• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
tebrikler canımmmmm darısı gelecek aya :9::9::9::9:

sen haa asla inanmam valla aksamdan unutmussundur sen giymeyi:9: hele kelebek dün tüm gün donsuzdur o :9::9:
hadi leyn dışardaydım dün bu sogukta hemde dışarda donsuz gezmiyoz herhalde
kızzzzzz normal bişey her ay oluyoruz zaten :9: sen dr gittin onu sorcaktım hep unutuyom kızlık gitmişmi ne dedi dr ?

ay pardon ecrinim bebiş deniyoya ondan regl oldum dedi bizim jeton geç düştü kız olsun bebişim olur merak etme

vermediler :2: bi sürü para girdi hesaba bu gün yine ses yok :50: bu arada anneler günü için kampanya yapcam :1:
aboooo ne yapcan anneler gününe ben anneler gününe kadar hamiş olurmuyum acep bu ay umutlumusunuz benden kızlar :9::9::9::9::9::9:

yok anam kaynanaya giderken olmaz kociş gece bi el atsa baksa don yok bidaaaa elinden kurtul kurtulabilirsen :24::24::24: kız zaten bi kere az kalsın 85 yaşında dedeye yakalanıyoduk adam diyecek noluyor leynnnnn :70: ayyyy kızlar kaynana benim vajiyi gördü zaten görmedik yanım kalmadı :27:

senin jelden sonranı düşünemiyorum zaten :60::60::60::60:

okadar diyosun yani ne olcak yanına gelcem yandaki buluta :10::10::10::10::10::52::52::52::52::32::32::32::32::32::32:

yok anam kaynanaya giderken olmaz kociş gece bi el atsa baksa don yok bidaaaa elinden kurtul kurtulabilirsen :24::24::24: kız zaten bi kere az kalsın 85 yaşında dedeye yakalanıyoduk adam diyecek noluyor leynnnnn :70: ayyyy kızlar kaynana benim vajiyi gördü zaten görmedik yanım kalmadı :27:

kız nasıl yakalnıyordunuz yane :53: kız sende ne maceralar var kaynana nasıl gördü:9::9:

senin jelden sonranı düşünemiyorum zaten :60::60::60::60:

katılıyorum venüse :9::9:

ahanda burda kaynatıolar:62::62::62::62:
anneler günü....ne kampanyası

şimdi banyo seti (lif,ponza taşı bide mini tarak) + ışıklı ayna + manikür seti bunları 10,00 tl den vercem gitsin :D

aboooo ne yapcan anneler gününe ben anneler gününe kadar hamiş olurmuyum acep bu ay umutlumusunuz benden kızlar :9::9::9::9::9::9:

kızzzzzzzzzzz hani oluruna bırakcaktın yine tutundun bebişeee
:29:

anam herkes burdamış yaww sizi gidi vaji pıtırcıkları sizii.ayyy nasıl bir yağış var yağmur arasına kar girmişş coşmuş valllaaaa:1::1::1:

yok canım bu ay hiç ümidimiz yok senden.hep olcak olcak dedik olmadı bu sefer de böyle deneyelim:9::9::9::9:

okadar diyosun yani ne olcak yanına gelcem yandaki buluta :10::10::10::10::10::52::52::52::52::32::32::32::32::32::32:

gel yawrum ben bulutlar için rezervasyon yaptırdım zati siz geleceniz diye :13: hep beraber nirvanaya çıkalım :69:

anam herkes burdamış yaww sizi gidi vaji pıtırcıkları sizii.ayyy nasıl bir yağış var yağmur arasına kar girmişş coşmuş valllaaaa:1::1::1:

gel bebişim gellllll :64::64::64::64:

yok canım bu ay hiç ümidimiz yok senden.hep olcak olcak dedik olmadı bu sefer de böyle deneyelim:9::9::9::9:

tabi canım beklemediğin anda oluyor o iş aynı vaji gibi :8:

zaten kendi haline bıraktım yatmıyorum hemen kalkıp duş yapıyorum amaç ilişki bebek için yapmıyoruz ama merak ettim yani korunmayınca :52::52::52::52::52::52:hayırlısı olsun.

venüsten tatlım maviş yazınla seni özlemişiz valla ayyyy kıyamam yaa nede yakışıyomuşun meğer topiğeee :71::71::71:

karrr yağıyo yaaa ciddi ciddi kış boyu ilkkez gördüm yaaa çok güzel.telebek bende yapcam kardan adam heves ettim vallaaaa,tutarsa tabii.ayyy bide ballı yüzle oturuyorum kaç saatir yaww yıkamya kalkamıyorum sizin yüznüzden.yerim hepinizi valla çok seviyom hepinizi Allah hepinizi mutlu mesut etsinnn kuzucuklar siziii:71::71::71:

venüsten tatlım maviş yazınla seni özlemişiz valla ayyyy kıyamam yaa nede yakışıyomuşun meğer topiğeee :71::71::71:

karrr yağıyo yaaa ciddi ciddi kış boyu ilkkez gördüm yaaa çok güzel.telebek bende yapcam kardan adam heves ettim vallaaaa,tutarsa tabii.ayyy bide ballı yüzle oturuyorum kaç saatir yaww yıkamya kalkamıyorum sizin yüznüzden.yerim hepinizi valla çok seviyom hepinizi Allah hepinizi mutlu mesut etsinnn kuzucuklar siziii:71::71::71:

oyyyy minik kuşum bende sizi çok özledim
:52::69::71:wayyyy süslüyü bal maskesi falan evde olmak varmış yawwww :29:

aman gel sensiz olurmu sen eksik kalma ahada şu küçük buluta sıkışıver :9::9::9::9::9::9:kocaman olan benim çekil ordan :8::8::8::8::8::8:

kız cimbomgül sığmaz oraya jartiyeri açıkta kalır :60::60::60::60::60:aaaaaa telebek senin dün geceki mutluluk çubuğundan haberin yok dimi msndeki konu :62::62::62::62::62:aklıma geldi çubuk krakeeeerrrrrr:62::62::62::62:

bizde seni yeriz ballı naciye :9::9:

yap annecim yap kızı gibi süslü :9::9::9::9:
yemezler sen varya sen :63: kız saçın koyu tekrarmı boyadın :90:

yok cnm ya fotoda öle çıkmış bal köpüğü :8::8::8::8::8:ama hürrem kızılı yapcam :8::8::8:hamiş olmassam bidaha ki ay

Back
X