selam meleklerım bende katıldım aranıza dun 3. denemeyı de yaptık cok sukur fena degıldı bendede bıseyler oldu ama klıtorıs mıydı vajınal mıydı bılemedım...bu arada 2.sınde mumla egzersızden sonra yapmıstım kolay olmustu dun egzersız yapmadan yaptım bıraz acı oldu ama dısımı sıktım bırakmadım cok sukur agrı gectı bı sure sonra...bu arada benım 8ı ıle 13 arası yumurtlama dıyor hesaplama jelle nasıl olcak bılmıyorum cunku zaten spermde sıkıntı var jelın ustundede yazıyor spermlerı yavaslatır dıye acılen salıdan ıtıbaren jelsız yapmam lazım bı umut kendılıgınden olur mu dıye denemek ıstıyorum sonucta tek bı spermın dollenmesıne bakıyor bu ıs
canım hayırlısı olsun yumurtlama günlerinde yap tabi birde kaç günde bir hasta oluyorsan ondan 14 çıkar o gün tahmini yumurtlama günün o günden 3 gün önce başla o günde yap bide 3 gün sonrada yapman lazım yani 11-12-13-14-15-16-17. Günlerde yap. Hadi hayırlısı bakalım jelsiz yaparsın niye yapamıcan ön sevişmeyi uzun tut ıslanma olur merak etme bitanem
ben geldim artık bu sayfayada takılacam değil mi
canım hayırlısı olsun yumurtlama günlerinde yap tabi birde kaç günde bir hasta oluyorsan ondan 14 çıkar o gün tahmini yumurtlama günün o günden 3 gün önce başla o günde yap bide 3 gün sonrada yapman lazım yani 11-12-13-14-15-16-17. günlerde yap. hadi hayırlısı bakalım jelsiz yaparsın niye yapamıcan ön sevişmeyi uzun tut ıslanma olur merak etme bitanem
içini ferah tut canım Allah ol derse olur.bi de sen hangi jeli kullanıyosun ki ultrason jelinde spermlere bi zararı yoktur yazıyo ama farklı bi jel kullanıyosun sanırım sen.
http://[URL=http://img218.imageshac...218/7427/uujushb6sg1nsm8zd006.jpg[/IMG][/URL]
canım benim senin de kadınlar günün kutlu olsun
oyyyyy oyyyy canım benim varya sende olmasan ben çiceksiz kalcaktım çok teşekkür ederim hemşom benim
ben de yerim ben de
ama ben hemşomu özledimmmmmmmm
kızlar hepinize günaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?