Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
tebrikler canımmmmm darısı gelecek aya

sen haa asla inanmam valla aksamdan unutmussundur sen giymeyi hele kelebek dün tüm gün donsuzdur o
hadi leyn dışardaydım dün bu sogukta hemde dışarda donsuz gezmiyoz herhalde
aboooo ne yapcan anneler gününe ben anneler gününe kadar hamiş olurmuyum acep bu ay umutlumusunuz benden kızlar

okadar diyosun yani ne olcak yanına gelcem yandaki buluta

katılıyorum venüse

ahanda burda kaynatıolar
anneler günü....ne kampanyası

şimdi banyo seti (lif,ponza taşı bide mini tarak) + ışıklı ayna + manikür seti bunları 10,00 tl den vercem gitsin

aboooo ne yapcan anneler gününe ben anneler gününe kadar hamiş olurmuyum acep bu ay umutlumusunuz benden kızlar

kızzzzzzzzzzz hani oluruna bırakcaktın yine tutundun bebişeee

anam herkes burdamış yaww sizi gidi vaji pıtırcıkları sizii.ayyy nasıl bir yağış var yağmur arasına kar girmişş coşmuş valllaaaa

yok canım bu ay hiç ümidimiz yok senden.hep olcak olcak dedik olmadı bu sefer de böyle deneyelim

okadar diyosun yani ne olcak yanına gelcem yandaki buluta

gel yawrum ben bulutlar için rezervasyon yaptırdım zati siz geleceniz diye :13: hep beraber nirvanaya çıkalım

anam herkes burdamış yaww sizi gidi vaji pıtırcıkları sizii.ayyy nasıl bir yağış var yağmur arasına kar girmişş coşmuş valllaaaa

gel bebişim gellllll

yok canım bu ay hiç ümidimiz yok senden.hep olcak olcak dedik olmadı bu sefer de böyle deneyelim

tabi canım beklemediğin anda oluyor o iş aynı vaji gibi

zaten kendi haline bıraktım yatmıyorum hemen kalkıp duş yapıyorum amaç ilişki bebek için yapmıyoruz ama merak ettim yani korunmayınca hayırlısı olsun.

venüsten tatlım maviş yazınla seni özlemişiz valla ayyyy kıyamam yaa nede yakışıyomuşun meğer topiğeee

karrr yağıyo yaaa ciddi ciddi kış boyu ilkkez gördüm yaaa çok güzel.telebek bende yapcam kardan adam heves ettim vallaaaa,tutarsa tabii.ayyy bide ballı yüzle oturuyorum kaç saatir yaww yıkamya kalkamıyorum sizin yüznüzden.yerim hepinizi valla çok seviyom hepinizi Allah hepinizi mutlu mesut etsinnn kuzucuklar siziii

oyyyy minik kuşum bende sizi çok özledim
wayyyy süslüyü bal maskesi falan evde olmak varmış yawwww

aman gel sensiz olurmu sen eksik kalma ahada şu küçük buluta sıkışıver kocaman olan benim çekil ordan

kız cimbomgül sığmaz oraya jartiyeri açıkta kalır aaaaaa telebek senin dün geceki mutluluk çubuğundan haberin yok dimi msndeki konu aklıma geldi çubuk krakeeeerrrrrr

bizde seni yeriz ballı naciye

yap annecim yap kızı gibi süslü
yemezler sen varya sen kız saçın koyu tekrarmı boyadın :90:

yok cnm ya fotoda öle çıkmış bal köpüğü ama hürrem kızılı yapcam hamiş olmassam bidaha ki ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…