herkes sen mi len sensin o bi karış şeyler giyen
olsun canm öbür aya inşallah
hadi gözün aydın
kendi jartiyerini giyip geldide kendi gibi herkesi donsuz sanıyor
olalalaa jelim kargoya verilmiş yarın elimde olur herhal
hadi leyn dışardaydım dün bu sogukta hemde dışarda donsuz gezmiyoz herhaldetebrikler canımmmmm darısı gelecek aya
sen haa asla inanmam valla aksamdan unutmussundur sen giymeyihele kelebek dün tüm gün donsuzdur o
aboooo ne yapcan anneler gününe ben anneler gününe kadar hamiş olurmuyum acep bu ay umutlumusunuz benden kızlarkızzzzzz normal bişey her ay oluyoruz zatensen dr gittin onu sorcaktım hep unutuyom kızlık gitmişmi ne dedi dr ?
ay pardon ecrinim bebiş deniyoya ondan regl oldum dedi bizim jeton geç düştü kız olsun bebişim olur merak etme
vermediler :2: bi sürü para girdi hesaba bu gün yine ses yokbu arada anneler günü için kampanya yapcam
yok anam kaynanaya giderken olmaz kociş gece bi el atsa baksa don yok bidaaaa elinden kurtul kurtulabilirsenkız zaten bi kere az kalsın 85 yaşında dedeye yakalanıyoduk adam diyecek noluyor leynnnnn ayyyy kızlar kaynana benim vajiyi gördü zaten görmedik yanım kalmadı
senin jelden sonranı düşünemiyorum zaten
yok anam kaynanaya giderken olmaz kociş gece bi el atsa baksa don yok bidaaaa elinden kurtul kurtulabilirsenkız zaten bi kere az kalsın 85 yaşında dedeye yakalanıyoduk adam diyecek noluyor leynnnnn ayyyy kızlar kaynana benim vajiyi gördü zaten görmedik yanım kalmadı
kız nasıl yakalnıyordunuz yanekız sende ne maceralar var kaynana nasıl gördü
senin jelden sonranı düşünemiyorum zaten
ahanda burda kaynatıolar
anneler günü....ne kampanyası
hadi leyn dışardaydım dün bu sogukta hemde dışarda donsuz gezmiyoz herhalde
aboooo ne yapcan anneler gününe ben anneler gününe kadar hamiş olurmuyum acep bu ay umutlumusunuz benden kızlar
hadi leyn dışardaydım dün bu sogukta hemde dışarda donsuz gezmiyoz herhalde
aboooo ne yapcan anneler gününe ben anneler gününe kadar hamiş olurmuyum acep bu ay umutlumusunuz benden kızlar
okadar diyosun yani ne olcak yanına gelcem yandaki buluta
okadar diyosun yani ne olcak yanına gelcem yandaki buluta
anam herkes burdamış yaww sizi gidi vaji pıtırcıkları sizii.ayyy nasıl bir yağış var yağmur arasına kar girmişş coşmuş valllaaaa
yok canım bu ay hiç ümidimiz yok senden.hep olcak olcak dedik olmadı bu sefer de böyle deneyelim
yok canım bu ay hiç ümidimiz yok senden.hep olcak olcak dedik olmadı bu sefer de böyle deneyelim
zaten kendi haline bıraktım yatmıyorum hemen kalkıp duş yapıyorum amaç ilişki bebek için yapmıyoruz ama merak ettim yani korunmayıncahayırlısı olsun.
bana da yer var mı söyle aranıza sıkışsam
venüsten tatlım maviş yazınla seni özlemişiz valla ayyyy kıyamam yaa nede yakışıyomuşun meğer topiğeee
karrr yağıyo yaaa ciddi ciddi kış boyu ilkkez gördüm yaaa çok güzel.telebek bende yapcam kardan adam heves ettim vallaaaa,tutarsa tabii.ayyy bide ballı yüzle oturuyorum kaç saatir yaww yıkamya kalkamıyorum sizin yüznüzden.yerim hepinizi valla çok seviyom hepinizi Allah hepinizi mutlu mesut etsinnn kuzucuklar siziii
aman gel sensiz olurmu sen eksik kalma ahada şu küçük buluta sıkışıverkocaman olan benim çekil ordan
aman gel sensiz olurmu sen eksik kalma ahada şu küçük buluta sıkışıverkocaman olan benim çekil ordan
oyyyy minik kuşum bende sizi çok özledimwayyyy süslüyü bal maskesi falan evde olmak varmış yawwww
venüsten tatlım maviş yazınla seni özlemişiz valla ayyyy kıyamam yaa nede yakışıyomuşun meğer topiğeee
karrr yağıyo yaaa ciddi ciddi kış boyu ilkkez gördüm yaaa çok güzel.telebek bende yapcam kardan adam heves ettim vallaaaa,tutarsa tabii.ayyy bide ballı yüzle oturuyorum kaç saatir yaww yıkamya kalkamıyorum sizin yüznüzden.yerim hepinizi valla çok seviyom hepinizi Allah hepinizi mutlu mesut etsinnn kuzucuklar siziii
yap annecim yap kızı gibi süslüvenüsten tatlım maviş yazınla seni özlemişiz valla ayyyy kıyamam yaa nede yakışıyomuşun meğer topiğeee
yemezler sen varya senkız saçın koyu tekrarmı boyadın :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?