Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orası dar değil. Bir kavanoz kapağı kadar esneyebilen bir yer, İlaç içmek istemeyen bir çocuk gibi kocaman açılan ağzını büzüştürüyorsun, ona benziyor. Egzersiz yaptıkca düzelecek bu durum.Tesekkur ederim Can'ım , kus gibi yapıp denemek aklıma gelmedi yan yana baya zor giriyor cok dar yada Ck kasıyorum insallah yapabilirim yarın tekrar denicem
Zarının yapısı çok esnek olmayabilir. Esneyemeyip yırtılmıştır. Bu çok önemli değil. Kanasın zaten. Biz her ay kanıyoruz. Kan vız gelir bize!Ha bide ilk defa egzersizlerimde kanama oldu acaba zarım daha yeni mi yırtıldı ? Valla burda okuduklarımdan ağrımayacağına kanamayacağına o kadar şartlanmışımki hiç anlamadım
Allah nazarlardan saklasın, muhabbetiniz bol olsun inşallah. Darısı herkesin başına.Kizlaaarr artik esimle vajinismusta neymis diyoruz haftada 3e cikardik az oncede yaptik valla pazartesi persembe cumartesi .d yarin pazar bakalim 4e cikicak miii :) coook mutluyum esim oyle mutlu ki pamuk gibi biri oldu. Ins sizlerdee coook mutlu olursunuz Rabbim hepinizi bu vajinismus belasindan kurtarsin. Allah tum kari koca arasina sicaklik versinnnn :)
Insallah canimm, ben de esimin parmagina zor da olsa izin verdim ve isaret parmaginin tamamini aldim sadece biraz zeytinyagi kullandik, bir de ben parmak egzersizinde prezervatif kullaniyorum cok rahats oluyor. Ama işte dün cift parmak alamadım Mum'dan aparat yaptim o da fazla büyük geldi sanırım olmadi bakalim artık belki eşli denemeye geceriz.Can'ım ikimiz ayni aşamadayız ben de 2 yıllık evliyim 19 ekim evlilik yıldönümümüz ve ozaman kdr bu isi başarmak istiyorum ben esimin parmağına tepki verdim insallah başarıcam
Allah nazarlardan saklasın, muhabbetiniz bol olsun inşallah. Darısı herkesin başına.
Hoşgeldin canım. Kendini hazır hissediyorsan penisle deneyebilirsin. Ama iki parmağı da rahatca yapabildiğinde daha rahat olur. Eşinin parmağını alabilmende çok iyi. Eşinde iki parmak deneyebilir. Öyle haz almaya çalışabilirsin. Eşinin parmağıyla ulaşabileceği, vajinanın ön duvarında tırtıklı bir yer var. Orayı eşin uyarabilir. G noktası. O zaman penis girişine daha hazır olursun. Klitorisini de uyarıp ıslanmanı sağlayabilir. Bence sen sona yakınsın. Eşinin parmağını alabilmen güzel. Başarılaaar..Merhaba hanımlar, sizi uzaktan sessizce okuyanlardayım. Buranın sayesin de çok aşama kaydettim. Eşimle tek parmak egzersizi, mum v.b yapabiliyorum. Sizce penise geçmelimiyim yoksa biraz daha iki parmak çalışmalı mıyım ?
Bu boy boy aparatlari internetten mi aldiniz acaba?Arkadaslar cok mutluyum :)
Bugün egzersiz yaptim bol bol. Parmak egzersizlerinde iyiyim. Sali günü basladim egzersizlere.
Bugün aparat yaptim kendime. Giderek kalinlastirdim. En son penis kalinliginda yaptim ve icime almayi denedim lakin olmadi. Aci duydum. Sonra ilk defa emla krem kullandim ve tamamini icime alabildim :) Bu emla krem mucize gibi. Cok fena gaza geldim. Acaba yarin emla krem ile birlesmeyi denesek mi? Siz ne diyorsunuz kizlar? Biraz yakiyor suan ama gecer..
Merhaba, maalesef bnm esimde pek bir hoduk - bu konuda yalniz degilsin yani :) biz de 10 aylik evliyiz ve ilk gece basaramamanin vermis oldugu mutlulukla hala hic bir asama kaydedememis olanlardaniz. Ustune ustluk adam o kadar tembel ve usengec ki hic orali degil artik.. Sanki ev arkadasi gibiyiz ama ben de bu konuyla ilgili yanip tutusmuyorum zaten o ayri. Boyleleri insanin istegini sevkini cok kiriyor malesef. Atsan atilmaz satsan satilmaz misali. O yuzden seni cok iyi anlayabiliyorum, ne diyeyim Allah yardimcimiz olsun isimiz zor yaniiOnunla konuşamıyorsun ki. Kendisi ile ilgili kompleksleri var. Ben ne dersem diyeyim boş. Tutuk zaten her konuda. Birde hayatda görebileceğiniz en negatif insan. Çekiciliği kalmadı gözümde. Bayıyor artık. Saçma sapan şeylerine tanık oldum. Keşke ayrılabilsem. Benimde çıkmazım ondan kurtulamamak. Vajinismus gibi başka bir kuvvetde ayrılmama engel oluyor! Büyük travma yaşıyorum.
Adam öyle olunca yanıp tutuşacak bir halide olmuyor zaten. Yolun başındasın, herşeyi iyi tahlil et. Böyle devam edecek gibimi. Ben vajinismusu kabullenip kuzu gibi ortalıkta dolanan erkektense, bağırıp çağıran, kırıp döken, boşamakla tehdit eden erkeğin davranışını bin kere olumlu buluyorum. Kayıtsız olsndan ne hayır gelir. İyi düşünmelisin. İyi tahlil etmelisin.Merhaba, maalesef bnm esimde pek bir hoduk - bu konuda yalniz degilsin yani :) biz de 10 aylik evliyiz ve ilk gece basaramamanin vermis oldugu mutlulukla hala hic bir asama kaydedememis olanlardaniz. Ustune ustluk adam o kadar tembel ve usengec ki hic orali degil artik.. Sanki ev arkadasi gibiyiz ama ben de bu konuyla ilgili yanip tutusmuyorum zaten o ayri. Boyleleri insanin istegini sevkini cok kiriyor malesef. Atsan atilmaz satsan satilmaz misali. O yuzden seni cok iyi anlayabiliyorum, ne diyeyim Allah yardimcimiz olsun isimiz zor yanii![]()
N apalım işte, vaji belasıyla uğraş dur! Ama kökünü kazıyacağız bir gün bu mikrobun. İnanıyorum buna. Sen nerelerdeydin bakim?Merhaba kızlar nasılsınız? N apıyosunuZ ?
Hayir canim, evde kendime aparat yaptim. Makyaj fircami strec folyeyle strecledim ve kagit havluyla sürekli kalinlastirip strecledim. Bu sayede 4 gün icerisinde yendim. Sali basladim, cumartesi yani dün gece yendim vajinismusu. Yeter ki iste sende yenersin eminim :)Bu boy boy aparatlari internetten mi aldiniz acaba?
İlişkiyi yapabildiniz miHayir canim, evde kendime aparat yaptim. Makyaj fircami strec folyeyle strecledim ve kagit havluyla sürekli kalinlastirip strecledim. Bu sayede 4 gün icerisinde yendim. Sali basladim, cumartesi yani dün gece yendim vajinismusu. Yeter ki iste sende yenersin eminim :)
Evet :)İlişkiyi yapabildiniz mi
Kimseyi takmamak en iyisi. Mesafe koy. Böyle insanlara böylesi lazım.Vallla biz kadinlar ne cok zor yollardan geciyoruz. Kizken ailen namusuna soz gelmesin o bu bisey demesin diye herseyini kisitlat. Gozunu hep kapali tutar. Anneler ozellikle aman kaynanam laf etmesn aman gorumcem bi kusur bulmasn diye biz kiz cocuklarini ahlak namus diye bir kaliba sokup kimseyi takma. hayatimizin icine ettiler. Sonra oyle boyle evlendiriliyoruz ya severek ya gorucu haydaa kocanin ailesiyle ugras dur gorumcen kaynanan eltin onlar yetmez kocanin halasi teyzesi yengesi hayatimizin icine sicarlar. . Suan yasadigim tam bu.. hayatimin icime sican sozde akraba ama gorunuste akbaba insanlar..