Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Merhaba kızları 40 günlük evliyim bu sayfayı yeni gördüm okudum ve tek başıma olmadığımı gördüğümde çok sevindim. 40 gündür vajinusmus hastalığıyla uğraşıyorum eşime karşı içimde bir kıpırdama olmuyor ve tam o esnada içimde hep korku var eşimin benden yavaş yavaş uzaklaştığını farkediyorum oda artık olmayacağını düşündüğü için üstüme gelmiyor sizce neler yapmalıyım
Hoşgeldin canım. Gördüğün gibi yalnız değilsin. İlkönce sayfanın başındaki hanyacığımızın hazırladığı yazıyı okumanı tavsiye ederim. Orda ne yapacağınla ilgili ayrıntılı bilgi var. Sen hangi aşamadasın. Bizide bilgilendirirsen yardımcı oluruz. İnşallah sende yeneceksin. Burayı oku. Başarı hikayeleri ile dolu. Bunu yenmek için eşli yada inceden kalına aparatlarla egzersiz yapmalısın. Baştaki yazıyı okumayı unutma.
Baştaki yazıyı okudum birebir aynı şeyleri yaşadığım için buraya yazdım eşimle 2 kez denememiz oldu tam olarak çok acı hissettim için sonra hiç olmadı ve olmuyor krem ve sakinleştirici şurup aldım onları kullanmaya başladım öncelikle bakarak inceleyerek tespit ettim ama kegel egzersizi de yaptım hala da devam ediyorum ama parmak egzersizin kullanmak bana iğrenç bişey gbi geliyor gerçekten çok güçsüz hissediyorum kendimi eşime karşı bu yüzden özgüvenim de yok oldu gitti

Benn yapamam öle ya parmak dilatör falan sokamam ya
Yaparsın canım, gözünde büyütdüğün gibi değil.
Beynin oraya dokunma yasağını çiynememen için seni acıyla tehdit ederek, sana engel olmaya çalışıyor. Çünkü küçüklüğünden beri bir sürü uyarı almışsın. Annen kimbilir kaç kere gözlerini pörtlete pörtlede " elini çek! Doğru otur, ayıp! Bir halel gelir! Gazozuna ilaç atarlar, seni kimse almaz...." diye diye suni bir duvar oluşturdu. Ve de toplum, anlatılan mazoşist hikayeler. Bunların hepsi beynine kazınmış. Bir anda bu tabuları yıkmak zor. Düşün ki kına gecesinde bile gelini ağlatmayı seven bir toplumuz. Kına gecelerini sevmiyorum bu yüzden. Damadı yemeğe götürürler, gelini zar zar ağlatırlar.
Orası sadece sana ait bir yer. Senin zevk aracın, çoğalma yerin, çiçeğin. O çiçeği böceğiyle buluşturmalısın. Kafanda senin iraden dışında yaratılanları bir kenara at. Egzersize başlayıp beynindeki paraziti öldür. Kendine bakmak ve dokunmakla bunu yapabilirsin. Orası senin. Kendini istediğin zaman durdurup, istediğin zaman devam edebilirsin. Ama başlaman gerek. Lütfen başla.... olurmu canım. Bu en güzel zamanların heba olup gitmesin.

Kızlar ben 2 parmak egzersizinde cok zorlandım hepsini alamadan içime panikle çıkardım.. Eşimin parmağını da alamıyorum ;( ucu değdiği anda penis gibi muamele yaptı vajinam acıdı ve kasıldı .. ;((( sadece işaret parmağını sonuna kadar skntisiz almak şuanki tek basarım.. Sizce ne yapmalıyım Nasıl devam etmeliyim ??? Emla kremle gözümü karartıp bi esli deneme mi yapsam diyorum ama başarısız olursam hem ben hem eşim bu hayal kırıklığıyla uzun sure bi daha denemeyiz ondan korkuyorm

Baştaki yazıyı okudum birebir aynı şeyleri yaşadığım için buraya yazdım eşimle 2 kez denememiz oldu tam olarak çok acı hissettim için sonra hiç olmadı ve olmuyor krem ve sakinleştirici şurup aldım onları kullanmaya başladım öncelikle bakarak inceleyerek tespit ettim ama kegel egzersizi de yaptım hala da devam ediyorum ama parmak egzersizin kullanmak bana iğrenç bişey gbi geliyor gerçekten çok güçsüz hissediyorum kendimi eşime karşı bu yüzden özgüvenim de yok oldu gitti
İğrenç gelmesinin sebebi kendine dokunuyor fikrini ayıp sayman. Çünkü dokunmanın sana yasaklandığı bir yer. Hiç iğrenç değil. Kendini keşfetmek neden iğrenç olsun. Orası sana ait değilmi. Kimsenin değil, eşinin bile değil. Senin! Şimdi tedavi amaçlı bu egzersizi yapmalısın. Minik aparatlarda kullanabilirsin. Kulak temizleme çubuğu mesela. Streçle, kremle onunla başla. Ama parmakla yönünü daha iyi bulursun bana kalırsa. Orası özel bir organ. Asla ve asla iğrenç değil.

Kızlar ben 2 parmak egzersizinde cok zorlandım hepsini alamadan içime panikle çıkardım.. Eşimin parmağını da alamıyorum ;( ucu değdiği anda penis gibi muamele yaptı vajinam acıdı ve kasıldı .. ;((( sadece işaret parmağını sonuna kadar skntisiz almak şuanki tek basarım.. Sizce ne yapmalıyım Nasıl devam etmeliyim ??? Emla kremle gözümü karartıp bi esli deneme mi yapsam diyorum ama başarısız olursam hem ben hem eşim bu hayal kırıklığıyla uzun sure bi daha denemeyiz ondan korkuyorm
iki parmağını küs gibi yapıp bir boğum içine al çok girdirme. Öyle girişi yavaş yavaş esnetirsin. Bir süre öyle devam et. Nefes egzersizini unutma. Ikınınca açıklık genişliyor, ıkınmayı da unutma. Nefesini üfleyerek vermende seni sakinleştirir. küs gibi yapıp bir boğum girdirdiğin parmağını yanyana getirmeye çalış. adece bir süre ilk girişde kal. İyice alış. Bol kayganlaştırıcı sürmeyi ihmal etme. Unutma orada gerçekten bir acı yok. Kendini kastığın için oluyor.Başarısızlıktan daha kötü bir şey varsa o da küsüp mücadeleyi bırakmaktır. Bir gün yapamadığın şeyi bakmışsın ertesi günü olmuş! O yüzden denemekden korkma.

Canım çok sevindim tebrikler gözün aydın
Ve yaşasın biri daha kurtuldu diyebiliriz artık :KK70:
Canım bende gitgeller oluyordu zaten ama bacaklarımı ve belimi çok kasıyordum burda söylemiştim. Birde sabah sevmem gece olması gerek falan. Esim isteyince hep buradaki yazılarınız aklıma geldi. Kendime guvenim geldi zaten bunu yapabiliyorum neden belimi kasayım ki dedim. Özgüven çok önemli. Hep Burdaki şeyler aklıma geldi . Kasılmadan oldu bu sefer. Kızlar kasmazsaniz kendinizi rahatlatirsaniz kendinize güvenirsen olur. Zaten acı yok. Ben ilk kizligim bozulduğunda hala mı kanaması neden kanama olmadı diye şaşırmıştım peçeteye silerken farkettim. Bu bizim beynimize işlenen yanlışlar kızlar. Aşırı kanama yok hatta farkedilmeyecek derecedeydi benimkisi. Zaten acı hiç yok hadi gayret :dondurma::KK50:

kedicikcns kedicikcns benim atladigim bi detayi yazmis kizlar o cok onemli.esiniz once vajina agzina yerlestirsin siz tutun zaten kayganlastirici jelle yavas yavas giriyo birakmayin kontrolun sizde oldugunu anlayinca cesaret geliyo..zaten bi bakmissiniz o yavas yavas iterken zaten uyusuk ve kaygan yarisi veya hepsi girmis bile;)

Denemeye başlıcam artık inşallah başarabilirim başaramamis ayrılan çiftlerden olmak istemiyorum en önemlisi anne olmak istiyorum

Kızlar merhaba, ben serçe parmak ve isaret parmagimi tam olarak alabiliyorum ve git gel de yapabiliyorum bugün denedim, eşime de isaret parmagi ile yapmasina izin verdim ilk defa. Simdi 2 parmak ile denedim yapamadim, mum'dan aparat yaptim o da cok mu büyük geldi bilmiyorum onu da yapamadim, ilk aparatin boyutlari nasil olmali yardimci olur musunuz? Eşli denemeye gecsek başarıli olma ihtimalin nedir sizce? Buarada herhangi bir krem ya da sprey kullanmiyorum kayganlastirici olarak bugün zeytinyagi kullandim.

Kızlar merhaba, ben serçe parmak ve isaret parmagimi tam olarak alabiliyorum ve git gel de yapabiliyorum bugün denedim, eşime de isaret parmagi ile yapmasina izin verdim ilk defa. Simdi 2 parmak ile denedim yapamadim, mum'dan aparat yaptim o da cok mu büyük geldi bilmiyorum onu da yapamadim, ilk aparatin boyutlari nasil olmali yardimci olur musunuz? Eşli denemeye gecsek başarıli olma ihtimalin nedir sizce? Buarada herhangi bir krem ya da sprey kullanmiyorum kayganlastirici olarak bugün zeytinyagi kullandim.
Canim 2 parmaktan biraz daha ince olsun aparatın tek parmağındanda biraz kalın olsun. Zeytinyağını kullanmayı bırakma. Hem aparata hem vajine bol bol sür

Canim 2 parmaktan biraz daha ince olsun aparatın tek parmağındanda biraz kalın olsun. Zeytinyağını kullanmayı bırakma. Hem aparata hem vajine bol bol sür
Tesekker ederim canim, bu kadarini bile yapinca inanilmaz mutlu oldum, 2 yıldır neden korkmusum diyorum :( insallah ben de mutlu sona ulasirim.

Market tipi diye beyaz mumlar var. Kalem gibi. onu bir parça kağıt havluyla sarıp streçle. Parmağını alabiliyorsun madem emla kremi sür içine. Sonra o mumla egzersiz yap. Alışınca eşinle denersin.

kedicikcns kedicikcns benim atladigim bi detayi yazmis kizlar o cok onemli.esiniz once vajina agzina yerlestirsin siz tutun zaten kayganlastirici jelle yavas yavas giriyo birakmayin kontrolun sizde oldugunu anlayinca cesaret geliyo..zaten bi bakmissiniz o yavas yavas iterken zaten uyusuk ve kaygan yarisi veya hepsi girmis bile:KK66:
Evet böyle iyi oluyor :) Biz hala öyle yapıyoruz ilk girişte :) yoksa yukarı itmeye çalışınca olmuyor.

Market tipi diye beyaz mumlar var. Kalem gibi. onu bir parça kağıt havluyla sarıp streçle. Parmağını alabiliyorsun madem emla kremi sür içine. Sonra o mumla egzersiz yap. Alışınca eşinle denersin.
Canim ben mum aldim boyu 12cm çapı 6cm e tabi havlu peçete sarip stecleyince biraz çapı 7 falan oluyor. Baslangic icin bu boyut cok mu fazla yoksa ben mi beceremedim Emla krem almadim recetesiz alabilir miyim?

Back