Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Merhabalar herkese öncelikle günlerdir sabahlara kadar bu forumda yazılanları okuyorum çok güzel başarı öyküleri var, neler çektiğimizi bizden başkası anlayamıyor gerçekten umarım o başarı öykülerine bir gün ben de yazabilirim kendi hikayemi. Kızlar ben de uzun uğraşlar sonunda girişi sağladım eşimle bekaretim gitti kanamam olunca yarıda bıraktık bir gün boyunca kanamam oldu , bir hafta sonra ikinciyi denemek istedik daha çok kendimi kasmaya başladım sanırım, bacaklarım titredi sadece başı girebildi bıraktırdım hemen.Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ilki oldu diye sevinmiştim devamı gelir diye ama olmadı ağlamaktan gözlerim şişti artık nolur bi yol gösterin :KK43:
Benim hiç kanamam olmadı. Çok uzun süren kanama yeterince ıslanmadığımız ve kendimizi kastığımız için oluyormus. Ama bacaklarımdaki titremeyi 5. ilişkiden falan sonra yenebildim :) giriş esnasında ıkınırsan daha kolay girer. Bir de başı girdikten sonrası kolay zaten, ordan sonra vazgeçme. Kendini rahatlatmaya çalış. Bunun doğamızda olduğunu, herkesin yaptığını düşün. İlk ilişkilerimde acı çektim ve hoşuma gitmeyen garip bi duygu hissettim. Ama artık yenmem gerekiyo diye devam ettim. Ve şu an zevk de alıyorum, bacaklarım da titremiyo :) Ben de çok ağladım canım, çok uykusuz geceler yaşadım. Hamdolsun hepsi geride kaldı. Penisin girişteki acısı vajinismusun kalbimizi acıttığı kadar acıtmıyor. Dayanılmayacak bir şey yok. Mutluluğun için başlarda sabırlı olmalısın ve kendini telkin etmelisin. Çok yol almışsın zaten, inşallah tez vakitte yenersin.

Ben çok yoruldum ve dayanamıyorum artık . Bir çok duyguyu aynı anda yasıyorum . Bugun uzun aradan sonra tek parmaktan bıraz kalnlıkta aparat yaptım zar zor girdi. İçimde tuttum , git gel yaptım . Gİrerken lonk diye bir ses çıkardı. Sonra dedim bu kadar yeter ikinciyi deneyeyım. İkinci 2 parmak kalınlıgında vardır . Çok denedim ama olmadı. Sprey sıktım , nefes egzersizleri yaptım . Dogru yone ittiğime eminim ama o delik büyümüyor , olmuyor. kasmıyorum sanıyorum , kastıgımı dusunmuyorum. Bacaklarımı bayılır gibi rahat da braktım. Yok yok yok. Vajina girişini geçmedi.

Adetim yakın etkisi var mı? Napıcam ben .
Adetin yakınken daha kolay olur aslında.

Canım, egzersizlerini zevk alarak yapmaya çalış. Klitorisine masaj yap, film falan aç, o zaman daha aşama kaydedersin. Tek parmak neysede daha kalın bir şeyin girmesi için istekli olman lazım. Diğer türlü zor olur. Bir de öyle dene.

Adetin yakınken daha kolay olur aslında.

Canım, egzersizlerini zevk alarak yapmaya çalış. Klitorisine masaj yap, film falan aç, o zaman daha aşama kaydedersin. Tek parmak neysede daha kalın bir şeyin girmesi için istekli olman lazım. Diğer türlü zor olur. Bir de öyle dene.

M monalazo lonk sesi neydi peki ? aklımda o var hep.

Sevgili kızkardeşlerim yine birgünü vajili bitiriyor olabilirsiniz ama olsun solmasın gülleriniz,düşmesin yüzleriniz..Birgün mutlaka birgünn bitiyor hiç bitmez sandıklarınız,egzersiz yapan kızkardeşlerim egzersizlerini aksatmasın,yapamayanlarda lütfen yapmaya çalışsın hiç birşey yapmadan mucize beklemeyin nolurr..bişeyler yapın aşmak için kendiniz için birşeyler yapın inanın sonrası mutluluk..biliyorum çok zor biliyorum hiç haliniz hiç keyfiniz yokk,anlıyorum hepinizi..ama durduğu yerde hiçbirşey geçmiyor ben 5 yıl durdum geçmedi :) ayağa kalktığım gün bitti herşey sizde kalkın..en büyük ilaç yine kendinizsiniz kendinize..kalbim dualarım sizlerle..

Sevgili kızkardeşlerim yine birgünü vajili bitiriyor olabilirsiniz ama olsun solmasın gülleriniz,düşmesin yüzleriniz..Birgün mutlaka birgünn bitiyor hiç bitmez sandıklarınız,egzersiz yapan kızkardeşlerim egzersizlerini aksatmasın,yapamayanlarda lütfen yapmaya çalışsın hiç birşey yapmadan mucize beklemeyin nolurr..bişeyler yapın aşmak için kendiniz için birşeyler yapın inanın sonrası mutluluk..biliyorum çok zor biliyorum hiç haliniz hiç keyfiniz yokk,anlıyorum hepinizi..ama durduğu yerde hiçbirşey geçmiyor ben 5 yıl durdum geçmedi :) ayağa kalktığım gün bitti herşey sizde kalkın..en büyük ilaç yine kendinizsiniz kendinize..kalbim dualarım sizlerle..
canım nasıl gidiyor alışabildin mi? seninle aynı zamanlarda yenmişiz ve 5 yıllık süre... ama ben alışamadım ya. dün akşam ben alttayken hiç yapamadım. üstteykende bi korku geldi zor aldım. niye böyle oldum başamı dönüyorum anlamadım :110:. acaba çok ara vererek ilişki yapıyoruz sıklaştırmam mı gerekli? sen ilişki esnasında uyuşturucu krem kullanıyormusun?

canım nasıl gidiyor alışabildin mi? seninle aynı zamanlarda yenmişiz ve 5 yıllık süre... ama ben alışamadım ya. dün akşam ben alttayken hiç yapamadım. üstteykende bi korku geldi zor aldım. niye böyle oldum başamı dönüyorum anlamadım :110:. acaba çok ara vererek ilişki yapıyoruz sıklaştırmam mı gerekli? sen ilişki esnasında uyuşturucu krem kullanıyormusun?
Krem kullanmıyorum canım,çok az kayganlaştırıcı kullanıyorum açıkcası hiç zorlanmıyorumda.ben yendikden sonra hiç zorluk yaşamadım pozisyondada bir sıkıntım olmadı hamdolsun.Yani alıştım herhangi bir sıkıntım yok canım.ama ben önsevişme sonrası ilişki öyle oluyor deneme amaçlı hiç yapmadık yani,belkide deneyeceğim diye stres yapıyorsun kendini eşine bırak birde öyle dene.

Cem keçe'nin kitabındaki Max tekniği çok işe yarıyor. Kendi sesinle kaydeceğin bir metin var ve o onu dinlerken nefes egzersizi yapıyorsun. Sonra o rahatlığı Max adındaki köpek yavrusu hayali ile bağdaşlaştırıyorsun. İlişkideki kasılma anında da max'i hayal edince beden istemsiz rahatlıyor bir zaman sonra. Cem keçe'nin 10 adımda vajinismus tedavisi adlı kitabını lütfen al. Oku. Uygula. Kısa zamanda hallolacaktır.
Bakim bi hiç olmadı onu deneyeceğim artık teşekkür ederim

Ara verdiğiniz için öyle oldu. Bir haftalık aradan sonra yaptık olmadı diye pes etmeyin. Zaten giriş olmuş, yarım bırakmışsınız.Sayfayı okumuşsunuz zaten, buradaki önerileri uygulayın. Olur yine. İlk yaptığınız gibi biraz üzerine düşmelisiniz. Üzülecek bir durum yok.. oldu sayılır zaten. Pozisyon olarak eşine sırtın dönük olanları tercih edersen, bacaklarını çok açman gerekmediği için kasılmassın. Bu pozisyonda belki kendini daha rahat hissedersin. Mesela sen yan yatar vaziyette ol, altda kalan bacağını düz uzat. Üstde kalan bacağınıda karnına doğru çekip, öyle deneyebilirsiniz. Tabi öyle kurukuruya yapmayın. Öpüşün möpüşün dememe gerek yok herhalde. :cool:
İlki o anlattıgınız pozisyonda oldu tekrar onu deneyeceğim artık inşallah artık düzgünce devam eder de umarım tekrar uğraşmam ya

Benim hiç kanamam olmadı. Çok uzun süren kanama yeterince ıslanmadığımız ve kendimizi kastığımız için oluyormus. Ama bacaklarımdaki titremeyi 5. ilişkiden falan sonra yenebildim :) giriş esnasında ıkınırsan daha kolay girer. Bir de başı girdikten sonrası kolay zaten, ordan sonra vazgeçme. Kendini rahatlatmaya çalış. Bunun doğamızda olduğunu, herkesin yaptığını düşün. İlk ilişkilerimde acı çektim ve hoşuma gitmeyen garip bi duygu hissettim. Ama artık yenmem gerekiyo diye devam ettim. Ve şu an zevk de alıyorum, bacaklarım da titremiyo :) Ben de çok ağladım canım, çok uykusuz geceler yaşadım. Hamdolsun hepsi geride kaldı. Penisin girişteki acısı vajinismusun kalbimizi acıttığı kadar acıtmıyor. Dayanılmayacak bir şey yok. Mutluluğun için başlarda sabırlı olmalısın ve kendini telkin etmelisin. Çok yol almışsın zaten, inşallah tez vakitte yenersin.
Aynen öyle psikolojim bozuldu tam başardım derken aynı şeyi yaşamak çok mahvetti beni umarım başarırım artık çok teşekkür ederim, sizin adınıza çok sevindim darısı bana

Selam arkadaşlar bende 1 buçuk yıllık evliyim. Hala esimle beraber olamadım. Jinekolojik muayene oldum bi sıkıntı yok. Hipnoz falan hepsini denedim sonuç alamadım. Ama aparat yapamıyorum. Emla işe yararmi acaba aldım ama daha denemedim

Merhaba arkadaslar burda cok yazi var hepsini okumaya calistim ama hep ayni seyler bende kas gevsetici anestol kulland hic ise yaramadi smdi psikologa baslicam 27nisan da ama psikolojik olarak coktum 10 aylik evliyiz ve sanirim esimde de sikinti oldu isteksizlik gbi... artik evde huzur yok hep kavga surekli aileler de cocuk cocuk diyor sinirlerimi daha cok geriyor soyleyemedim de kimseye sanki hic yapamicakmisim gibi geliyor ayni zamanda esimdede boyle bi dusunce var cunku her zaman sadece sevisiyoruz bukadar gerisi gelmiyor o da denemekten vazgecti sanki duvar var orda diyor yarisindan sonra cok kotuyum artik

Merhaba arkadaslar burda cok yazi var hepsini okumaya calistim ama hep ayni seyler bende kas gevsetici anestol kulland hic ise yaramadi smdi psikologa baslicam 27nisan da ama psikolojik olarak coktum 10 aylik evliyiz ve sanirim esimde de sikinti oldu isteksizlik gbi... artik evde huzur yok hep kavga surekli aileler de cocuk cocuk diyor sinirlerimi daha cok geriyor soyleyemedim de kimseye sanki hic yapamicakmisim gibi geliyor ayni zamanda esimdede boyle bi dusunce var cunku her zaman sadece sevisiyoruz bukadar gerisi gelmiyor o da denemekten vazgecti sanki duvar var orda diyor yarisindan sonra cok kotuyum artik
Yarıya kadar oluyor mu? Orayı anlamadım. Orda duvar iki sebepten hissediliyor. Ya kasıyorsun, ya da penisi popo yönüne eğimli ittirmiyor eşin. Hep aynı şeyler yazıyor diye düşünüyorsunuz. Bunun sebebi sorunun da aynı, çarelerinde benzer olmasından kaynaklanıyor. Olmadığı noktada burdaki önerileri uyguladınız mı? Nefes egzersizi, bol kayganlaştırıcı gibi.
Siz belki umutsuzluğa kapılabilirsiniz, ama eşinizde aynı olumsuz düşüncelere kapılırsa size yardım edemez. Bu yüzden eşinizle konuşun, size yardımcı olsun. O pes ederse sizin başarıya ulaşmanız zorlaşır. Mesajları okuduysanız. Egzersiz yapanların er ya da geç yendiğini görmüşsünüzdür. Bazıları sürekli erteledi, ayak diredi, ama nihayet karar verip üzerine düştüklerinde yendiler. O yüzden umutsuz olmayın.

Evet p..nis yariya kadar giriyor yarisindan sonra duvar var gbi gitmiyor bide esim de bilgisiz yanlis yapiyor da olabiliriz bilemiyorum kadin doguma gittim ve alttan muayene etti kizlik zarin cok ince kanaman bile olmaz o kadar ince dedi anlamiyorum neden olmuyor

Selam arkadaşlar bende 1 buçuk yıllık evliyim. Hala esimle beraber olamadım. Jinekolojik muayene oldum bi sıkıntı yok. Hipnoz falan hepsini denedim sonuç alamadım. Ama aparat yapamıyorum. Emla işe yararmi acaba aldım ama daha denemedim
Merhaba. En küçük aparatdan başlamalısın. Hatta kulak temizleme çubuğu, yada serçe parmak. Bunları deneyip yapamadın mı? Ve birden kalınlaştırmıyorsun. Aşama aşama sabırla.
Emla işe yarayabilir. Madem aldın dene. Ama ilk bir iki denemeden sonra kullanma. Gerek yok çünkü acı yok. Kasılmamızı kontrol etmeyi öğrenmeliyiz. Kegel egzersizi yapmayı unutmayı . Cem Keçenin vajinismusla ilgili kitapları var. Alırsanız faydası olur.
Egzersizleri düzenli yaparsanız başarırsınız. Hipnoz falan hikaye. Bende oldu.. botoks vs. Pek çok şey denedim. Beynimde cinsel bilgi kirliliği, ( acıyacak, patlayacak vs.)cehalet gibi şeylerde yoktu. Seks yapmanın güzel olduğunu biliyordum. Mesela cinsel terapist bana bilmediğim bir şey öğretemez. Gelsin ben ona öğretirim. :KK70: O haldeyken vajinismus oldum. Vajinismusu yenmenin tek yoluşey egzersiz. Ancak vajinamıza dokunarak bunu aşabiliriz. Başka hayali yöntemlerin sadece pekiştirdiğini düşünüyorum. Sistematik duyarsızlaştırma diyorlar.
Egzersizle vajinanın genişlediğini düşünenler aslında yanılıyor. Aslında vajinamızı esnetmiyoruz. Vajinamız zaten esnek. Sadece kastığımız için biz daraltıyoruz. Egzersizle dokunuşlara alışarak bundan ürkmemeyi ve tepkisiz kalabilmeyi öğreniyoruz. Ne kadar egzersiz yaparsak o kadar duyarsızlaşırız. Normal tepkiler veririz.

Evet p..nis yariya kadar giriyor yarisindan sonra duvar var gbi gitmiyor bide esim de bilgisiz yanlis yapiyor da olabiliriz bilemiyorum kadin doguma gittim ve alttan muayene etti kizlik zarin cok ince kanaman bile olmaz o kadar ince dedi anlamiyorum neden olmuyor
Bir daha beraber olduğunuzda, kendine ve penise bolca kayganlaştırıcı sür. Duvar hissetdiğin yerde diyaframdan aldığın nefesi üfleyerek verirjen eşin penisi haffif popya doğru eğimli ittirsin yavaşca. Sen bu sırada azıcık ıkınabilirsin. İnternetten vajinanın anatomik çizimlerine bak. Genelde görseller ayakta dururken resmedilmiş. Sen yatar vaziyette düşün o zaman vajinanın eğimini farkedersin. Eşinede göster. Burdaki pek çok arkadaş penisi doğru yöne ittirdiklerinde duvarın kalktığını söyledi. Bunları dikkate alın. İnşallah başarırsınız.

Bir daha beraber olduğunuzda, kendine ve penise bolca kayganlaştırıcı sür. Duvar hissetdiğin yerde diyaframdan aldığın nefesi üfleyerek verirjen eşin penisi haffif popya doğru eğimli ittirsin yavaşca. Sen bu sırada azıcık ıkınabilirsin. İnternetten vajinanın anatomik çizimlerine bak. Genelde görseller ayakta dururken resmedilmiş. Sen yatar vaziyette düşün o zaman vajinanın eğimini farkedersin. Eşinede göster. Burdaki pek çok arkadaş penisi doğru yöne ittirdiklerinde duvarın kalktığını söyledi. Bunları dikkate alın. İnşallah başarırsınız.

Bunlari denicem Allah razi olsun insallah oldu tesekkurler demek icin donerim tekrar

Bugün ben de uygulacam bunları fakat nefes verirken ayni zamanda ıkınmak zor oluyo sanki bana mi öyle geliyo

Bugün ben de uygulacam bunları fakat nefes verirken ayni zamanda ıkınmak zor oluyo sanki bana mi öyle geliyo
Aynı anda zor evet. İşte ayarlarsın. Arada nefes arada ıkınma. Ama doğru nefes egzersizi yapabilirsen, zaten gevşeyeceğinden ıkınmaya gerek kalmaz. Nefes önemli olan.

merhabalar kader arkadaşlarım sevgili kk üyeleri bende aynı durumdan müzdaribim 7 aydır evliyim eşim ile beraber olamadım doktor tedavisi görüyorum parmak egzersizinden sonra şuan eşli denemede yarısına kadar oluyor yarısını geçemiyorum orda şiddetli kasılma yanma acı duyuyorum çok zor günler zamanlar geçirdim rabbim şu mübarek günde hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş hepimiz yeneriz dualarım sizinle arkadaşlarım

X