- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.778
- 39
Benim hiç kanamam olmadı. Çok uzun süren kanama yeterince ıslanmadığımız ve kendimizi kastığımız için oluyormus. Ama bacaklarımdaki titremeyi 5. ilişkiden falan sonra yenebildim :) giriş esnasında ıkınırsan daha kolay girer. Bir de başı girdikten sonrası kolay zaten, ordan sonra vazgeçme. Kendini rahatlatmaya çalış. Bunun doğamızda olduğunu, herkesin yaptığını düşün. İlk ilişkilerimde acı çektim ve hoşuma gitmeyen garip bi duygu hissettim. Ama artık yenmem gerekiyo diye devam ettim. Ve şu an zevk de alıyorum, bacaklarım da titremiyo :) Ben de çok ağladım canım, çok uykusuz geceler yaşadım. Hamdolsun hepsi geride kaldı. Penisin girişteki acısı vajinismusun kalbimizi acıttığı kadar acıtmıyor. Dayanılmayacak bir şey yok. Mutluluğun için başlarda sabırlı olmalısın ve kendini telkin etmelisin. Çok yol almışsın zaten, inşallah tez vakitte yenersin.Merhabalar herkese öncelikle günlerdir sabahlara kadar bu forumda yazılanları okuyorum çok güzel başarı öyküleri var, neler çektiğimizi bizden başkası anlayamıyor gerçekten umarım o başarı öykülerine bir gün ben de yazabilirim kendi hikayemi. Kızlar ben de uzun uğraşlar sonunda girişi sağladım eşimle bekaretim gitti kanamam olunca yarıda bıraktık bir gün boyunca kanamam oldu , bir hafta sonra ikinciyi denemek istedik daha çok kendimi kasmaya başladım sanırım, bacaklarım titredi sadece başı girebildi bıraktırdım hemen.Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ilki oldu diye sevinmiştim devamı gelir diye ama olmadı ağlamaktan gözlerim şişti artık nolur bi yol gösterin