• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Yok yok zorlanmazsin ins dusunme oyle kasma kendini olur hersey 1kere olduysa olur illaki. Bende oyle calisip birakmak cok zor bunalima girdim iyice kilo aldm psikolojim bozuldu arayislara girdi.
Ayy ins canim ya..dogru diosun evde durmak zor calistiktan sonra .ben de kursa felan giderim diyorum.bi mesgale olur bana.sen de oyle yapabilirsin bak

Patatecim gün içinde kendine bir saat belirle. Tak kulaklığını sebdiğin hareketli müzikler eşliğinde bir saat tempolu bir yürüyüş yap. Hem moralin yükselir. hormonların daha dengeli çalışır. Haftanın dört günü çıkıp yürüsen yeter. Kendini ihmal etme.

Evet bu da guzel saglikli bi aktivite olur onun icin cnm. Biz dikkat etmezsek kendimize en ufak bi hastalikda evin duzeni alt ust oluyo valla.

Patatecim gün içinde kendine bir saat belirle. Tak kulaklığını sebdiğin hareketli müzikler eşliğinde bir saat tempolu bir yürüyüş yap. Hem moralin yükselir. hormonların daha dengeli çalışır. Haftanın dört günü çıkıp yürüsen yeter. Kendini ihmal etme.

Canim esim izin vermiyor aslinda hakli yasadigimiz yer oyle cok mukemmel degil ve istemiyor bende istemiyorum cikmak spora yazlmstm gecen bahar 3 ay hergun evden cikmak zor geri gelince pestil oluodm smdi konustum essiimle kosu bandi alalim dedik hem evde daha rahat olurum hemde cikmak zorunda kalmam ya masraf olucak ama yapicak bisiy yok gercekten napalim.

Ayy ins canim ya..dogru diosun evde durmak zor calistiktan sonra .ben de kursa felan giderim diyorum.bi mesgale olur bana.sen de oyle yapabilirsin bak

Canim ing kursu dusunuodm ama suan masraflarmz artti biraz kiraya zam falan geldi smsi esimi tek yukun altinda birakamam zorlayamam oyle iste kosu bandi alalim dedik ona bakicaz iste evde durmak zor biraz kilo versem kendime gelrdm hic degilse

Canim ing kursu dusunuodm ama suan masraflarmz artti biraz kiraya zam falan geldi smsi esimi tek yukun altinda birakamam zorlayamam oyle iste kosu bandi alalim dedik ona bakicaz iste evde durmak zor biraz kilo versem kendime gelrdm hic degilse
İp atla canım, 20 liraya atlama ipi al, daha etkili koşmskdan. Birde spor ayakkabı edindin mi bitdi gitdi.

İp atla canım, 20 liraya atlama ipi al, daha etkili koşmskdan. Birde spor ayakkabı edindin mi bitdi gitdi.

Canm bisiy diycem ama burda cok komik olucak ben ip atlamayi bilmiyorum. Yani kucukken abim ve arkdaslaryla takilmaktan hic kendime arkds edinememistm ipte hic atlamadm gerisin ilk okul lise fln hic atlama geregi duymaynca oyle kaldi :) ama spor ayakkabi aldm yururum diye hava cok guzel gel cikip yuruyelm diorm adam kalkmio boyle olnca bende bunaliyorm iste o yuzden boyle kaliyorum .s

Arkadşlar bi arkadaş yüz üstü yatarak denemeyi anlatmıştı,acil onu okumam lazım ama hatırlamyrm kimdi ? Hatırlayan varmı ??

Ya sprey beni tam anlamıyla uyuştrmadı acaba bebeyağndanmı.şuan egzersiz yapıyrm ama hissedyrm mumu.Heralde 30 kez sıkmışımdır

Yok acı falan ama tedirginlk var İşte eşimle denemedik hala uyuşur diye bekliyoruz.Of Allahım bu gece bitsin ya bitsin

Canim o ince cubukla iceri siktin mi. Tedirginlik illaki olur bence hemen esli yapma yarnda egzersiz yap 3 gun egzersiz sonra esli dene . Ama yinede sen bilirsin iceri dogru sik spreyi . Esinlede deneyebilirsin yani ben tedirginsin diye soyledm korkma. Aci yok hic bisiy yok kasma sadece

Yok acı falan ama tedirginlk var İşte eşimle denemedik hala uyuşur diye bekliyoruz.Of Allahım bu gece bitsin ya bitsin
Canim ondakikada uyusuyor en az on fıs yap eşinlede parmaginlada deneyebilirsin.ama kastıgın ve cesaeret edemediğin surece spreydende korkarsin.acı yok baskı hissi vardir korktugun icin oyle hissediyosun

Canim o ince cubukla iceri siktin mi. Tedirginlik illaki olur bence hemen esli yapma yarnda egzersiz yap 3 gun egzersiz sonra esli dene . Ama yinede sen bilirsin iceri dogru sik spreyi . Esinlede deneyebilirsin yani ben tedirginsin diye soyledm korkma. Aci yok hic bisiy yok kasma sadece
Sıktım ama sendede oldumu bilmiyorum geri dışarı akıyor canım,ya artık kurtulmak istiyorum olsada olmasada cesaret edip deneyeceğim vala kapağını açıp hepsini boşaltacam şimdi :(

Sıktım ama sendede oldumu bilmiyorum geri dışarı akıyor canım,ya artık kurtulmak istiyorum olsada olmasada cesaret edip deneyeceğim vala kapağını açıp hepsini boşaltacam şimdi :KK43:

Kiz tam iceri sikmiosun bence sen . Ellerinle ac vajini oyle sik. Ve ayaklarini dik havaya madem disari cikio

Sıktım ama sendede oldumu bilmiyorum geri dışarı akıyor canım,ya artık kurtulmak istiyorum olsada olmasada cesaret edip deneyeceğim vala kapağını açıp hepsini boşaltacam şimdi :KK43:

Korkma hic bisey yok hadi hayirli haber ver bekliyoruzzz

Bebekten olabilir mi bazi doktorlar hamileyken onermiyorlarmis ama vajide hamileyken sikinti olur
Haftada bir olabilir dedi. 3aydır denemedim zaten. Ama dediğin gibi gerilemek de istemiyorum o sebeple denedim. İnşaallah uzun zamandır olmadı diye yanmıştır. Çünkü son 1yılda 3 kez mantar oldum. Zor gerçekten geçmek bilmiyo.

Of olmadı geliyoor dayanıyr ıkın ıkın geçemedik gerildik eşimle kavga ettik aceleci davranıyor,ben zaten gerginim anlamıyor aptal bisürü kavga ettik,dedim boşanalım yeter artık,yine kavga gürültüylee bitti günümüz :( son umudumda bu spreydi ağlıyorum dayanamıyorum artık yaaa herşeyi denedik olmadı olmuyor işte..

Back
X