- 30 Ağustos 2016
- 89
- 63
- 8
- 36
Ben henüz denemedim bir kaç kere daha böyle deneyecegim olmazsa spreySpreyle yada kremle denediniz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben henüz denemedim bir kaç kere daha böyle deneyecegim olmazsa spreySpreyle yada kremle denediniz mi
keşke direk eşinle deneseydin yapmiş bitmiş olurduCok teşekkür ederim . Ben sıktm yanma oldu sonradan gecti baya uyuştu parmak egzersizi yaptm 3 parmak grdı normalde biri bile olmazdı lütfen kusura bakmayn özür dileyerek yazıyorum kan bile geldi bıraktm hemen , bikaçsaat sonra wcde kan geldi eşimede bahsettm denerz sen yapma dedi kızdı
Baya ilerlemissin olur insallah disini sıkmya cals bi anda oluyo gercekten anlamiyosun zorlanirsan sprey cok kolaylastirirBen henüz denemedim bir kaç kere daha böyle deneyecegim olmazsa sprey
İnşallahBaya ilerlemissin olur insallah disini sıkmya cals bi anda oluyo gercekten anlamiyosun zorlanirsan sprey cok kolaylastirir
Aslında başardıktan sonra bebek nasip oldu. Hamileyim. 3aydır hiç denememiştik. Evet ıslanmadan kayganlaştırıcı ile yapmaya çalıştımYeterince ıslanmadan mı yapıyorsun acaba. Mantar da olabilir. Bilenedim ki? Başardığından beri hiç mi rahat olamadın?
Aslında başardıktan sonra bebek nasip oldu. Hamileyim. 3aydır hiç denememiştik. Evet ıslanmadan kayganlaştırıcı ile yapmaya çalıştım
Allah razı olsun. İsteyen herkese nasip etsin.Hayirli olsun.. islanmadan yapmayin once esiniz sizden sivi gelmesini saglasin yoksa kuru kuru hem agri olur hem de rahat olmaz0
Allah razı olsun. İsteyen herkese nasip etsin.
Islaklık bu güne kadar hiç olmadı. Çünkü ben hiç rahat olamadım. Kayganlaşttıcıyla oluyordu. Ama dediğim gibi bu kez kesik gibi yandı.
Boyle demesi cok normal ve dememesinden daha hayirli emin ol..baska arayislara girmemesi icin rahatlat bir sekilde esinikızlar bir şey sorucam.
ilişkiye giremediğiniz için eşiniz bir şekilde beni rahatlatırmısın diyor mu size de?
Olması gereken birşey zaten bu, zaten ilişki olmuyor başka şekilde rahatlatmak gerekiyor diye düşünüyorum, yoksa eşlerimiz için vaji daha büyük bir sorun olarak gözükür , en azından stresini bir nevi azaltır. Biz 6 ay birliktelik olamadik ama o dönem boyunca düzenli bir ilişki yasadik gene de normal ilişkiye giriyormuş gibi düzenliydi cinsel yaşantımız, olmuyor diye küsüp birbirimize dokunmamazlik olmadi hiçkızlar bir şey sorucam.
ilişkiye giremediğiniz için eşiniz bir şekilde beni rahatlatırmısın diyor mu size de?
patate cim merhaba nasilsin canim? Nasil gidiyor hayat?
Ayy ben de 4 yillik bi is hayatindan sonra ara verdim,bu yil calismama karari aldim. Evlilikle beraber cok yordu calisma hayati cunku, ama evde de is bitmiyor valla ev hanimligi daha zormus bakalim nasil bi yil olacak:)Ehh canm nasil gitsin ayni valla. Is guc falan filan ev hanimligi iste. Valla cok sikayetciyim bu ev hanimligindan .d Senin nasil gidiyor canim. Var mi degisiklik :)
Ayy ben de 4 yillik bi is hayatindan sonra ara verdim,bu yil calismama karari aldim. Evlilikle beraber cok yordu calisma hayati cunku, ama evde de is bitmiyor valla ev hanimligi daha zormus bakalim nasil bi yil olacak:)
Degisiklik de olamadi valla ya yendikten sonra.Araya bayram girdi hastalik girdi birde esim dondu ben memleketimde kaldim bi hafta.yarin donecegim evime ins.Kocacigimi cok ozledim vallaikinci denememizde zorlanmam umarim
Patatecim gün içinde kendine bir saat belirle. Tak kulaklığını sebdiğin hareketli müzikler eşliğinde bir saat tempolu bir yürüyüş yap. Hem moralin yükselir. hormonların daha dengeli çalışır. Haftanın dört günü çıkıp yürüsen yeter. Kendini ihmal etme.Yok yok zorlanmazsin ins dusunme oyle kasma kendini olur hersey 1kere olduysa olur illaki. Bende oyle calisip birakmak cok zor bunalima girdim iyice kilo aldm psikolojim bozuldu arayislara girdi.