Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
selam kızlar ben de geldim en son yenen benim galiba. Tam öbür topiğe yazacaktım ki burayı buldum. Ben dün akşam ikinciyi de denedim girdi ama zevk filan bişey yok. normal mi? eşim de soruyo sen zevk almıyon mu girince diye ama olmadı valla.

Canım çok normal zamanla alışacaksın isteğin artacak kendine güveneceksin nereden nasıl zevk aldığını keşfedeceksin yeni pozisyonlar deneyeceksin hiç merak etme zamana ve kocişinin kollarına

regli oldum ulennnnnnnnnnnnnnn

kızzzzzz normal bişey her ay oluyoruz zaten sen dr gittin onu sorcaktım hep unutuyom kızlık gitmişmi ne dedi dr ?

günaydın nazlıcım. venüsüm aperim sana daha maaşını vermediler mi insafsızlar yaw

vermediler :2: bi sürü para girdi hesaba bu gün yine ses yok bu arada anneler günü için kampanya yapcam

tebrikler canımmmmm darısı gelecek aya

sen haa asla inanmam valla aksamdan unutmussundur sen giymeyi hele kelebek dün tüm gün donsuzdur o

yok anam kaynanaya giderken olmaz kociş gece bi el atsa baksa don yok bidaaaa elinden kurtul kurtulabilirsen kız zaten bi kere az kalsın 85 yaşında dedeye yakalanıyoduk adam diyecek noluyor leynnnnn ayyyy kızlar kaynana benim vajiyi gördü zaten görmedik yanım kalmadı

hadi gözün aydın

kendi jartiyerini giyip geldide kendi gibi herkesi donsuz sanıyor
olalalaa jelim kargoya verilmiş yarın elimde olur herhal

senin jelden sonranı düşünemiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…