• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Canm ben o yuzden bira kendin egzersiz yap dedm kbakma gercekten ama yarindan itibaren sen egzersiz yapmaya basla spreyle madem sprey tek umudun neden cope atasin umudunu ben ilk spreyle kendim yaptm 3 kere egzersiz sonra esli yaptm sadece kizlgm gitti 3 ay kizligim iyilessin diye bekledm kiz uzulme kendin egzersiz yap ve esini sen yonlendir hayt diye yatma onune konus onunla once sen aparatla yap sonra aparati cikar penisi sanki aparatmis gibi sen sok. Sen soktugun an varya o kdr rahat olucak ki korkma uzulme ve vazgecme
Canim egzersizi nasil yapiyorsun bak yanlis olan bisiy vardir bi anlat bakalm bi konusalim bi hata varsa duzeltelim sknti yapma nkayar nkayar
Mumla canım egzersiz yaptığımda direk yatıyrm bacaklarımı açıp yapıyrm,eşimlede denemek için yatağın ucuna doğru geldim ayaklarm birini yatak başına dayadım birini dolaba öyle denedik zar zor yerini buldu zaten,anlatyrm anlamıyorda.

Arkadaşlar size çok karmaşık bir şey anlatacağım. İşin içinden çıkamazsınız. Bir arkadaşımın çocuğu balkondan düşüp öldü. daha emziriyordu. Bir buçuk yaşındaydı. İki çocuğu vardı başka çocuk düşünmüyordu. Onu kaybedince bir süre sonra tekrar bebek istedi. Başka çocuğu oldu. ama ilki ölmeseydi o doğmayacaktı. Allah ikisine birden sahip olmasına izin vermedi. Kadına bıraksaydı hangisini seçebilirdi acaba. Şimdikini yok sayıp öleni geri isteyebilir mi? Onun ölmemiş olmasıda şimdi boyu kadar olmuş kızını hiç dünyaya getiremeyeceği anlamına gelecekti. Şu anda yaşadığı zaman diliminde buna karar vermesi imkansız. Mutlaka ikisinden birisi olmayacak. Burda çocuk bahsi geçince nedense hep aklıma bu geliyor. Çocuklarınız için sabredip bekleyin. Onları dünyaya getirince onların yerine daha erkenden başka çocuk doğurmuş olmayı istemeyeceksiniz. Çocuk konusunda isyankar, kaprisli olmayın. Biraz sert olacak ama, Allah verdiği gibi, kucağınızdan geri de alır! Sonuçta onlar da emanetdir. bize ait değiller. Herşeyin zamanını bekleyin, hayırlısını dileyin. Vajinismus olmamızın bile belki bir sebebi vardır da biz zorluk gibi algılıyoruz. Her hayırda bir şer;her şerde bir hayır olabilir. Sadece söylemek istediğim bu fani dünyada hiç bir şeyi saplantı yapmayın. Çünkü gözlemlediğim, saplantı yapılan şeylerin hayır getirmediği. Elbetde mücadele edeceğiz, ama daha pozitif bir tutum takınarak. Sonuçta dünyada sadece misafiriz unutmayın. Ne çok üzülmeye değer, ne çok sevinmeye ne de bir şeye aşırı bağlanmaya.
Çokk haklısın :( ama ah insanlar ahhh çenelerini tutamayan,hergün yüreğimizi yakan insanlar,onlar olmasa sabretmek çok daha kolay olacak bu imtihanlara..

Mumla canım egzersiz yaptığımda direk yatıyrm bacaklarımı açıp yapıyrm,eşimlede denemek için yatağın ucuna doğru geldim ayaklarm birini yatak başına dayadım birini dolaba öyle denedik zar zor yerini buldu zaten,anlatyrm anlamıyorda.
Eşimle denerken aparat gibi yerini ben buluyorum. Afedersin biraz alana kadar da bırakmıyorumki kaynasın. Ben bacaklarmı eşimin koltuk altına kıyuyorum biraz aldıktan sonrada sırtına doluyorum. Öyle bayağı açılıyo. Böylede deneyebilirsin. Nefes üflerken ilerlemek ve bol kayganlaştırıcı bizim olmazsa olmazımız.

Çokk haklısın :KK43: ama ah insanlar ahhh çenelerini tutamayan,hergün yüreğimizi yakan insanlar,onlar olmasa sabretmek çok daha kolay olacak bu imtihanlara..
O konuşanlara aldırış etme. Emin ol kalbini kıranlar aynı şekilde kalpleri kırılacak bir gün. Sen temiz kalpli ol yeter. Eşimin bir yakını bana herkesin içinde sen çok kilolusun ondan çocuğun olmuyor dedi. Ben cevap vermedikce o dikkatimi çekmek için üstüne basa basa bunu tekrar etdi. Oda kalabalıktı eşimin amcaları, dayıları hep oturuyorlar. Orda sürekli kilomla ilgili yorum yaparak beni yerin dibine sokmaya çalıştı. O zaman 70 kiloydum. Onun evli bir kızı bir oğlu var. İnsanların içinde bir objeymişim gibi bedenim hakkında yorum yapıp durdu. Çocuk da çocuk diye tutturdu. Sonra bir ay geçmedi oğlunun yuvası bozuldu. Torunları annesiz kaldı. Kızı çok güzeldi. Gençdi, Bir hastalığa yakalandı, rahmini aldılar. 100 kiloyu geçti. Bu dünyada kimse kimsenin ahını almasın. Gerçekten allahın sopası yok! Kimse büyük konuşmasın. Bende 57 kiloya düştüm azmedip. Bunuda belirtmeden geçmeyeyim. Şimdi bana hayıflanarak bakıyor. :cool:

Mumla nasil yapiyorsan eslide oyle yapicaksn aparat gibi sen yonlendiriceksin canm

4 koca sene geçti,Benle evlenenlerin iki çocuğu oldu,,herkes hamile herkes çocuklu..yanlızım mutsuzum desteğim yok,anlayan yok dinleyen yok,yardım eden geçecek diyen kimsem yok...o kadar üzgünüm okadar üzgünümki anlatacak cümlem yok,eşimdende nefret ediyorum,anne olmak istiyorum ben ya herkes gibi normal yaşamak istiyorum,her sabah mutsuz gergin heryerim ağrıyarak uyanmakdan bıktım,,en son nezaman ağız dolusu güldüm hatırlamıyorum bile :KK43:
Sprey kestirme yol olmadıysa ümidinizi kesmeyin egzersiz biraz daha uzun sürer ama kesin çözümdür.spreyle egzersizlere başlayın muhakkak olacaktır eşinizi siz yönlendirirsiniz

Of olmadı geliyoor dayanıyr ıkın ıkın geçemedik gerildik eşimle kavga ettik aceleci davranıyor,ben zaten gerginim anlamıyor aptal bisürü kavga ettik,dedim boşanalım yeter artık,yine kavga gürültüylee bitti günümüz :KK43: son umudumda bu spreydi ağlıyorum dayanamıyorum artık yaaa herşeyi denedik olmadı olmuyor işte..
o duvara gelsen nefes alıp vermeyi unutmasan pıt diye içeri girecek kendini sıkma bırak tam o sırada. 3 yıl yaşadım hayatım zindana dönmüştü boşanmaya bile düşündüm. benim gibi biri yaptıysa sende yaparsın inan. ama aramızdaki tek fark ben mum falan denemedim hiç. doktora gittim. yıllardır yapamadığımı 1 günde yaptım. keşke daha önce gitseydim şuan yaşadığım istekszlik bugün olmazdı... dediklerimi unutma tam o ana geldiğinde duvar diyosun ya orda kendini bırak bayılmış gibi yap uyuyormuş gibi yap. çünkü bırakınca giriyor içeri. ve hissediyorsun.. ben buna zor inanmıştım ama gerçekten de oluyor yani.. allah yardımcın olsun

patate patate ay nerde oturuyorsunuz tatlım dışarı pek çıkamıyorum dedin ya... bu arada regl oldun mu sen? benim 3 gün gecikti kahverengi ya da sarıya benzer bişe geldi dün oldum sandım ama sabah kalktım baktım bişey yok. test falan da yapmıcam beklicem. normalde pek gecikmez ama bana inat diye vücudum bile bak neler yapıyor.

patate patate ay nerde oturuyorsunuz tatlım dışarı pek çıkamıyorum dedin ya... bu arada regl oldun mu sen? benim 3 gün gecikti kahverengi ya da sarıya benzer bişe geldi dün oldum sandım ama sabah kalktım baktım bişey yok. test falan da yapmıcam beklicem. normalde pek gecikmez ama bana inat diye vücudum bile bak neler yapıyor.

Istanbuldaym canm gungoren esim pek istemiyor buralarda cikmami. Ben adet oldum bilee 4.gunundeyim. benden cocuk ckmaz :) hayrlisi dusunmuyorm artk once kilo vericem ya

Istanbuldaym canm gungoren esim pek istemiyor buralarda cikmami. Ben adet oldum bilee 4.gunundeyim. benden cocuk ckmaz :) hayrlisi dusunmuyorm artk once kilo vericem ya
Yaa neden öyle diosun.herşeyin zamanı var ve o zamanı sadece Allâh bilir.. düşünsene bana bu halimde nasip etti.. dua dua dua diorum..

Yine dr a gideyim dedim araştırdım aradım tam tamına 4 bin dedi yaa,daha öncede gittim 3 bin vermiştim.Burdan cinsel terapistlere sesleniyorum bu kadar da olmaz yaa,bu kadar da olmaz pes diyorum ya pes..nolur biraz uygun olsanız hepimiz gelsek..açıklama yapınca sağlıklı cinsel yaşam vırt zırt..paranız yoksa sağlıklı cinsel hayatta yok yani..

Yine dr a gideyim dedim araştırdım aradım tam tamına 4 bin dedi yaa,daha öncede gittim 3 bin vermiştim.Burdan cinsel terapistlere sesleniyorum bu kadar da olmaz yaa,bu kadar da olmaz pes diyorum ya pes..nolur biraz uygun olsanız hepimiz gelsek..açıklama yapınca sağlıklı cinsel yaşam vırt zırt..paranız yoksa sağlıklı cinsel hayatta yok yani..

Sen neden boyle yapiosun canm benim tamam doktora git ama spreyle egzersiz yap bi kac gun olmadi diye vazgecme ben esimle defalarca olmadi diye kavga ettm bosanioduk nerdeyse

Bencede kilo çok önemli. Bende evde spor yapiodum 11 kilo vermiştim. Hatta hamileymisim haberim yok deli gibi spor yapiodum.

Spor olaral ne yapiyorsun kosu bandi alicam bende bi 8 kilo en basta hedefim yani ekimse alicam kosu bandini 1 kasin olmadan 8 kilo vermek istiyorum

Spor olaral ne yapiyorsun kosu bandi alicam bende bi 8 kilo en basta hedefim yani ekimse alicam kosu bandini 1 kasin olmadan 8 kilo vermek istiyorum
Mekik çekiodum bacak hareketleri ip atliodum kulaklığı takip roman havası kolbastı allah ne verdiyse.:) netten baksana spor hareketlerine ama mekik en etkilisi

Sen neden boyle yapiosun canm benim tamam doktora git ama spreyle egzersiz yap bi kac gun olmadi diye vazgecme ben esimle defalarca olmadi diye kavga ettm bosanioduk nerdeyse
Yoruldum canım,sen daha çok yeniyken evliliğin yendin ben 4 yıllık evliyim :( artık nolacaksa olsun olmuyorsada boşanacam cidden bu yükle yaşamakdan bıktım,yoruldum...sanki bi odaya hapsettiler beni ve kapısı penceresi yok gibi..

Yoruldum canım,sen daha çok yeniyken evliliğin yendin ben 4 yıllık evliyim :KK43: artık nolacaksa olsun olmuyorsada boşanacam cidden bu yükle yaşamakdan bıktım,yoruldum...sanki bi odaya hapsettiler beni ve kapısı penceresi yok gibi..

Ben 5. senemizin dolmasına 1 ay kala başardım. Kendimden umudumu kesmiştim. Benzer şeyler yaşamışızdır. İlk zaman psikoloğa gittim ama kendim inanmadığım için zerre gelişme olmadı. Hamile kaldım doğum bebek derken artık tak etti. Normal bir psikiyatriste gittim. Burayı okudum ve denedim ben de deneyerek yendim. Sen de yapabilirsin. Lütfen kendine inan. En başta kendine inanman lazım. Kapana kısıldığını hissediyorsun ama kendine yine sen lazımsın. Ne eş ne anne ne baba ne de evlat seni kurtarabilir. Sadece sen!

Yoruldum canım,sen daha çok yeniyken evliliğin yendin ben 4 yıllık evliyim :KK43: artık nolacaksa olsun olmuyorsada boşanacam cidden bu yükle yaşamakdan bıktım,yoruldum...sanki bi odaya hapsettiler beni ve kapısı penceresi yok gibi..

Bak hepimiz sana yardimci olmak icin burdayiz. Vazgecersen kaybedersin. Vazgecme pes etme bende bi kaynana var daha 2 yil olmadi evleneli ben ama sanki 20 yillik geliniyim gibi intikam aliyo o yuzden su vaji icin neler yasadim sen kimseye bakma en guzeli basla egzersizlere gecirdigin her vakit kayiptir.

Hızlı verdiğin kilo sağlıklı değil, patatecim. Çok bilmiş gibi herşeye atlıyorum ama. Zaten yağ o kadar çabuk yakamazsın. Su ve kas kaybın olur. Eğer spor yaptığında aynanın karşısına geçtiğin zaman kendini ince görüp tartıda kilo düşüşünde fazla fark göremesen doğru yoldasın demektir. Vücudun incelip sıkılaşıyordur. Kemiğini saran kas kitlesi artıyordur. Tabi korkma erkek gibi görünmezsin. Ancak manken gibi olursun. İncecik. Sımsıkı. Ama hızlı kilo verirsen, su ve kas kaybedeceğin için yanakların çökecek, derin çatlakların oluşacak, motivasyonun, moralin düşecek. Zaten spor yaparak zayıflayacaksan bunlar olmaz. Ama spor yaparken çılgınca bir diyet yapma. Sadece normal porsiyonda sağlılklı olan herşeyden ye. Tam buğday ekmeği tüket. Dere otu kahvaltıda yiyebilirsin. Dere otu midedeki şişliği de alıyor. Akşam meyva yeme. Akşamları meyva yersen göbeğin asla erimez. Ve yağ yemekten çekinme. Köy tereyağı, zeytin yağı bunlarla pişir yemeklerini. Vücudumuzda biriken yağların sebebi yediğimiz yağlar değil. Şeker ve karbonhidrat. Meyvedeki şekerde buna dahil. Meyve için en doğru saat sabah kahvaltısı. suyunu sıkıp değil ama. Posasıyla beraber, hatda yenebilenler kabuklarıyla, çekirdekleriyle. Tüketmek lazım. Mesela ben karpuzun çekirdeklerinide çiyner yutarım. Allah o çekirdeği boşuna yaratmamış bence. Ayıklanmasında bile zorluk var. Demek yesin istemiş kullatım. Ama mandalina öylemi hop diye soyuluyor. Demek mandalina kabuğunu yemesek de olur. Kirazın sapı zor ayrılıyor meyvesinden. Demek ki neymiş sapıyla yiyeceğiz. Kiraz şişkinlik ve gaz yapmıyor mu. İşte sapı da ödem atıyor. Nasıl dengeliyor birbirini. Yeterki tabiatı okuyabilelim. Çok şeyler var. Yine kaynatdım dersi ... vaji diyorduk? :KK70:

Back