Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kizlar inaninki korkulacak hicbir sey yok. Bir emla krem alin ve kendinize guvenin. Ben 10 ay sonunda yendim. 5 gundur benden mutlusu yok sanki ustumden yuk kalkmis gibi. Hic aci yok inanin
Canim emla kremi ne miktarda nasil kullaniyorsun tarif eder misin? Yarin ben de emla almayi düşünüyorum.

Canim emla kremi ne miktarda nasil kullaniyorsun tarif eder misin? Yarin ben de emla almayi düşünüyorum.
Emlayı genelde epilasyon yaparken kullanıyorlar. Haliyle epilasyon yapılacak alanda geniş olabiliyor. Demekki ilacın vücut tarafından emilmesinin çok bir zararı yok. Yarım tüpe yakın kullansan olur. Zaten bir kutuda küçük tüpler halinde satılıyor. bir aparatla içine de sürmeyi ihmal etme. Yakın zamanda kullanan arkadaşlar daha iyi bilgilendirir mutlaka. Ben kullanmayalı yıllar oldu. Sprey almayıda düşünebilirsin. Vemcaine adı. Emladan ucuzdur, etkisi iyidir. İlk kullanmadan önce az sürüp alerji testi yapabilirsin. Düşük bir ihtimal olsada, içinde ki bir maddeye alerjin olabilir.

Emlayı genelde epilasyon yaparken kullanıyorlar. Haliyle epilasyon yapılacak alanda geniş olabiliyor. Demekki ilacın vücut tarafından emilmesinin çok bir zararı yok. Yarım tüpe yakın kullansan olur. Zaten bir kutuda küçük tüpler halinde satılıyor. bir aparatla içine de sürmeyi ihmal etme. Yakın zamanda kullanan arkadaşlar daha iyi bilgilendirir mutlaka. Ben kullanmayalı yıllar oldu. Sprey almayıda düşünebilirsin. Vemcaine adı. Emladan ucuzdur, etkisi iyidir. İlk kullanmadan önce az sürüp alerji testi yapabilirsin. Düşük bir ihtimal olsada, içinde ki bir maddeye alerjin olabilir.
Cok tesekkur ederim verdiğin bilgiler icin, yarin alip denemek istiyorum bakalim insallah işe yarar.

Keske koyabilsem su kaynanamla arama daglar ben koydukca hayatimin icine ediyor
Eşinin ailesiyle anlaşamaman çok kötü patate. Bu çok yıpratıcı. Ama eşinin sana davranışı önemli olan. Onları boş ver. Görümceler bazan kaynanayı bile aşıyor. Bir arkadaşımın düğünü vardı görümceside kıskanıp gelinlik giydi. Takı töreninde damadın diğer koluna girdi. Bu kadar delisini bile gördüm yani. :KK43: Allah içinde kötülük, kıskançlık olanları ıslah etsin inşallah! Sana bol sabır diliyorum.

Eşinin ailesiyle anlaşamaman çok kötü patate. Bu çok yıpratıcı. Ama eşinin sana davranışı önemli olan. Onları boş ver. Görümceler bazan kaynanayı bile aşıyor. Bir arkadaşımın düğünü vardı görümceside kıskanıp gelinlik giydi. Takı töreninde damadın diğer koluna girdi. Bu kadar delisini bile gördüm yani. :KK43: Allah içinde kötülük, kıskançlık olanları ıslah etsin inşallah! Sana bol sabır diliyorum.

Valla esimde onlardan . Oyle guzel dolduruyorlar ki. Ben bile sasiyorum. Gorumcemle ayni evde 3 gun kalsak hic konusmuyoruz benden kucuk 17 yasnda ama dili koca karilarda bile yok. Laf sokma basarisinin masallahi var ztn amin sabir versin Allah bana ama oda evlencek gorurum ben onu

Gorumcek gelinlik mi giymiş :oha: şoktayim:KK57::KK57:aklima birşey geldi de tövbe tövbe yaa:skandal:

Afedersin yuh demek istedim o gorumceye:KK57:

Kızlar ben tamamen yendim vajiyi. ALlah ıma binlerce yüZbinlerce şükür. Ama normalde korunmuyorduk yapamadıgımız için. Şuan ne ile koruncam dogum kontrol cocuk için kötü diyolar bir fikriniz var mi. Hepinze dua ediyorum yemin ederim Allah kimseyi böyle sınamasın. Benim bir senem gitti cok üzüldüm agladım yıprandım ama olsun sınavdı basarıyla atlattım elhemdülüillah

Kızlar ben tamamen yendim vajiyi. ALlah ıma binlerce yüZbinlerce şükür. Ama normalde korunmuyorduk yapamadıgımız için. Şuan ne ile koruncam dogum kontrol cocuk için kötü diyolar bir fikriniz var mi. Hepinze dua ediyorum yemin ederim Allah kimseyi böyle sınamasın. Benim bir senem gitti cok üzüldüm agladım yıprandım ama olsun sınavdı basarıyla atlattım elhemdülüillah

Tebrik ederimm oncelikle benmde bi okadr zamanin gitti Allahim herkesi kurtarsin bu skıntıdan insallah burdaki herkes yener en kisa zamanda. Hap kullanmak istemiyosan esin korunabilir bende hap kullanmiyorum gerci sunun surasinda benimde daha sayili iliskim oldu hap dusunmedim bende hic

Tebrikler canım çok sevindim. Darısı diğer kızların başına olsun bir an önce. Ben hap kullanma derin eğer 1 sene sonra falan çocuk düşüneceksen. Çünkü kullanan birçok tanıdığım bıraktıktan sonra uğraştı. Hormon dengesini bozuyor haliyle hap. Ama tabi doktorlardan iyi bilemem, sen danış doktoruna testlerini yaptır önce. Eşin korunabilir bu süre içinde.

Bir insan kendini anca bu kadar rezil eder heralde :D Başkasının düğününde gelinlik giymek ne alaka çok komik.

Kızlar herkese mutlu haftalar diliyorum. Dün aksam esimle konuşuyorduk bana kadinlar klubunun nasil cesaret verdigiyle ilgili. O yüzden soylemek istedigim seyler var.

Ben 3 ağustos itibariyle yendim, artik cok rahat iliskiye giriyorum ve inanin beklediğim o acı YOK. ilk giris aninda rahat olup kasmayin onun dışında icinizde oldugunu bile anlamıyorsunuz. Git gel sirasinda cook hafif baski hissi ki o bisey degil zevke dönüşüyor zaten. Ben 1 yıllık evliyim ama erkenden azmetsem bir aylik evliyken biterdi bu is.

Gec idrak etme, anlayamama, kotu doktor tecrübesi derken uzadi . ama iyi ki dilator setini alip da calismisim diyorum. Ve burada forumdaki yardimsever arkadaşlarimdan Allah razi olsun. Cok zordu gercekten sürekli hayalkirikligi yasamak.

Ama tek yapmanız gereken, umudunuzu yitirmeden egzersiz yapmak. Her gün mutlaka yapin. Bir de esinizle denemeleri sık yapmaya çalışın ki alisabilin iyice. Beni cok korkuturdu penis hepimiz icin boyle. Ama alışılıyor ve ne acı ne bir sey. Ben bir de o kadar kendimi bir aci olacak oyle anlayacagim tamamen oldugunu diye sartlamisim ki, anlayamadim idrak edemedkm ilk üç iliskide:) esime sorup duruyorum eminsin di mi diye. Ama dun emin oldum cok şükür Allaha bu duyguyu umarim hepiniz en kisa sürede yaşayın yürekten diliyorum dualarim hepinizle. Ve benim nacizane fikrim su, ben de kötü bir vakaydim . ben doktora gitmeden çözdüm yani 3 bin lira vermeden. Emin olun siz de yaparsiniz o parayi tatile falan saklayin:)
Her zaman mesaj atip yardim almak isteyenlere yardim ederim. Ben cok yardim aldim ve simdi de yardim etmek benim borcum. Kendinize inanin kızlar :KK200:

Back