- 3 Ağustos 2016
- 32
- 27
- 88
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstediğin kadar soru sor canım. Regl oldun sanırım. Biter bitmez deneme, zorlanabilirsin. Kullandığımız petlerde tahrişe sebep oluyor. bir kaç gün geçsin. Öyle dene. Kızlar şu çok ünlü marka var. Hijyenik ped, rahat olmadına rahat ama sık değişmeme rağmen tahriş yapıyor. Bende değiştirdim. Onun kadar ince değil belki, ama yüzeyi pamuklu başka marka kullanıyorum. Birde evde yada yatarken, pamuğa gazlı bez sarıp kullanabilirseniz daha sağlıklı olur.Bende biolayn aldım bakalım tam deniycektim hastalandım :))) banada bahane olmuş oldu çok korktuğum için yüzden çok soru soruyorum herkese cvplarından yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim inş aşarız bu durumu
Evet, bencede vajinismus değilsin. Biz muayeneden de korkuyoruz çünkü. Senin ki normal acıyacak korkusu. Acı hissini uzaklaştırdın mı yaparsın.Evet doktora gittim sen Vajinismus değilsin olsan muayene etmeme izin vermezdin Dedi çatala çıktım resmen :/ ilişkiden önce ikinizde duş alın Dedi sonra anestol krem sürün içine peşine de girişe lubricant jel diye bişey verdi onu sürün Dedi sabah öğle akşam da bir Kaşık pasiflora verdi yüzde 90 olur Dedi bakalım denicem
O hisden egzersiz yaparak kurtulursun ancak. Egzersize alışınca oranda bir şey hissetmeyi yadırgamıyacaksın.J jinse inş başarırsın bizede hbr et hayırlı haberlerini...ya kızlar nolur bu hastalığı aşan herkes yazsın nasıl aştınız kremse spreyse adını yazın..adım adım anlatın ki cesaret olsun bizede yani kremlerle falan yapınca aşılıyor mu ..ben mesela çok korkuyorum acı olacak çok kanıyacak falan diye..ben şöyle bişey istiyorum evet deniycem ama bişey hissetmiycem orası tamamen uyuşacak...
Kocaman öptüm canım. TebrikleeerKızlar ben vajinami sonuna kadar açıp bacaklarım ve belimi kasıyordum bu sabah belimi ve bacaklarımı yine kasmaya başladım ama burda yazılan yazılar ve cesaretlendirmeler aklima geldi. Kendi kendimi motive ettim. Esimde sakinlestirdi.kasmadim ve tamamen bir ilişki yaşadık. Buradaki cesaret veren herkese çok teşekkür ederim sizi çok seviyorum![]()
Kocaman öptüm canım. Tebrikleeer![]()
eğer deneyip yaşamasan beynin, tıpkı büyütec gibi pireyi deve yapmaya devam edecek. Serçe parmağınla başla egzersize. Önce sadece dokun, etrafında gezdir. Nefesini tutma! Gözünü kapa, muma üfler gibi üfle, ıkın ve bir boğum içine itdir. Bomboş bir yer....kendin gör. Kayganlaştırıcı neyin varsa kullanmayı unutma. Olacak söz!Sen eşinlemi deniycen yoksa aletlerle mi..ay bende ne parmak ne alet sokabilirim valla hiçbişey sokamam
J jinse inş başarırsın bizede hbr et hayırlı haberlerini...ya kızlar nolur bu hastalığı aşan herkes yazsın nasıl aştınız kremse spreyse adını yazın..adım adım anlatın ki cesaret olsun bizede yani kremlerle falan yapınca aşılıyor mu ..ben mesela çok korkuyorum acı olacak çok kanıyacak falan diye..ben şöyle bişey istiyorum evet deniycem ama bişey hissetmiycem orası tamamen uyuşacak...
Kızlar ben vajinami sonuna kadar açıp bacaklarım ve belimi kasıyordum bu sabah belimi ve bacaklarımı yine kasmaya başladım ama burda yazılan yazılar ve cesaretlendirmeler aklima geldi. Kendi kendimi motive ettim. Esimde sakinlestirdi.kasmadim ve tamamen bir ilişki yaşadık. Buradaki cesaret veren herkese çok teşekkür ederim sizi çok seviyorum![]()
Canım bende senin gibi düşünüyordum asla egzersiz yapamam diyordum. Ama sonunda egzersiz olmadan yapamayacağımı anladım ve böyle yendim. Direk eşinle deneyebilirsin kremle falan. Ama eğer olmuyorsa ertelemeden egzersizlere başlaman lazım. Çünkü ben böyle 1,5 sene erteledim. Sana yardımcı oluruz buradaSen eşinlemi deniycen yoksa aletlerle mi..ay bende ne parmak ne alet sokabilirim valla hiçbişey sokamam
Ben psikoloğa gittim. O da egzersizler verdi. Aslında yine ben başardım. O yol gösterdi. Öncesinde bırak oraya dokunmayı bakamıyordum bile. Parmak egzersizi yaptım. Öncelikle bir ayna alıp orayı incele. Sadece izle yani. Şu an içeriye bir şey sokmayacaksın. Yüzeysel olarak vajina ve çevresine dokunabilirsin. Bu egzersizi yap önce olmaz mı?Eşimle deniycem uyuşturan kremle..siz nasıl aştınız
Merhaba o spreyi ya da kremi sürdüğünde acı hissedilmiyor. Vemcaine sprey adı. 4 , 5 kez sık içine. Biraz bekle uyuşsun sonra kayganlaştırıcı sür vajina girişine. Kendini rahat bırak. Olmuyor diye vazgeçme. Kendin yerleştir bir kısmı girene kadar tut sonra eşine bırak.J jinse inş başarırsın bizede hbr et hayırlı haberlerini...ya kızlar nolur bu hastalığı aşan herkes yazsın nasıl aştınız kremse spreyse adını yazın..adım adım anlatın ki cesaret olsun bizede yani kremlerle falan yapınca aşılıyor mu ..ben mesela çok korkuyorum acı olacak çok kanıyacak falan diye..ben şöyle bişey istiyorum evet deniycem ama bişey hissetmiycem orası tamamen uyuşacak...