- 30 Ağustos 2016
- 89
- 63
- 36
nkayar çok sevindim çok şükürler olsunSonunda bitti monalazo :) hala inanamasamda bitti :) ben bile yendimsee herkes yener herkes yapar,korkmakdan bile korkan ben bile yaptıysam burda yapamayacak kimse yok :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nkayar çok sevindim çok şükürler olsunSonunda bitti monalazo :) hala inanamasamda bitti :) ben bile yendimsee herkes yener herkes yapar,korkmakdan bile korkan ben bile yaptıysam burda yapamayacak kimse yok :)
Bekarsan yanlış yerdesin :) hadi canım kendine göre yerlerde takılAyy ben bekarim ama bende acaip tirsiyorum evlenince hic yapamazmisim gibi geliyor birde ben ciplak olmaya cok utanirim hem korkarim.
Niye yaBekarsan yanlış yerdesin :) hadi canım kendine göre yerlerde takıl
Niye olmasin zar zaten 2-3cm icerideselam kızlar.ben egzersiz yaparken kanama oldu.bes altı cm di aparatim.bu zar kanamasi olamaz degilmi?
Bilip bilmeden insanları yönlendirme. Onun bahsettiği cm, aparatın uzunluğu değil kalınlığı. Boşuna buralarda da dolaşma. Beynini sulandırma.Niye olmasin zar zaten 2-3cm iceride
İnşallah canım herkes kurtulur vajiden. Ben de burda yazıştığım, dert ortağı olduğum arkadaşları gerçekten özlüyorum ve ne yaptılar merak ediyorum. Zaten yazıştığımuz ilk sayfa daha hareketli şu an. Bende sürekli olmasada bazan okuyorum gelen mesajları. Arkadaşlar birbirine gayet güzel yardım ediyor. Vajinismus konusunda artık daha doğru yönlendirmeler var. Bu da tecrübe birikiminden kaynaklanıyor tabi.Ya kizlar ruyamda bu topigi gordum desem inanır mısınız? 4 5 ay bu topikte zaman geçirdiğim dertlestigim o kadar çok arkadasim vardı ki bi çoğunun rumuzunu unuttum ama baktıkça hatirliyorum nkayar sen hep vardın mesela dualarimda 5 yılını harcamış biri olarak hep derdim rabbim kimseyi bekletme. Herkese istediğini nasip eyle diye. M monalazo benim canım arkadaşım bazen diyorum ki tanımadan ne çok insan biriktirmisim hayatımda patate aklıma geliyorsun hep acaba bebek çalışmaları ne alemde hele eskilerden esleriyle arasi bozulan arkadaşlar vardı umarım hersey yoluna girmiş herkes çok mutlu olmuştur. Burasi benim gece gündüz derttaşlarımla dertlestigim sohbet ettigim bi yerdi simsi islerimden ya da başka telaşlarımdan buraya çok ugramıyorum. Yine de hepinizin vajiden kurtulmasi için dua ediyorum.
mrb canım hepimiz aynıyız kimseye anlatamıyoruz sadece burda bizi anlayan arkadaşlarımızla paylaşabiliyoruz. bence ailelere anlatsakta anlayamazlar. sen ne durumdasın? hiç egzersiz yaptın mı doktora gittin mi?Selam arkadaşlar,
Bende 8 aylık evliyim ve sanırım bu illet bendede var ve birtürlü kurtulamadım kendi çabalarımla... uzun zamandır takip ediyorum burayı yazılanları okuyorum birazda cesaretimi toplayarak üye oldum.. bu durumumu ailemden hiçkimseye bahsedemiyorum İnan'ın utanıyorum gende çok. Nolursunuz banada yardım edin.
mrb canım hepimiz aynıyız kimseye anlatamıyoruz sadece burda bizi anlayan arkadaşlarımızla paylaşabiliyoruz. bence ailelere anlatsakta anlayamazlar. sen ne durumdasın? hiç egzersiz yaptın mı doktora gittin mi?
canım istersen önce doktora git muayene ol fiziksel birşey varmı yokmu baksın. burda en korkanlardan birisiydim bende doktora git dediklerinde kaçıyordum çünkü insan çekiniyor falan ama 5 yılın sonunda doktora gittim 2 gün sonrasında ilk ilişkimi yaşadım. belki doktorun sana söyleyeceği sözlerde seni cesaretlendirir. ben anestol ve kayganlaştırıcı ile yendim. sanada öneririm anestol kullanabilirsin çok rahat oluyor. hiç birşey hissetmiyorsun. egzersiz olarak ister evde aparat hazırla istersen netten satın al yada parmak egzersizi yap... bu kişiden kişiye değişir. çünkü kimisi parmağı itici buluyor kimisi aparatı... sana ne iyi geliyorsa yap kullan yeter ki kurtul bu mutsuzluktan. kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama senelerin sadece boşuna geçiyor.Yok canım doktora gitmedim gitmekte istemiyorum .. egzersizlerede açıkcası bir iki defa yapmaya caliştim fakat sanırım çabuk pes ettim.
Ben niye yapamıyorum diye içim içimi yiyor.
Peki sen başarabildin mi ?
canım istersen önce doktora git muayene ol fiziksel birşey varmı yokmu baksın. burda en korkanlardan birisiydim bende doktora git dediklerinde kaçıyordum çünkü insan çekiniyor falan ama 5 yılın sonunda doktora gittim 2 gün sonrasında ilk ilişkimi yaşadım. belki doktorun sana söyleyeceği sözlerde seni cesaretlendirir. ben anestol ve kayganlaştırıcı ile yendim. sanada öneririm anestol kullanabilirsin çok rahat oluyor. hiç birşey hissetmiyorsun. egzersiz olarak ister evde aparat hazırla istersen netten satın al yada parmak egzersizi yap... bu kişiden kişiye değişir. çünkü kimisi parmağı itici buluyor kimisi aparatı... sana ne iyi geliyorsa yap kullan yeter ki kurtul bu mutsuzluktan. kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama senelerin sadece boşuna geçiyor.
bende bebek yağı kullanıyordum ama yapamadım. sonra doktora gittim anestol verdi zar yapısında problem olmadığını söyledi bazı kişilerde kalınlık olabiliyormuş. bilmiyorum belkide doktorun söyledikleri bana cesaret verdi ve 2 gün sonra anestol ve bebe yağı ile yendim. tabiki öncesindede biraz egzersiz yapman gerekli oraya birşeylerin girebileceğini görmen lazım.Can'ım 8 aylık evliyim. Doktor bana ne gibi cesaret verebilir ki.. bebek yağı ile deneme yaptık ama maalesef acıyacak korkusuyla kasıyorum kendimi.
bende bebek yağı kullanıyordum ama yapamadım. sonra doktora gittim anestol verdi zar yapısında problem olmadığını söyledi bazı kişilerde kalınlık olabiliyormuş. bilmiyorum belkide doktorun söyledikleri bana cesaret verdi ve 2 gün sonra anestol ve bebe yağı ile yendim. tabiki öncesindede biraz egzersiz yapman gerekli oraya birşeylerin girebileceğini görmen lazım.
evet sakindim canım önceden bende daha eşim gelmeden bacaklarım titremeye ve kapatmaya başlardım ama anestolü sürünce önce biraz egzersiz yaptım sonra p... denedik ve hiç hissetmedim bile girdiğini.Can'ım peki
Anestol ne gibi bir etki yarattı sende ?
Sakin kalabiliyormuyum
evet sakindim canım önceden bende daha eşim gelmeden bacaklarım titremeye ve kapatmaya başlardım ama anestolü sürünce önce biraz egzersiz yaptım sonra p... denedik ve hiç hissetmedim bile girdiğini.
Belki özelden yardımcı olmuşlardır size ama yinede yazayım. Evet anestol pomad. Bir deneyin. Olup olmadığını yazarsanız sizi yeniden yönlendiririz. Vajide çareler tükenmez.Peki kullanımı nasıl bende öyle deneyeyim . Anestol pomad degilmi ismi?