Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Bende biolayn aldım bakalım tam deniycektim hastalandım :))) banada bahane olmuş oldu çok korktuğum için yüzden çok soru soruyorum herkese cvplarından yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim inş aşarız bu durumu

Bende biolayn aldım bakalım tam deniycektim hastalandım :))) banada bahane olmuş oldu çok korktuğum için yüzden çok soru soruyorum herkese cvplarından yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim inş aşarız bu durumu
İstediğin kadar soru sor canım. Regl oldun sanırım. Biter bitmez deneme, zorlanabilirsin. Kullandığımız petlerde tahrişe sebep oluyor. bir kaç gün geçsin. Öyle dene. Kızlar şu çok ünlü marka var. Hijyenik ped, rahat olmadına rahat ama sık değişmeme rağmen tahriş yapıyor. Bende değiştirdim. Onun kadar ince değil belki, ama yüzeyi pamuklu başka marka kullanıyorum. Birde evde yada yatarken, pamuğa gazlı bez sarıp kullanabilirseniz daha sağlıklı olur.

Evet doktora gittim sen Vajinismus değilsin olsan muayene etmeme izin vermezdin Dedi çatala çıktım resmen :/ ilişkiden önce ikinizde duş alın Dedi sonra anestol krem sürün içine peşine de girişe lubricant jel diye bişey verdi onu sürün Dedi sabah öğle akşam da bir Kaşık pasiflora verdi yüzde 90 olur Dedi bakalım denicem

vemcaine-pump-sprey-10-50-mllik-sise-13775-thumb300.png

Resmi Büyüt
vemcaine-pump-sprey-10-50-mllik-sise-13775-thumb300_min.png

Vemcaine Sprey 50 ml (orjinal)
23,90 TL (KDV Dahil) Bunu mu diyorsunuz

J jinse inş başarırsın bizede hbr et hayırlı haberlerini...ya kızlar nolur bu hastalığı aşan herkes yazsın nasıl aştınız kremse spreyse adını yazın..adım adım anlatın ki cesaret olsun bizede yani kremlerle falan yapınca aşılıyor mu ..ben mesela çok korkuyorum acı olacak çok kanıyacak falan diye..ben şöyle bişey istiyorum evet deniycem ama bişey hissetmiycem orası tamamen uyuşacak...

Valla denicez artık sprey krem kayganlaştırıcı ben doktora dedim ben parmak falan sokmamam Oraya dedim o en son aşama dilatörler var Dedi şimdilik gerek yok Dedi

Evet doktora gittim sen Vajinismus değilsin olsan muayene etmeme izin vermezdin Dedi çatala çıktım resmen :/ ilişkiden önce ikinizde duş alın Dedi sonra anestol krem sürün içine peşine de girişe lubricant jel diye bişey verdi onu sürün Dedi sabah öğle akşam da bir Kaşık pasiflora verdi yüzde 90 olur Dedi bakalım denicem
Evet, bencede vajinismus değilsin. Biz muayeneden de korkuyoruz çünkü. Senin ki normal acıyacak korkusu. Acı hissini uzaklaştırdın mı yaparsın.

Kızlar ben vajinami sonuna kadar açıp bacaklarım ve belimi kasıyordum bu sabah belimi ve bacaklarımı yine kasmaya başladım ama burda yazılan yazılar ve cesaretlendirmeler aklima geldi. Kendi kendimi motive ettim. Esimde sakinlestirdi.kasmadim ve tamamen bir ilişki yaşadık. Buradaki cesaret veren herkese çok teşekkür ederim sizi çok seviyorum :KK200:

J jinse inş başarırsın bizede hbr et hayırlı haberlerini...ya kızlar nolur bu hastalığı aşan herkes yazsın nasıl aştınız kremse spreyse adını yazın..adım adım anlatın ki cesaret olsun bizede yani kremlerle falan yapınca aşılıyor mu ..ben mesela çok korkuyorum acı olacak çok kanıyacak falan diye..ben şöyle bişey istiyorum evet deniycem ama bişey hissetmiycem orası tamamen uyuşacak...
O hisden egzersiz yaparak kurtulursun ancak. Egzersize alışınca oranda bir şey hissetmeyi yadırgamıyacaksın.

Kızlar ben vajinami sonuna kadar açıp bacaklarım ve belimi kasıyordum bu sabah belimi ve bacaklarımı yine kasmaya başladım ama burda yazılan yazılar ve cesaretlendirmeler aklima geldi. Kendi kendimi motive ettim. Esimde sakinlestirdi.kasmadim ve tamamen bir ilişki yaşadık. Buradaki cesaret veren herkese çok teşekkür ederim sizi çok seviyorum :KK200:
Kocaman öptüm canım. Tebrikleeer:KK200::KK200:

Sen eşinlemi deniycen yoksa aletlerle mi..ay bende ne parmak ne alet sokabilirim valla hiçbişey sokamam
eğer deneyip yaşamasan beynin, tıpkı büyütec gibi pireyi deve yapmaya devam edecek. Serçe parmağınla başla egzersize. Önce sadece dokun, etrafında gezdir. Nefesini tutma! Gözünü kapa, muma üfler gibi üfle, ıkın ve bir boğum içine itdir. Bomboş bir yer....kendin gör. Kayganlaştırıcı neyin varsa kullanmayı unutma. Olacak söz!

Canım boşuna korkuyosun bu hastalığı aşan kime sorarsan sor ne acı hissettim der ne de çok kanadı der. Bende kendimden biliyorum peceteyle silmesem kızlıgımın bozulduğunu anlamayacaktim o kadar az kanamışki çünkü hiç zorlama olmadı aşama aşama ilerledim ve bi anda oldu bitti herkes gibi bende sordum gerçekten hepsi girdi mi diye. Yabi öyle bisey ki inanamıyorsun olmuş mu olmamış mı fark etmiyorsun.

Yine söylüyorum o çok kanadı çok canım yandı diyenler zorlama sonucu ilişkiye girenler. Olsun bitsin deyip canını acıtmayı göze alanlar yaşamışlar . Bizimde zaten canımız tatlı olmasaydı ilk gece can habljyle yapardık biterdi. Yapamadık acısız olsun diye de günlerce uğraştık ve sonunda uyusturucusuydu kayganlaştırıcısıydı derken herpsini deneyerek en acısız yollarla ilişkiye girdik. O gece en ufak bi canım acısa burda söylerdim ama acımadı. O yüzden korkmayın.

Birde ben o gece kendimi şartlandırmıştım.
Iyice vajiyi ve p...si yağlayıp kendimi hazırladım. Eşim p..si dokundurdugu andan itibaren her iteklemesinde durup nefes alıp devam ettirdim. Son aşamada kendimi kollarımı ayaklarımı serbest bıraktım. Bayilmis gibi düşünün. Çünkü siz kendinizi serbest bırakmazsanız beyniniz girmesine izin vermiyor. Siz serbest kaldığınızda bütün kaslarınız gevsıyor ve pıt diye içinize alıyorsunuz. Belki 10 dk 15 dk eşim p..sini ittirir pozisyonda bekledi anahtarı deliğe sokmaya çalışır gibi uğraşa uğraşa yönünü keşfede keşfede girdirdi ondan sonra bi müddet öyle kaldım inanamadım çünkü taa ki gözümle görene kadar sonra gitgel yaptı ve hiçbir acı hissetmedim. Zevkte almadım ama içimde olduğunu hissediyordum

Canım çok sevindim tebrikler gözün aydın
Ve yaşasın biri daha kurtuldu diyebiliriz artık :D

Sen eşinlemi deniycen yoksa aletlerle mi..ay bende ne parmak ne alet sokabilirim valla hiçbişey sokamam
Canım bende senin gibi düşünüyordum asla egzersiz yapamam diyordum. Ama sonunda egzersiz olmadan yapamayacağımı anladım ve böyle yendim. Direk eşinle deneyebilirsin kremle falan. Ama eğer olmuyorsa ertelemeden egzersizlere başlaman lazım. Çünkü ben böyle 1,5 sene erteledim. Sana yardımcı oluruz burada

Eşimle deniycem uyuşturan kremle..siz nasıl aştınız
Ben psikoloğa gittim. O da egzersizler verdi. Aslında yine ben başardım. O yol gösterdi. Öncesinde bırak oraya dokunmayı bakamıyordum bile. Parmak egzersizi yaptım. Öncelikle bir ayna alıp orayı incele. Sadece izle yani. Şu an içeriye bir şey sokmayacaksın. Yüzeysel olarak vajina ve çevresine dokunabilirsin. Bu egzersizi yap önce olmaz mı?

Merhaba o spreyi ya da kremi sürdüğünde acı hissedilmiyor. Vemcaine sprey adı. 4 , 5 kez sık içine. Biraz bekle uyuşsun sonra kayganlaştırıcı sür vajina girişine. Kendini rahat bırak. Olmuyor diye vazgeçme. Kendin yerleştir bir kısmı girene kadar tut sonra eşine bırak.

Back