayyy bide ballı yüzle oturuyorum kaç saatir yaww yıkamya kalkamıyorum sizin yüznüzden.yerim hepinizi valla çok seviyom hepinizi Allah hepinizi mutlu mesut etsinnn kuzucuklar siziii
hayirlisi canimolsun canm öbür aya inşallah
tebrikler canımmmmm darısı gelecek aya
halooooo regli oldum diyommm jartiyer guzeli bebis yok diyomm
kız kaç defa dedi kullandın ölehadi gözün aydın
hayirlisi allahtan artikbebişim pardon dedikya unutmusuz senin bebiş denediğini ama acele etme 3 ay bi geçsin tatlım alış iyice hayatım
ne var balım utancak ben bu ara iyice dağıldım hiç biyerime bakmaz oldum vaji dışında cuma akşamı gidemde az bakım yapam kendime
yok ben sultan dogurcam şehzadeyi sen dogurama çok hoşuma gidiyor o renk
ayyyyy hürreme taktı niye ona özendiğini biliom ben şehzade vermek için boyanıyon dimiiiii yandi sülümannnnnn
yaaa sanki içim geriliyo gibi hissediyorum ilerlediğimi sanıyorum ama o kadar yavaş ilerliyorumki halbuki yarıya kadar hiç bi sorun yok eşim diyoki en ufak bir kasma falan yok tamamen beyninde yapıyosun diyo...ben ilerleyene kadar sertlik kayboluyo haliyle hihoyyyt
Şinci kızlar ben biraz geçmişi okuyarak geliyorum da aynı şey bende de oluyo içeri giriyo sonra sertlik gidiyo çıkarıyoruz.
Şinci kızlar ben biraz geçmişi okuyarak geliyorum da aynı şey bende de oluyo içeri giriyo sonra sertlik gidiyo çıkarıyoruz.
ayyy jartıyerıme bişey olmasınkız cimbomgül sığmaz oraya jartiyeri açıkta kalıraaaaaa telebek senin dün geceki mutluluk çubuğundan haberin yok dimi msndeki konu aklıma geldi çubuk krakeeeerrrrrr
kız ecrin benimkide gitti o zaman ben senden daha çok soktummm zatiiayy hala merak ediyorum gelecekmi bieş diye ama olan olmuştur artık demekkiii
kız venüs ortaya bişey atıp susuyosun kız ne krakeri çatladım ayol
canım sen fazla gerilere gitmişsin yaw daha venüscük başaramamış bile baksanacanm gelgit yaparsanız o sorun ortadan kalkar.gelgitler de hemen olamayabiliyor yavaş yavaş alıştıkça düzene girer herşey
yok canim merak etme kizlik coktan kayboldu doktor dedi bacim ya daha zannetmiyom gelmez kirmizi bende tedirgin hareket ediyodum korkuyodum gene de ama doktordan sonra simdi daha kendimi birakiyorumkız ecrin benimkide gitti o zaman ben senden daha çok soktummm zatiiayy hala merak ediyorum gelecekmi bieş diye ama olan olmuştur artık demekkiii
oyle tabi vardir herseyde bir hayir.ecrincim olur olur zamanı var demekki azcıkta tadını çıkar kocişinleoooo kızlık gitmiş tamamdır o zaman iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?