• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
olsun canm öbür aya inşallah:emir_bebek:[/QUOTE]
hayirlisi canim
tebrikler canımmmmm darısı gelecek aya :9::9::9::9:
halooooo regli oldum diyommm jartiyer guzeli bebis yok diyomm :50:
hadi gözün aydın :8::8::8::8::8::8:
hayirlisi allahtan artik

kızzzzzz normal bişey her ay oluyoruz zaten :9: sen dr gittin onu sorcaktım hep unutuyom kızlık gitmişmi ne dedi dr ?
uff yaa tamam bisey demedim sustum.
hee dedim kan gelmedi bosver dedi gelmezse gelmesin sen zaten esnetmissin dedi o da yok olmus dedi(bu nedemekse artik)dogumda falan da yirtilmaz dedi yok oldu artik kizlik dedi...

vermediler :2: bi sürü para girdi hesaba bu gün yine ses yok :50: bu arada anneler günü için kampanya yapcam :1:

ayyy utandım şimdikkk:17::17::17:

ne var balım utancak ben bu ara iyice dağıldım hiç biyerime bakmaz oldum vaji dışında cuma akşamı gidemde az bakım yapam kendime :9:

yap annecim yap kızı gibi süslü :9::9::9::9:

yok cnm ya fotoda öle çıkmış bal köpüğü :8::8::8::8::8:ama hürrem kızılı yapcam :8::8::8:hamiş olmassam bidaha ki ay

ayyyyy hürreme taktı niye ona özendiğini biliom ben şehzade vermek için boyanıyon dimiiiii yandi sülümannnnnn :1:

:9::9: teskur ederım bende suraya sıkışım bari :9::9: zaten kocaman olana sen gec mazallah kucuk buluta gecersen sıgmazsın felan asagı düşme :9::9:
:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
kız cimbomgül sığmaz oraya jartiyeri açıkta kalır :60::60::60::60::60:aaaaaa telebek senin dün geceki mutluluk çubuğundan haberin yok dimi msndeki konu :62::62::62::62::62:aklıma geldi çubuk krakeeeerrrrrr:62::62::62::62:

:53::53::53::53::53::53: ne krakeri kızzz :52::52::52::52::52:

kız ecrin benimkide gitti o zaman ben senden daha çok soktummm zatii:17::17:ayy hala merak ediyorum gelecekmi bieş diye ama olan olmuştur artık demekkiii:66::66:

ecrincim olur olur zamanı var demekki azcıkta tadını çıkar kocişinle :8: oooo kızlık gitmiş tamamdır o zaman iş :73:

venüsten tatlım maviş yazınla seni özlemişiz valla ayyyy kıyamam yaa nede yakışıyomuşun meğer topiğeee :71::71::71:

karrr yağıyo yaaa ciddi ciddi kış boyu ilkkez gördüm yaaa çok güzel.telebek bende yapcam kardan adam heves ettim vallaaaa,tutarsa tabii.ayyy bide ballı yüzle oturuyorum kaç saatir yaww yıkamya kalkamıyorum sizin yüznüzden.yerim hepinizi valla çok seviyom hepinizi Allah hepinizi mutlu mesut etsinnn kuzucuklar siziii:71::71::71:

amiin inşallah canım seni de mutlu mesut etsin inşallah:54:

olsun canm öbür aya inşallah:emir_bebek:
hayirlisi canim
tebrikler canımmmmm darısı gelecek aya :9::9::9::9:
halooooo regli oldum diyommm jartiyer guzeli bebis yok diyomm :50:
hadi gözün aydın :8::8::8::8::8::8:
hayirlisi allahtan artik
kız kaç defa dedi kullandın öle :9::9::9: bebişim pardon dedikya unutmusuz senin bebiş denediğini ama acele etme 3 ay bi geçsin tatlım alış iyice hayatım
ne var balım utancak ben bu ara iyice dağıldım hiç biyerime bakmaz oldum vaji dışında cuma akşamı gidemde az bakım yapam kendime :9:

yok ben sultan dogurcam şehzadeyi sen dogur :8::8::8::8::8::8::8:ama çok hoşuma gidiyor o renk

ayyyyy hürreme taktı niye ona özendiğini biliom ben şehzade vermek için boyanıyon dimiiiii yandi sülümannnnnn :1:

yaaa sanki içim geriliyo gibi hissediyorum ilerlediğimi sanıyorum ama o kadar yavaş ilerliyorumki halbuki yarıya kadar hiç bi sorun yok eşim diyoki en ufak bir kasma falan yok tamamen beyninde yapıyosun diyo...ben ilerleyene kadar sertlik kayboluyo haliyle hihoyyyt

Şinci kızlar ben biraz geçmişi okuyarak geliyorum da aynı şey bende de oluyo içeri giriyo sonra sertlik gidiyo çıkarıyoruz.

$mutluluk-cubugu.webp

işte bu bebişimmmmmm koptum yaaaaa :60::60::60::60::60:

Şinci kızlar ben biraz geçmişi okuyarak geliyorum da aynı şey bende de oluyo içeri giriyo sonra sertlik gidiyo çıkarıyoruz.

canım sen fazla gerilere gitmişsin yaw daha venüscük başaramamış bile baksana:9:canm gelgit yaparsanız o sorun ortadan kalkar.gelgitler de hemen olamayabiliyor yavaş yavaş alıştıkça düzene girer herşey

kız ecrin benimkide gitti o zaman ben senden daha çok soktummm zatii:17::17:ayy hala merak ediyorum gelecekmi bieş diye ama olan olmuştur artık demekkiii:66::66:

bebişimmm bu saatten sonra senden gelse gelse bebiş yerleşme kanaması gelir başkada bişey gelmez kız :8::8::8::8:

kız venüs ortaya bişey atıp susuyosun kız ne krakeri çatladım ayol :9::9::9::9::9::9:

leynnnn eklediyaaaaaaaa :27:

canım sen fazla gerilere gitmişsin yaw daha venüscük başaramamış bile baksana:9:canm gelgit yaparsanız o sorun ortadan kalkar.gelgitler de hemen olamayabiliyor yavaş yavaş alıştıkça düzene girer herşey

ne zaman yazmışım acaba çok eski sanırım :7:

yok canim merak etme kizlik coktan kayboldu doktor dedi bacim ya daha zannetmiyom gelmez kirmizi bende tedirgin hareket ediyodum korkuyodum gene de ama doktordan sonra simdi daha kendimi birakiyorum
ecrincim olur olur zamanı var demekki azcıkta tadını çıkar kocişinle :8: oooo kızlık gitmiş tamamdır o zaman iş :73:
oyle tabi vardir herseyde bir hayir.

Back
X