- 4 Aralık 2010
- 1.444
- 738
- 323
- 39
Başarılar dilerim :)Ayyy kızlar yarın sınavım var dualarınızı eksik etmeyin nolur. Hayırlı geceler hepinize![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başarılar dilerim :)Ayyy kızlar yarın sınavım var dualarınızı eksik etmeyin nolur. Hayırlı geceler hepinize![]()
Tesekkur ederim canim, sanirim alicam haftaiçi bir de öyle denerim belki faydasi olur.Evet biz almıştık reçetesiz. Bir de kremle dene istersen.
Başarılar canım. Erkenden yat bari. Allah zihin açıklığı versin.Ayyy kızlar yarın sınavım var dualarınızı eksik etmeyin nolur. Hayırlı geceler hepinize![]()
İnşallah bü şekilde bir msj atmak bu kelimeleri yazmak bize de nasip olur çok sevindim sizin adinizaKizlaaarr artik esimle vajinismusta neymis diyoruz haftada 3e cikardik az oncede yaptik valla pazartesi persembe cumartesi .d yarin pazar bakalim 4e cikicak miii :) coook mutluyum esim oyle mutlu ki pamuk gibi biri oldu. Ins sizlerdee coook mutlu olursunuz Rabbim hepinizi bu vajinismus belasindan kurtarsin. Allah tum kari koca arasina sicaklik versinnnn :)
İnşallah bü şekilde bir msj atmak bu kelimeleri yazmak bize de nasip olur çok sevindim sizin adiniza
Günde 4 kere yada 5 kere yapacağınız günlerde olabilir![]()
Tesekkur ederim Can'ım , kus gibi yapıp denemek aklıma gelmedi yan yana baya zor giriyor cok dar yada Ck kasıyorum insallah yapabilirim yarın tekrar denicemiki parmağını küs gibi yapıp bir boğum içine al çok girdirme. Öyle girişi yavaş yavaş esnetirsin. Bir süre öyle devam et. Nefes egzersizini unutma. Ikınınca açıklık genişliyor, ıkınmayı da unutma. Nefesini üfleyerek vermende seni sakinleştirir. küs gibi yapıp bir boğum girdirdiğin parmağını yanyana getirmeye çalış. adece bir süre ilk girişde kal. İyice alış. Bol kayganlaştırıcı sürmeyi ihmal etme. Unutma orada gerçekten bir acı yok. Kendini kastığın için oluyor.Başarısızlıktan daha kötü bir şey varsa o da küsüp mücadeleyi bırakmaktır. Bir gün yapamadığın şeyi bakmışsın ertesi günü olmuş! O yüzden denemekden korkma.
amin amin inşallahKizlaaarr artik esimle vajinismusta neymis diyoruz haftada 3e cikardik az oncede yaptik valla pazartesi persembe cumartesi .d yarin pazar bakalim 4e cikicak miii :) coook mutluyum esim oyle mutlu ki pamuk gibi biri oldu. Ins sizlerdee coook mutlu olursunuz Rabbim hepinizi bu vajinismus belasindan kurtarsin. Allah tum kari koca arasina sicaklik versinnnn :)
:) pes etmeyinamin amin inşallah
Can'ım ikimiz ayni aşamadayız ben de 2 yıllık evliyim 19 ekim evlilik yıldönümümüz ve ozaman kdr bu isi başarmak istiyorum ben esimin parmağına tepki verdim insallah başarıcamTesekker ederim canim, bu kadarini bile yapinca inanilmaz mutlu oldum, 2 yıldır neden korkmusum diyoruminsallah ben de mutlu sona ulasirim.
Bende evleneli bir buçuk yıl oluyor inşallah biter bu çile://:) pes etmeyin
Bende evleneli bir buçuk yıl oluyor inşallah biter bu çile://
Bak bu doğruuu. Yediğin ilk zamanlar öyleAdam hergun uzere atliyor nerdeyse .d sayesinde zayiflycam galiba ahahah :)
Bak bu doğruuu. Yediğin ilk zamanlar öyle![]()
Canım eşin parmağını sokmadan önce birkaç kez kegel yap. Sonra eşin parmağıyla vajinanın yüzeyine masaj yapar gibi dairesel bir şekilde dokunsun. Sonra da yavaşça soksun. Sen o sırada ıkın. Eğer yanma olursa eşin parmağını içeride tutsun ve sen yine kegel yap o zaman yanma geçer alışırsın. Bir de ilk yapıșta bütün parmak girecek diye düşünmeyin. İlk hedef parmağın birinci boğumu olsun. Ertesi gün ikinci boğum olur. Aşama aşama gidersen alışman daha rahat olur. Bir de öncesinde ön sevişme yaparsan orası kayganlașır ve daha rahat parmak girerCan'ım ikimiz ayni aşamadayız ben de 2 yıllık evliyim 19 ekim evlilik yıldönümümüz ve ozaman kdr bu isi başarmak istiyorum ben esimin parmağına tepki verdim insallah başarıcam
O da ister sende bunlar hep blöfAhahaha herkes oyle dio sonradan ben istiycekmisim o istemiycekmis :) :)
Bak bu doğruuu. Yendiğin ilk zamanlar öyle![]()