Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Arkadaşlar gercekten ben ümitsiz vakaydim.elimi parmağimi deydirmez eşim az yaklaşsa tansiyonum düşer kasmakdan butun kemiklerim agrirdi.egzersiz yapim dedim kendimden geçtim..ben yaptiysam herkes yapar.ben illa sprey sıkın vs demiyorum ama gercekten aylarinizi yillarinizi hic yapmadan harcamayin.ilk lerde kullanin sonra birakirsiniz sprey krem
Haklısın canım. Can simidi ile suya girmek gibi. Önce su korkunu yeniyorsun. Sonra nasıl olsa yüzmeyi öğreniyoruz. Cesaret versin yeter. Aşalımda ilk seferleri gerisi gelir.

Lütfen kizlar ertelemeyin. Bu bir erteleme sorunu. 1 yil boyunca hep erteledim, hep olur kendiliginden dedim ve olmadi. Korkumuzun üstüne üstüne gitmeliyiz. Ben ki serce parmagini bile almaya calisirken agri ceken korkan insanim. Artik serce parmagimi degil isaret parmagimi hic aci sizi birsey cekmeden alabiliyorum.
Önce parmak egzersiziyle baslayin. Ilk gün zorlamayin. Yazmistim daha önce ben daha sali günü basladim. Aglaya aglaya hemde. Bugün cumartesi ve ben bile bu kadar yol katettiysem herkes eder. Hergün bikmadan usanmadan yapin egzersizleri. Okuyun arastirin igrenmeyin. Biz kadiniz ve kadin olmak bu dünyadaki en güzel duygu. Bizler bu dünyaya cocuklar getiriyoruz.
Sakin ümitsizlige kapilmayin. Basaracagiz. Ve bu gece icin lütfen bana sans dileyin ve dua edin. :) Bugün emla krem ile birlikte olmayi deneyecegiz esimle... Allah'im insallah bu gece benim yeniden dogdugum gece olur.

G gunesli gunler emla yı sen mi sürdün vajina ya eşin sürünce ereksiyon düşmedimi bende deniycem de biolayn kremle gerçekten uyuşuyor mu birşey hissediliyormu yardımcı olur musunuz lütfen bende aşmak istiyorum bir yıl oldu hala bakireyim

G gunesli gunler emla yı sen mi sürdün vajina ya eşin sürünce ereksiyon düşmedimi bende deniycem de biolayn kremle gerçekten uyuşuyor mu birşey hissediliyormu yardımcı olur musunuz lütfen bende aşmak istiyorum bir yıl oldu hala bakireyim
canim kremi sen vajinanin icine suruyosun bi sure bes on dakika sonra uyuşuyu.kremin adi emla eczanelerde var.wemcaine spreyin adıda

Ereksiyon dusmuyor zaten biraz sert olsa o işi yapicak kadar yeter.bol kayganlaatirici sursun eşin kendine.zaten kayganlastiricininda etkisiyle eşin etkilenmiyo cok uysturucu kremden

Ya banada dediler ki biolayn diye bi krem doktor önermiş bi arkadaşa aşmış oda bunun sayesinde..yani prezervatif takıp üstüne sürsün yoksa ereksiyon düşer diyince..emla çok can yakıyomuş sızlama yanma gibi

Ya banada dediler ki biolayn diye bi krem doktor önermiş bi arkadaşa aşmış oda bunun sayesinde..yani prezervatif takıp üstüne sürsün yoksa ereksiyon düşer diyince..emla çok can yakıyomuş sızlama yanma gibi
Biolyni bende duydum hepsi aynimi bilmiyorum.ben wemcaine spreyle yaptim.yakiyo evet iki uc dakika sonra geciyo o yanman.onada katlanilir yani.eşin surmicek senin icine surulcek yada skilcak sprey.esin sadece kayganlastirici sursun ereksiyon o kadar dusmuyo emin olun..

Canım vajinaya sürüyorsun kremi. Bence uyuşuyor ama verdiği bi özgüven de var. Nasılsa acımayacak diye insan rahatliyor.

Ayrıca krem yakıyor mu diyenlere sesleniyorum: Yakmıyor. Yani epilasyon yaptıktan sonra nemlendirici krem sürüyorsunuz hafif sizliyor ya, verdiği his işte o. Fazla bi sızlama yapmıyor krem yani.

Kızlar bi de benim eşim eczacı. Ben bebek yağı meselesini söylediğimde onunla olmaz. Vajinanın ph'ına uygun değil, Mantar ya da çeşitli rahatsızlıklar yapabilir dedi ve gleitgelen jel getirdi. Tek kullanımlık ve krem tüp şeklinde olanları var. Sizi de uyarayım dedim. Kayganlaştırıcı olarak vajinaya özel üretilmiş jellerden kullanmaya çalışın mümkün mertebe.

Emlayı sürdüğünüz ilk 5 dk canınız yanar. Ama o da hemen geçer canınız yandiginda 3 5 tur atın evin etrafında hemen geçiyor ya da o sırada eşinizle Sevişin. Bu kadar canınız yaniyor diye korkmayın. Hic mi eliniz yara iken limon degmedi. Hic mi biber ağzınızi yakmadı. O kadarcık bi acı.
Ayrıca elmanın üstünde yazdığı gibi 30 dk falan değil 5 10 dk içinde uyusuyor uyusunca yanma hissi olmaz.

Lütfen kizlar ertelemeyin. Bu bir erteleme sorunu. 1 yil boyunca hep erteledim, hep olur kendiliginden dedim ve olmadi. Korkumuzun üstüne üstüne gitmeliyiz. Ben ki serce parmagini bile almaya calisirken agri ceken korkan insanim. Artik serce parmagimi degil isaret parmagimi hic aci sizi birsey cekmeden alabiliyorum.
Önce parmak egzersiziyle baslayin. Ilk gün zorlamayin. Yazmistim daha önce ben daha sali günü basladim. Aglaya aglaya hemde. Bugün cumartesi ve ben bile bu kadar yol katettiysem herkes eder. Hergün bikmadan usanmadan yapin egzersizleri. Okuyun arastirin igrenmeyin. Biz kadiniz ve kadin olmak bu dünyadaki en güzel duygu. Bizler bu dünyaya cocuklar getiriyoruz.
Sakin ümitsizlige kapilmayin. Basaracagiz. Ve bu gece icin lütfen bana sans dileyin ve dua edin. :) Bugün emla krem ile birlikte olmayi deneyecegiz esimle... Allah'im insallah bu gece benim yeniden dogdugum gece olur.
Hadi bakalım. İnşallah. :KK55:

Hastanizim dedeeeee:halay:yaa var yaa yenenler yenmeye çalışanlara bıkmadan usanmadan aynı şeyleri defalarca anlatio vallahi helal olsun..ALLAH binlerce kez razı olsun.:KK19::KK19::21:
Çünkü empati yapabiliyorlar. Aynı aşamalardan geçmişker çünkü. Bize kim sabır gösterirki başka. Nasretdin hoca eşekden düşmüş. Hocayı götürüyorlar. Nereye götürüyorsunuz beni demiş. Doktora demişler. Hoca beni doktora değil eşekten düşmüşe götürün, halimi en iyi o anlar demiş. :KK70:

Çünkü empati yapabiliyorlar. Aynı aşamalardan geçmişker çünkü. Bize kim sabır gösterirki başka. Nasretdin hoca eşekden düşmüş. Hocayı götürüyorlar. Nereye götürüyorsunuz beni demiş. Doktora demişler. Hoca beni doktora değil eşekten düşmüşe götürün, halimi en iyi o anlar demiş. :KK70:

Hepimiz eşekten düştüğümüze göre doktora gerek yok :D

İstersen henüz almadıysan vemcane sprey al. Hem daha ucuz bazıları daha iyi uyuşturuyor diyor. Emlada almışsan sür epeyi. Bir şey olmaz. Bir iki kereden. Uyuşturur, işe yarar.

Arkadaslar bir sorum olacak. Aparat egzersizi sirasinda dün vajinamdan tuhaf sesler cikti. Gaz gibi :/ Biraz utandim kendi kendime. Bunun sebebi ne acaba?

Yok canım onun acısından bir şey olmaz. Dikkate almaya değecek bir şey değil. Korkma. Zaten çok sürmüyor, uyuşup gidiyor.

Back