• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

K
Cok teşekkür ederim . Ben sıktm yanma oldu sonradan gecti baya uyuştu parmak egzersizi yaptm 3 parmak grdı normalde biri bile olmazdı lütfen kusura bakmayn özür dileyerek yazıyorum kan bile geldi bıraktm hemen , bikaçsaat sonra wcde kan geldi eşimede bahsettm denerz sen yapma dedi kızdı :KK43:
keşke direk eşinle deneseydin yapmiş bitmiş olurdu

Uzun süre bu dertten muzdarip olarak yaşadığınızda; evlilikte belki de normalde problem olmayacak şeyler sizi geriyor. Güven sorunu da beraberinde geliyor. 'Ben eşimi olması gerektiği gibi mutlu edemiyorum, evliliğimiz eksik' düşüncesi beyninizi kemirip hem kendinize hem eşinize güveninizi sarsabiliyor zaman zaman. Bu da aranızın soğumasına, sorun daha kısa sürede çözülebilecekken kısır döngüye girmenize neden oluyor.
Bizim tedavimiz öncelikle kadın olduğumuzu hatırlamaktan geçiyor. Sprey,krem,aparat vs. hep kendimizi tanımak için bir araç. Beyninize 'bak yapabiliriz' demenin size uygun yolunu deneyerek bulun. Ertelemeden. Yüreğinizi karartmadan. Eşinizle soğumadan. Cinsellik evliliğin çok önemli bir boyutu. Eğer ruhen eşinizi bulduysanız zaten sorunları aşarken birlikte olduğunuzu göreceksiniz. Yeter ki adım atmaya korkmayın. Sevin. Öncelikle kendinizi sevin. Hayat sevince güzel :)

Yeterince ıslanmadan mı yapıyorsun acaba. Mantar da olabilir. Bilenedim ki? Başardığından beri hiç mi rahat olamadın?
Aslında başardıktan sonra bebek nasip oldu. Hamileyim. 3aydır hiç denememiştik. Evet ıslanmadan kayganlaştırıcı ile yapmaya çalıştım

Aslında başardıktan sonra bebek nasip oldu. Hamileyim. 3aydır hiç denememiştik. Evet ıslanmadan kayganlaştırıcı ile yapmaya çalıştım

Hayirli olsun.. islanmadan yapmayin once esiniz sizden sivi gelmesini saglasin yoksa kuru kuru hem agri olur hem de rahat olmaz0

Hayirli olsun.. islanmadan yapmayin once esiniz sizden sivi gelmesini saglasin yoksa kuru kuru hem agri olur hem de rahat olmaz0
Allah razı olsun. İsteyen herkese nasip etsin.
Islaklık bu güne kadar hiç olmadı. Çünkü ben hiç rahat olamadım. Kayganlaşttıcıyla oluyordu. Ama dediğim gibi bu kez kesik gibi yandı.

Allah razı olsun. İsteyen herkese nasip etsin.
Islaklık bu güne kadar hiç olmadı. Çünkü ben hiç rahat olamadım. Kayganlaşttıcıyla oluyordu. Ama dediğim gibi bu kez kesik gibi yandı.

Bebekten olabilir mi bazi doktorlar hamileyken onermiyorlarmis ama vajide hamileyken sikinti olur

kızlar bir şey sorucam.

ilişkiye giremediğiniz için eşiniz bir şekilde beni rahatlatırmısın diyor mu size de?

kızlar bir şey sorucam.

ilişkiye giremediğiniz için eşiniz bir şekilde beni rahatlatırmısın diyor mu size de?
Olması gereken birşey zaten bu, zaten ilişki olmuyor başka şekilde rahatlatmak gerekiyor diye düşünüyorum, yoksa eşlerimiz için vaji daha büyük bir sorun olarak gözükür , en azından stresini bir nevi azaltır. Biz 6 ay birliktelik olamadik ama o dönem boyunca düzenli bir ilişki yasadik gene de normal ilişkiye giriyormuş gibi düzenliydi cinsel yaşantımız, olmuyor diye küsüp birbirimize dokunmamazlik olmadi hiç

Aynen en azindam baska turlu bisey yapin gencler . Sonucta erkek bu baska arayislara girmesinler durduk yere hem vaji hemde baska sorunlariniz olmasn.

Egzersizlere çalışın mutlaka ilk aşamayı yapamadıysanız bir doktora gidin ben fiziksel bir engelim olup olmadığını öğrenmek için randevu almıştım bi doktordan sonra çıktım o koltuğa kadın geldi kendi muayene edecekken tam yapmayın dedim. Kendin yapacaksan ben değil Dedi. Ben sana sadece yön göstericem demişti. Tuttu işaret parmağımdan burada Dedi. Parmağıma bolca jel sıktı eldiven giydirip kendi parmağımı tutarak ilerletti. Sonra çok az girince ben devam ettim. Bu şekilde ilk tek parmak egzersize adım atmış oldum. Kontrol hep bendeydi. Siz de öyle deneyin. Güzel bi müzik açın telkinler de olabilir. Sonra denemeye çalışın olmadı bi kadın h. uzmanına gidip sadece egzersiz için yardım isteyin. Sonra her gün çokça egzersiz yapın. Cem keçe'nin 10 adada vajinusmus tedavisi kitabı var D&R da 30 tl bunu alın Kahraman'ların yerine kendinizi koyun ve her şeyi orada yazdığı gibi yapın aynı Zaman'da gidin kitap bittiğinde eğer kitaba sadık kaldıysanız ve her gün egzersiz yaptıysanız başaracaksınız inşallah Allah ımın izniyle. Kızlar evlilik güzel bir şey Rabbim yanınızda olsun işinizi kolaylaştırsın eşinizle muhabbetinizi bağınızı arttırsın inşallah.

Ehh canm nasil gitsin ayni valla. Is guc falan filan ev hanimligi iste. Valla cok sikayetciyim bu ev hanimligindan .d Senin nasil gidiyor canim. Var mi degisiklik :)
Ayy ben de 4 yillik bi is hayatindan sonra ara verdim,bu yil calismama karari aldim. Evlilikle beraber cok yordu calisma hayati cunku, ama evde de is bitmiyor valla ev hanimligi daha zormus bakalim nasil bi yil olacak:)
Degisiklik de olamadi valla ya yendikten sonra.Araya bayram girdi hastalik girdi birde esim dondu ben memleketimde kaldim bi hafta.yarin donecegim evime ins.Kocacigimi cok ozledim valla:KK74:ikinci denememizde zorlanmam umarim :KK49:

Ayy ben de 4 yillik bi is hayatindan sonra ara verdim,bu yil calismama karari aldim. Evlilikle beraber cok yordu calisma hayati cunku, ama evde de is bitmiyor valla ev hanimligi daha zormus bakalim nasil bi yil olacak:)
Degisiklik de olamadi valla ya yendikten sonra.Araya bayram girdi hastalik girdi birde esim dondu ben memleketimde kaldim bi hafta.yarin donecegim evime ins.Kocacigimi cok ozledim valla:KK74:ikinci denememizde zorlanmam umarim :KK49:

Yok yok zorlanmazsin ins dusunme oyle kasma kendini olur hersey 1kere olduysa olur illaki. Bende oyle calisip birakmak cok zor bunalima girdim iyice kilo aldm psikolojim bozuldu arayislara girdi.

Yok yok zorlanmazsin ins dusunme oyle kasma kendini olur hersey 1kere olduysa olur illaki. Bende oyle calisip birakmak cok zor bunalima girdim iyice kilo aldm psikolojim bozuldu arayislara girdi.
Patatecim gün içinde kendine bir saat belirle. Tak kulaklığını sebdiğin hareketli müzikler eşliğinde bir saat tempolu bir yürüyüş yap. Hem moralin yükselir. hormonların daha dengeli çalışır. Haftanın dört günü çıkıp yürüsen yeter. Kendini ihmal etme.

Back